Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Márki-Zay-propagandát őriznek a vásárhelyi közterület-felügyelők

Már a közösségi médiában is felmerülnek a kérdések, hogy az augusztus 20-i rendezvénysorozat után miért maradt még mindig kint a LED-fal a Kossuth téren.

Átadták a Makónál elfogott migránsokat a román hatóságoknak

Police
-
  Ma 14:19 Baleset-bűnügy

Átadták a Makónál elfogott migránsokat a román hatóságoknak Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 25., v - 14:19 A magyar rendőrök átadták a román hatóságoknak a Makónál elfogott illegális migránsokat.

A vásárhelyiek négyötöde elítéli Márki-Zay templomi kampányát

Promenad
-
  Ma 07:15 Megyei

Olvasóink döntő többsége szerint rendkívül visszatetsző, hogy a polgármester olvasta föl a szentleckét az augusztus 20-i szentmisén, és ő búcsúztatta a híveket a templomajtóban. Márki-Zay ezzel maga vitte a templom falai közé a politikát, a választási kampányt. Az egyházmegye egyelőre tájékozódik az ügyben.

Migránsokat fogtak Makónál

A Csongrád megyei rendőrök hat illegális migránst fogtak el Makó közigazgatási területén. A rendőrök a csoport tagjait előállították.

A huszadik Vásárhelyi!

Compass
-
  Tegnap 15:43 Vitorlás

Augusztus utolsó hétvégéjén jön a huszadik Vásárhelyi. 1968-óta 19 alkalommal rendezték meg a Vásárhelyi Pál Vitorlás Emlékversenyt Orfűn a Pécsi-tavon. Idén jön a jubileumi huszadik verseny, ami a XI. Compass Vitorlás Napok vitorlásversenye.

Illegális migránsokat fogtak el Makónál

A rendőrök a csoport tagjait előállították.

Vásárhelyi értékek: a Samu ház

Vásárhely24
-
  Tegnap 12:49 Megyei

Most a Gonda József és a Mátyás utca sarkán álló nagyszerű épületet mutatjuk be.

Bemutatkoznak a Mi Hazánk Mozgalom vásárhelyi jelöltjei

A párt minden választókörzetben indít jelöltet, polgármester-jelöltjük nincs, de alpolgármesternek Balog Norbertet, a helyi szervezet elnökét javasolják.

Illegális migránsokat fogtak el Makónál

Illegális migránsokat fogtak el Makónál Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 24., szo - 11:34 A Csongrád megyei rendőrök hat illegális migránst fogtak el Makó közigazgatási területén. A rendőrök a csoport tagjait előállították.

Hat migráns próbálkozott Makónál – sikertelenül

A Csongrád megyei rendőrök hat illegális migránst fogtak el Makó közigazgatási területén. A rendőrök a csoport tagjait előállították – közölte a police.hu. A Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2019. augusztus 24-én 9 óra 25 perckor fogták el a hat határsértőt. A csoport tagjai közül öten afgán, míg egy fő iráni állampolgárnak…

Összefogott az ellenzék Makón

Délmagyar
-
  19.08.23 17:40 Megyei

Közösen indul Makón ősszel a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az MSZP és a velük szövetséges civil szervezetek - jelentette be tegnap polgármester-jelöltjük, Mucsi Tamás.

Kettős vásárhelyi siker a Bujtor István Filmfesztiválon

Promenad
-
  19.08.23 12:00 Kultúra

Két hódmezővásárhelyi dokumentumfilmet is láthatott a közönség Balatonszemesen, a X Bujtor István Filmfesztiválon. Mindkét film különdíjat kapott.

120 millió forintos hitelt vesz fel a vásárhelyi önkormányzat

A pénzt a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nek utalják át, hogy biztosítsák az önkormányzati cég működését – döntött a város képviselő-testülete a péntek délelőtti rendkívüli ülésén.

Szent István téri nap lesz Makón

Délmagyar
-
  19.08.23 11:31 Megyei

Sporttal, szűrésekkel, koncertekkel várják az érdeklődőket. Még a templomtornyot is kinyitják.

Erdély: Ma kezdődik a Vásárhelyi Forgatag

Gondola
-
  19.08.23 09:53 Külföld

„Azok a programok, amelyek a következő egy hétben a vásárhelyiekre várnak, úgy gondolom, hogy az idei évben is jó okkal számíthatnak érdeklődésre” – kezdte a sajtótájékoztatót Portik Vilmos, a Vásárhelyi Forgatag főszervezője