Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Online kereskedelem: ezeket a hibákat ne kövesd el!

Online üzletbe kezdeni ma már szinte túl egyszerűnek tűnik, hiszen minden feladatra könnyen találhatunk partnert, és minden szolgáltató azt ígéri, hogy az ő megoldásával pillanatok alatt dőlni fog a pénz a webáruházunkból. Akkor mégis miért nem vagyunk 10 millió e-kereskedő országa? Teszi föl a kérdést a kosarertek.hu szerzője.

Miután lefejezték a francia tanárt, muszlim országok kezdték bojkottálni a francia termékeket

Párizs azt kérte vasárnap a muzulmán országok kormányaitól, hogy állítsák le a felhívásokat a francia termékek bojkottjára és a francia kormány elleni tüntetésekre, amelyeket egy radikális kisebbség kezdeményezett. A tárca a francia állampolgárok védelmének szavatolását is kérte a külföldi országoktól.

Ezekre figyelünk a héten, felpörög a gyorsjelentési szezon

Portfolio
-
  Ma 11:34 Gazdaság

A héten felpörög a gyorsjelentési szezon, Európából és az Egyesült Államokból is ékeznek vállalati beszámolók. A hét talán legizgalmasabb napja a csütörtök lesz, mikor jelent többek között az Apple, a Facebook, és az Amazon is.

Te tudod, kire vágysz? Ezeket az értékeket kell keresni egy partnerben

Life
-
  Ma 11:33 Életmód

Te tudod, kire vágysz? Ezeket az értékeket kell keresni egy partnerben

Mezőhegyesi ménesbirtok termelési igazgatója: nemcsak magunknak, hanem az egész országnak dolgozunk!

Vásárhely24
-
  Ma 11:26 Belföld

Isaszegi Norbert a Rádió7 hétfői Közös nevező című műsorában hangsúlyozta,a Mezőhegyesi Ménesbirtok szarvasmarhatelepét érintő legmodernebb beruházásokon túl egy mintagazdaság kialakítása is céljuk, és az oktatás is.

Így zajlik majd az országos COVID-19 tesztelés – Magyarázó videó

Körkép
-
  Ma 11:25 Határtalan

Nyitókép: reprofoto (Fb-videó)   Adatfelvétel, orrkifújás, kézvertőtlenítés, regisztráció, törletvétel, feldolgozás, bizonylat kiadása, várakozás, eredmény megismerése.   Az alábbi videót a Bártfai járás egyik tesztelési helyszínén segédkező egészségügyi dolgozó készítette. Az alig 3 perces felvételen az látható, ahogy az egyik tesztelésen részt ve

Koronavírus: már ezekkel a tünetekkel se menjünk közösségbe

A járvány továbbra is felszálló ágban van, az esetek számának további emelkedése várható.

Ezektől a szervezetektől várja Trump megbuktatását Soros György

Nem bízza a véletlenre az amerikai tőzsdespekuláns az amerikai elnökválasztás kimenetelét.

Koronavírus: 2316 új beteg országszerte és elrendelték az iskolák fertőtlenítését

Jelenleg 2602 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 233-an vannak lélegeztetőgépen. Az aktív fertőzöttek száma 43 600 fő. Baranya megyében az igazoltan fertőzöttek száma a járvány kezdete óta átlépte az 1000-et, immáron 1691 megbetegedést regisztráltak. Újabb 34 fővel nőtt a fertőzöttek száma…

Kalapács alá kerülnek ezek a különleges Alfák

Metropol
-
  Ma 10:45 Életmód

A Sotheby's aukciós ház együtt bocsájtja árverésre ezt a három Alfa Romeo B.A.T. gépkocsit, és áruk valószínűleg eléri a 20 millió dollárt.

Ezek a rendőrség tanácsai, temetőlátogatás idejére

Ragazze
-
  Ma 10:42 Életmód

A rendőrség idén ősszel is árgus szemekkel figyeli a temetőket.

Újabb európai országokból érkezők karanténkötelesek Romániában

Maszol
-
  Ma 10:34 Határtalan

Közzétették a magas kockázati besorolású államok frissített listáját.

Egy apró dolog hiányzik ezekről a kabátokról, éppen ezért tűnnek luxus-hatásúnak

Bien
-
  Ma 10:31 Divat

A Katalin hercegnéről és a királyi család többi tagjáról készült fotók legtöbbjén a nők gyakran viselnek gallér nélküli kabátokat, amik plusz eleganciát kölcsönöznek a megjelenésüknek. Miért ne érezhetnéd te is hercegnőnek magad? Összegyűjtöttük a legszebb gallér nélküli kabátokat!

Mégis országos karantén jöhet Franciaországban

A francia kormány nem zárja ki az országos karantén újbóli elrendelését a koronavírus-járvány megfékezésére, miután az elmúlt 24 órában több mint 52 ezer új fertőzéses esetet regisztráltak, ami újfent napi rekordnak számít.