Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 332 hír

25 milliót ér egy tönkretett női nemiszerv

Vége a lúgos- doki rémisztő ügyének első fokon. Pont került ugyanis a Fideszes ex-államtitkár rokona által elkövetett rémisztő bűnügyi kártérítési perének is, ahol a doki ex-barátnője Renner Erika 25 millió forintnyi fájdalomdíjra jogosult, amiért bosszúból volt szeretője a nemiszervét savval tönkretette.   Nehéz dolga volt a bíróságnak , hisz…

2,8 millió forintos jutalmat ad saját magának Gyál polgármestere

Közel nettó 3 millió forintos jutalmat ad saját magának Pápai Mihály, a Pest megyei Gyál fideszes polgármestere. A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a helyi képviselőtestület nem is szavazhatott erről. A helyi DK szerint ez sem lett volna akadály: a Fidesz-KDNP többségű testület az elmúlt 11 évben mindig megszavazta a…

Ferenc pápa az új könyvében: „Tudom, mit éreznek a koronavírusos emberek, miközben levegőért küzdenek a lélegezte…

SzMo
-
 Ma 17:47Kultúra

A könyv a Covid-válságra reagál, de az egyházfő megírta saját súlyos betegségének történetét, továbbá a populista, álkeresztény politikusokról alkotott véleményét.

Halállal fenyegetik a Biden fiának korrupciós botrányát nyilvánosságra hozó informatikust

Röviden: tovább tombol a radikális baloldal Amerikában. Bővebben: Sokan abban reménykedtek, hogy miután Joe Bident megválasztják az Egyesült Államok elnökének, a radikális baloldali erőszakhullámnak, gyújtogatásnak, fosztogatásnak is vége lesz, hiszen a szélsőségesek elérték céljukat: egy demokrata politikus kerül a Fehér Házba. Ez…

Beckenbauer: Csak Matthäusban bíztam, hogy felveszi a küzdelmet Diegóval

Franz Beckenbauer, a német és a világ labdarúgásának ikonja elismeréssel és kritikával emlékezett a szerdán 60 éves korában elhunyt argentin világklasszisra, Diego Maradonára.

Hónapokig küzdöttek a túlélésért a sodródó jégtáblákon

Ernest Shackleton 1914. augusztus 8-án indult expedícióra a Déli-sarkhoz, ám hajójukat, az Endurance-t elzárta, majd összeroppantotta a feltorlódott jég.

Hónapokig küzdöttek a túlélésért a sodródó jégtáblákon

Baon
-
 Ma 15:40Színes

Ernest Shackleton 1914. augusztus 8-án indult expedícióra a Déli-sarkhoz, ám hajójukat, az Endurance-t elzárta, majd összeroppantotta a feltorlódott jég.

Hónapokig küzdöttek a túlélésért a sodródó jégtáblákon

Ernest Shackleton 1914. augusztus 8-án indult expedícióra a Déli-sarkhoz, ám hajójukat, az Endurance-t elzárta, majd összeroppantotta a feltorlódott jég.

Merkely C- és D-vitaminnal küzdött a koronavírusos tünetek ellen

A professzor szerint nagy baj, hogy sok esetben már későn adják a gyógyszert a betegeknek. Merkely Béla az ATV-nek adott interjút: a professzor maga is átesett a koronavíruson, tapasztalatairól és gyógymódjairól beszélt. Kezdetben azt hitte, hogy könnyű lefolyású lesz a betegsége, enyhe hőemelkedése volt torokkaparással, a…

Vučić: Az egészségügyi rendszernek küzdenie kell

– Borzalmasan nehéz nap ez a mai a koronavírus elleni küzdelemben, különösen az elhunytak számát illetően, de az egészségügyi rendszernek küzdenie kell, az államnak meg

Sok kismama küzd ezzel szülés után

Sok újdonsült édesanya küszködik tartós érzelmi és testi problémákkal, miközben alig, vagy egyáltalán nem kapnak támogatást férjüktől vagy partnerüktől.

Véget nem érő küzdelem: a kormány 61 milliárd forinttal vértezi fel a bátor cégeket

Szijjártó Péter szerint ebben a „küzdelemben” azok a vállalatok a legfontosabb „szövetségeseik”, amelyek a nehéz körülmények ellenére is vállalják, hogy fejlesztenek.

Halállal fenyegetik a Joe Biden fiának korrupciós botrányát nyilvánosságra hozó informatikust - tovább tombol a radikáli…

Hiába nyert a demokrata jelölt, folytatódtak a gyújtogatások, pusztítások. Egy újságírót is halálosan megfenyegettek, aki az Antifáról ír tényfeltáró könyvet.

ifj. Prózsa István: Igenis a magzatokért vívott küzdelem a mi küzdelmünk, a mi Istentől kapott feladatunk

Legalább olyan vehemenciával kell küzdenünk az élet védelméért, mint ahogy a másik oldal küzd az élet elpusztításának legális voltáért!

Bolsonaro kijelentette, nem fogja beadatni magának a koronavírus elleni oltást

Jair Bolsonaro eddig sem volt nagy rajongója a potenciális vakcináknak, és most kijelentette, biztosan nem fogja beadatni magának az oltást.