Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mi lesz a rendszámokkal?

Az ITM nyilatkozata szerint még jó pár évre vagyunk az új formátumtól, de értesüléseink szerint jövőre jöhet az új rendszer.

Karácsony Gergely: A politika nemcsak lehet más, a politikának másnak kell lennie

Változás és jóvátétel kell a miniszterelnök-jelölti versenybe beszálló politikus szerint.

Sikeresen leszállt a Marsra a Tienven-1 kínai űrszonda

Az öt tonnás, legénység nélküli űrhajó egy marsjárót vitt magával a vörös bolygóra.

Svéd mintára készülő ferde liftek lesznek majd a 3-as metró felújított állomásain

Néhány mozgólépcsőt kiszednek majd a belvárosi állomásokon, hogy különleges, földalatti siklóknak adjanak helyet az akadálymentesítés érdekében.

Ültetvénytelepítés: május 24-től lehet benyújtani a kérelmeket

Feol
-
 Ma 17:00Gazdaság

Új, a gazdálkodók által nagyon várt pályázatot hirdetett a közelmúltban az agrártárca: ültetvénytelepítésre és gyógynövénytermesztésre igényelhetnek vissza nem térítendő támogatást a kertészeti ágazatban tevékenykedők.

Irgalmatlan, mi közelít az ország felé: ebben nem lesz köszönet

Ripost
-
 Ma 17:00Belföld

Szupercella robog át az országon, jégesővel, viharral.

Mercedes: A Red Bull előnyben lesz Monacóban

A Mercedes egyik vezető mérnöke, Andrew Shovlin arra számít, hogy a Red Bull pályája lesz a következő versenyhelyszín, Monte-Carlo. Annak ellenére állítja ezt, hogy a legutóbbi nagydíjat ők nyerték, még 2019-ben. „Ez egy olyan pálya, ahol nagyon sokat kell az autón átalakítani. Papíron azt mondanám, hogy jobban fekszik a Red Bullnak, mint nekünk” …

Egy hétig ingyen lehet belépni a Lupa Beachre

Travelo
-
 Ma 16:57Utazás

A Lupa-tó természetes vízű strandjai védettségi igazolvány nélkül is látogathatók.

Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé

Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala a 89-es kilométernél, ahol szombat hajnalban baleset történt. A rendőrség legfrissebb információi szerint a balesetben nyolcan megsérültek és hét jármű rongálódott meg, köztük rendőrségi autók is.

Ibrahimovic nem lesz ott az Európa-bajnokságon

A svéd klasszis térdsérülés miatt kénytelen kihagyni a tornát.

Újranyitnak a közművelődési és kulturális intézmények

Igazi ünnepnek nevezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára szombaton Lakiteleken azt, hogy a koronavírus-járvány enyhülésével újra megnyithatnak a magyarországi közművelődési és kulturális intézmények. Fekete Péter a Nemzeti Művelődési Intézet országos közművelődési megnyitó eseménysorozatán…

Roma fiataloknak szól a lehetőség

Teol
-
 Ma 16:38Megyei

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet felsőfokú intézmények roma tanulói, illetve középiskolás roma tanulók részére.

Újra használható a viharok által megrongált vasútvonal

A tavaly július végi heves zivatarok következtében a megáradt Rinya-patak Beleg és Ötvöskónyi között alámosta az egyik vasúti hidat, melynek helyére új hídszerkezetet építettek és helyreállították a vasúti pályát.

Nézők is lesznek a Forma-1 magyar futamán

Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese bejelentette, hogy a Hungaroringen megrendezésre kerülő Formula-1 magyar futamát nézők előtt fogják megrendezni.