Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 416 hír

Romániában ellenkezést váltott ki, hogy naplózni kell a vendégek elérhetőségét

Romániában hétfőn megnyitottak a szabadtéri vendéglátóhelyek, de sokan adatvédelmi szempontból aggályosnak tartják és engedetlenséggel tiltakoznak az ellen, hogy a vendégek elérhetőségének naplózására kötelezték a kerthelyiségek üzemeltetőit.

„Kicsivel több volt, mint, ami jól esett” - 18 év után szabadult Kaiser Ede

„Kicsivel több volt, mint, ami jól esett” - ennyit mondott börtönben töltött 18 évéről Kaiser Ede. A férfi hétfő reggel szabadult. Ő az, akit a móri bankrablás miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Később kiderült, hogy abban az ügyben ártatlan volt. A felmentés után azonban nem engedték ki a börtönből, mert korábban fegyveres rablásokban

Ahol senki sem halt meg a koronavírustól – Vietnamban meglepően jól működik az állami egészségügyi rendszer

Elméletileg lehettek elszigetelt, felderítetlen vidéki halálesetek, de a nemzetközi szakértők egyetértenek abban, hogy a délkelet-ázsiai kommunista ország kivételesen jól reagált a járványra.

Noszvaj fellélegzett és újra tárt kapukkal várja vendégeit!

Carrie
-
  Ma 14:54 Életmód

Noszvaj az a csodálatos település Bükkalján, amely

„Kicsivel több volt, mint ami jól esett”: 18 év után szabadult a börtönből a tévesen elítélt Kaiser Ede

A férfit ártatlannak bizonyult a móri mészárlás ügyében, más bűncselekmények miatt azonban így is maradnia kellett a rácsok mögött.

Területet váltott a Magyarországon vendégeskedő pártás daru

MME
-
  Ma 13:12 TudományAusztria

2020. 06. 01. 13.04 A pártás daru május 24-e délután bukkant fel Fertőújlakon, ami a faj hatodik bizonyított magyarországi előfordulása volt. A madár május 27-e délelőttig a térségben tartózkodott, eközben át-átruccant Ausztriába, ahol faunaúj fajként várták a madarász kollégák.

Területett váltott a Magyarországon vendégeskedő pártás daru

MME
-
  Ma 13:06 TudományAusztria

2020. 06. 01. 13.04 A pártás daru május 24-e délután bukkant fel Fertőújlakon, ami a faj hatodik bizonyított magyarországi előfordulása volt. A madár május 27-e délelőttig a térségben tartózkodott, eközben át-átruccant Ausztriába, ahol faunaúj-fajként várták a madarász kollégák.

"Kicsivel több volt, mint ami jól esett" – mondta a móri mészárlásért ártatlanul elítélt Kaiser Ede szabadulása napján

"Kicsivel több volt, mint, ami jól esett" - mondta szabadulása után Kaiser Ede a Blikk szerint, aki hétfőn szabadulhatott a börtönből, miután tizennyolc évvel korábban tévesen ítélték el a móri mészárlás miatt.

Kicsit több volt, mint ami jólesett! – mondta Kaiser

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:41 Belföld

Kaiser Ede bűntársa már tavaly szabadult 17 év fegyház letöltése után.

Birkózás: Veréb Istvánnak jól jött az olimpia elhalasztása

NSO
-
  Ma 10:17 Sport

Veréb István azok közé tartozik, akiknek még jól is jött az olimpia elhalasztása: így újra egészségesen vághat neki a jövő évre tolódó kvótaszerző küldetésének.

Üstökös vendégeskedik a Jupiter trójai kisbolygói között

Csillagászat
-
  Ma 10:10 Tudomány

Az ATLAS égboltfelmérő program keretében egy korábban nem látott típusú üstököst fedeztek fel, amely időlegesen a Jupiter trójai kisbolygóira emlékeztető pályán kering a Nap körül, megtévesztve még a csillagászokat is. Valójában egy távolabbról odatévedt aktív Kentaur típusú égitestről van szó. A kisbolygók főövében gyakoriak az időnként vagy…

Betörték a kosaras autóját, jól megverte a vandált

24.hu
-
  Ma 10:07 Sport

A vandálnak fogalma sem volt róla, hogy kinek a kocsiját rongálta meg, de alapos leckét kapott.