Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ricciardo már sajnálja az ismét legyőzött Ocont

Formula
-
 Ma 17:57Forma1

A Renault versenyzői a 6. és a 7. helyre kvalifikáltak a Bahreini Nagydíjon, ráadásul hajszálnyi, 2 ezredmásodperces különbség döntött közöttük Ricciardo javára. Az ausztrál szerint ez különösen fájhat csapattársának.

Egy tizenéves fiú exhumáltatni akarja Maradona testét

Sport365
-
 Ma 17:54Foci

Santiago Lara állítja, a legenda volt az édesapja.

NB I: Remélem, most már komolyan vesznek minket

NSO
-
 Ma 17:46Foci

Hiába játszott végig fölényben a Kisvárda, a szervezetten védekező Budafok egy pontot elvitt a nyírségi városból a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Macront már migránsellenes konzervativizmussal vádolják a francia belbiztonsági törvénymódosítás miatt

Nyitókép forrása: politico.eu Franciaországban ma is több ezren tüntetnek a készülő belbiztonsági törvénymódosítás miatt, amely többek között büntetné a rendőrökről készült, őket rossz fényben feltüntető felvételek közzétételét. Bár a szélsőbalos mozgalmak csak ezt a részét hangsúlyozzák ki, a törvénnyel a francia jobboldalon viszonylag népszerű…

"Ez a struktúra és munkamegosztás az első hullámban már bizonyított"

Szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek, írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a Facebook-oldalán.

Pelé vagy Maradona – a gyászban nem fontos a versengés

A két zseniális futballista gyakran ugratta egymást azzal kapcsolatban, hogy melyikük volt a jobb.

Suzi Quatro-t nagyon megviselte a koronavírus, de már lábadozik

A 70 éves világsztár minden energiáját felemésztette a betegség, soha nem érezte magát ilyen gyötrelmesen rosszul, mint az elmúlt napokban.

Ajándékozz könyvet a már olvasni tudó kicsiknek

A legkisebbekre már gondoltunk, most jöjjenek a 6 és 10 év közötti csemeték. Ők vagy most kezdenek ismerkedni az olvasással, vagy már folyékonyan olvasnak. Ha ebben az időszakban izgalmas és érdekes könyveket ajánlunk nekik, nagyobb eséllyel válik szenvedélyükké az olvasás. Mi a következő kötetek közül válogatnánk, ha súghatnánk a…

Beckenbauer elismeréssel és kritikával emlékezett Maradonára

Egy olyan zseni volt, aki nyilvánvalóan elveszítette a kontrollt a saját élete felett az elmúlt években – mondta a német futball ikon.

Beckenbauer elismeréssel és kritikával emlékezett Maradonára

Egy olyan zseni volt, aki nyilvánvalóan elveszítette a kontrollt a saját élete felett az elmúlt években – mondta a német futball ikon.

Horror összegért kelhet el Maradona legendás meze

Szélsebesen kúsznak felfelé az árak a Maradona-emlékpiacon. Egy 100 dolláros sportkártyát például 10 ezer dollártért tudtak eladni a labdarúgó halála után.

Adventi gyertyagyújtás a virtuális térben

A személyes találkozást nélkülözve, mégis együtt, közösségé formálódva is átélhetjük a karácsonyi ünnepkör bizakodással és reménnyel teli várakozásának szakaszát.

Már itt is van a legújabb napi kvízünk

Alon
-
 Ma 17:15Megyei

Ismét sokféle kérdést tartalmaz: számos témakörből szerepelnek itt feladványok az irodalomtól a földrajzon, a sporton át a zenéig.

Nyugat-Európában már enyhítenek a korlátozásokon

HírTV
-
 Ma 17:09Külföld

Nyugat-Európában az ünnepek közeledtével egyre több ország enyhít a korlátozásokon.