Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marquez nem tudta, újra normális lesz-e a karja

Formula
-
 Ma 19:34Sport

A visszatérése előestéjén a nyolcszoros világbajnok elismerte: tele volt kétségekkel az elmúlt közel kilenc hónap során. Izgul a pénteki edzések előtt, és úgy érzi, időbe telik, mire felveszi a fonalat.

Maradnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is – közölték a kormany.hu oldalon csütörtökön. A kormányzati…

A teraszok nyitnak, de a maszkviselés és a kijárási tilalom továbbra is marad

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozó intézkedések egy része most feloldásra kerül: a vendéglátósok kinyithatják teraszaikat, és fogadhatnak vendégeket, de a maszkviselés és a kijárási tilalom egyelőre marad.

” Én már ilyen vagyok, nem változom.” Miért is nem?

Életforma
-
 Ma 19:21Divat

„Nehezen lépek ki a komfortzónámból.” Biztosan te is használtad már ezt a kifejezést. De vajon mit is jelent pontosan, és ki kell-e egyáltalán lépni belőle? Dr. Darida Ágnes életvezetési tréner néhány hasznos gondolattal, megszívlelendő tanáccsal segít tisztázni ezt a helyzetet.

Már májusban oltana Szlovákia a magyarok által bevizsgált orosz vakcinákkal

Szlovákia március elején kapott 200 ezer adag orosz oltóanyagot, amelynek bevizsgálásához azonban az országban jelenleg nincs megfelelő laboratórium.

Hiába született döntés, maradt a galambtüske

NLC
-
 Ma 19:15Állatvilág

Fecskefészkek és galambriasztó tüskék miatt áll a bál egy polgári bevásárlóközpont körül.

Megérkezett a Mercedes EQS, a márka elektromos überlimuzinja

A zéró emissziós luxuslimuzint a stuttgarti cég legalább annyira dinasztiateremtőnek szánja, mint annak idején a luxuskategória mai etalonját, az S-osztályt.

A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere

Eurosport
-
 Ma 18:54Sport

Babos a francia Kristina Mladenovic oldalán az ausztrál és a francia nyílt bajnokságot is kétszer nyerte meg, ám párosuk idén február elején váratlanul felbomlott.

Hétfőtől már nem lesznek kötelezőek a maszkok szabadtéren

Persze csak akkor, ha betartjuk az öt méteres távolságot egymás között, vagy ha közös háztartásban élő személlyel tartózkodunk a szabadtéren.

Maradnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, tehát április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is – olvasható a koronavirus.gov.hu-n

Ne dobáld már azt a gyereket! Miért félnek az anyák az apás játékoktól?

Te is frászt kapsz attól, ha a gyerek apja másképp, veszélyesebben játszik? Szakértő segít megérteni, miért fontos, hogy legyen apás játék is.

Meghosszabbodnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

Továbbra is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás és az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is.