Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 208 hír

Hivatalosan is börtönre ítélték az évek óta embertelen körülmények közt raboskodó amerikai olajipari vezetőket

8-13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a venezuelai bíróság hat amerikai olajipari vezetőt, akik 2017-ben utaztak a dél-amerikai országba – írja a CNN.

Májusi fagy, betakarítási rekord

Május 13-ára virradóra -4 fokot mértek Nagyecseden. Ez tovább tetézte a bajokat, mert akkor már itt volt a koronavírus, javában tartott a 10 hetes aszály, amire jött ez az esemény, amilyenre ma élő gazdák nem emlékezhettek: lefagyott a fiatal, két- négyleveles kukorica. Kósa Sándor, saját bevallása szerint, annyit mondott: itt a csőd, ebből nem les

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 3-as főúton

A baleset Csobád és Forró között történt.

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 3-as főúton

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 3-as főúton, Csobád és Forró között. A helyszínre műszaki mentés céljából az encsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A balesetnél a forgalom félpályán halad.

Januártól megszűnik az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Januártól megszűnik a diszkrimináció elleni küzdelem egyik leghatékonyabb szerve, az Egyenlő Bánásmód Hatóság. Feladatait az alapvető jogok biztosa veszi majd át.

Az Xbox Series X-hez mérten kétszer annyi PS5-öt adhattak el a megjelenés óta

Noha egyelőre sem a Sony, sem a Microsoft nem szolgált pontos eladási adatokkal újgenerációs konzoljaik kapcsán, azonban a VGChartz információi szerint már kijelenthető, hogy az indulást abszolút a japánok tették zsebre. Úgy tudják ugyanis, hogy az Xbox Series X-ből a megjelenés óta 1,2-1,4 millió példányt adhatott el a red...

Milyen ügyintézési határidő vonatkozik a hatósági eljárásokra az Ákr. szerint?

Az Ákr. részletesen szabályozza, hogy közigazgatási hatásógi ügyben mennyi az ügyintézési határidő.

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Az előrejelzések szerint 11 százaléknál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Az előrejelzések szerint 11 százaléknál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Évszázadok óta nem tapasztalt visszaesés lehet idén a brit gazdaságban

Az előrejelzések szerint 11 százaléknál is nagyobb mértékben zuhan ebben az évben a GDP.

Fordokra szakosodott gépkocsitolvajt vontak ki a forgalomból

Fordokra szakosodott gépkocsitolvajt vontak ki a forgalomból Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 06:00 A budapesti nyomozók a lopással gyanúsítható férfit elfogták, az eljárás során közel 100 autóalkatrészt is lefoglaltak.

Amikor a brit adatvédelmi hatóság durván megbünteti a British Airwayst

IT Business
-
 Tegnap 22:33Infotech

A PROtAction kibervédelmi podcastsorozat második epizódjában Mester Sándor, állandó társa e sorozatban, Csinos Tamás, a Clico magyarországi country menedzsrere és ebben az epizódban vendégük, Kunos Imre, az S&T IT-biztonság üzletágának vezetője arról beszélgetnek, hogy a Google-t ért több évvel ezelőtti DDOS-támadásnak mik a…

Törökország már hónapok óta nem közölte a napi koronavírus fertőzöttek számát, most azonban döbbenetes adatokat …

Törökországban csütörtökön 29 132 embernél mutatták ki az új típusú koronavírust, így a mutató az előző napi adathoz képest 781-gyel nőtt – közölte a török egészségügyi minisztérium.

Nemzetközi sajtó: Orbán évek óta kampányol Soros ellen

A nemzetközi sajtó széles körben beszámolt Orbán Viktor Soros György cikkére adott válaszáról. A Frankfurter Allgemeine Zeitung konzervatív német lap kiemelte, hogy Orbán Viktor „gazdasági bűnözőnek” minősítette Sorost, aki azzal szerezte a vagyonát, hogy spekulált, emberek millióit tette tönkre, sőt, egész nemzetgazdaságokat zsarolt.

Életveszélyes hajszárítókat vontak ki a forgalomból

Az Innovációs Technológiai Minisztérium Mechanikai és Villamos Laboratóriuma egy átfogó termékbiztonsági akció keretein belül 155 hajszárítót vizsgált ki, melyek közül 18 nem teljesítette a követelményeket, 13-at pedig életveszélyesnek minősítettek.