Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Dugulj már el ember!" - megkezdődött az elbeszélési bajnokság az Egyesült Államokban

Összecsapott személyesen is a két jelölt az Egyesült Államokban. Donald Trump izmozott, Joe Biden néhány flegma kiszólással alkotott emlékezeteset, de a kaotikus, egymás szavába vágó vitából nem lett sokkal okosabb az eldöntetlen szavazó.

Zsarolóvírusokkal támadják már a kórházakat is

Növekedés
-
  Ma 05:23 Infotech

A jelenlegi tendenciák alapján az elkövetkező években az egészségügy számára információbiztonsági szempontból az egyik legnagyobb kihívás a zsarolóvírus-támadások megelőzése, illetve az általuk okozott anyagi és működésbeli károk minimalizálása lesz - állítják a témában jártas szakemberek.

Már több száz életet követelt a Hegyi-Karabahban kiújult háború

Csaknem százan meghaltak és több százan, köztük civilek is megsebesültek a Hegyi-Karabahban kiújult háborúban. Már a nehéztüzérséget is be kellett vetni. Közben az örmények állítják: Törökország lelőtte egy vadászgépüket. Ankara tagadja, hogy történtben része lett volna.

„Életemben nem örültem még ennyire a negatív szónak” - Liptai Claudia már nem koronavírusos

Két negatív koronavírus-teszt után Liptai Claudia kijelentette: kigyógyult a koronavírusból.

Maradhat Londonban az Uber

ma.hu
-
  Ma 04:30 Autó-motor

A vállalat folyamatosan javítja működésének körülményeit, és immár megfelel a londoni taxiszolgáltatás feltételrendszerének.

Marsi Anikónak máris új párja van

NLC
-
  Ma 04:19 Bulvár

Új párt kapott Marsi Anikó, állítólag kiborította a táncpartnerét.

Meghan Markle megmutatta 14 millió dolláros kastélyuknak nappaliját

Joy
-
  Ma 04:12 Bulvár

Meghan egy tévés interjú során engedett betekintést az álomotthonukba.

Egész héten marad a hideg, esős, szeles idő

Szerdán mindössze 13-20 fokig melegszik a levegő.

Fellélegezhetnek? Már csak egy lépés van hátra a válásig: végre megegyezett Vasvári Vivien és Fecsó

Blikk
-
  Ma 04:00 Bulvár

Már csak egy lépés hiányzik, aztán hivatalosan is elengedi egymás kezét Vasvári Vivien (29) és Szegedi Fecsó (40). A Feleségek luxuskivitelben sztárja és vállalkozó párja mindenben megegyeztek a válásukról, így novemberben, amikor folytatódik a procedúra, szét is választhatják őket – csak közös gyermekük, Edward kötné össze őket.

Szinte nyoma sincs: Kínából indult, ám ott mára eltűnt a koronavírus – Zsenik vagy csak trükköznek?

Blikk
-
  Ma 03:45 Külföld

Kína lett a föld egyik legbiztonságosabb helye, legalábbis, ha hihetünk az ottani járványügyi adatoknak. A koronavírus-járvány onnan terjedt szét az egész világon, tegnap azonban csak 12 új fertőzöttet találtak az 1,4 milliárdos népességű országban, ahol jelenleg mindössze 184 aktív fertőzöttet tartanak számon. Trükköznek a számokkal, avagy…

Az utolsó pillanatban cserélték le a szuperprodukció versenyzőjét: kiborította Marsi Anikót a táncpartnere

Blikk
-
  Ma 03:30 Bulvár

Megdöbbentő döntés! Alig két héttel az első Dancing with the Stars – Mindenki táncol első élő adása előtt lecserélték Marsi Anikó (45) táncpartnerét. A Blikk információi szerint a Tények műsorvezetője és Vas Zsolt táncművész, táncpedagógus közötti nézeteltérések miatt drasztikus megoldással kellett élnie a produkciónak: Anikó már egy új…

Már az alelnök is koronavírus-fertőzött lett Indiában

Liner
-
  Ma 00:48 Külföld

Hivatalosan is megerősítették, hogy M. Venkaiah Naidu alelnök is koronavírus-fertőzött lett, ami után azonnal karanténba került, de nemcsak ő.