Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 349 hír

Szerbia májusban már gyártja a Szputnyik V-t

Átlépte a hárommilliót a beoltottak száma a nyugat-balkáni országban – az első vakcinák júniusban kerülhetnek ki a Torlak Intézetből.

Május végére minden regisztráltat beolthatnak

Az a cél, hogy minél többen oltassák be magukat, és ha sikerül a kieső Janssen-vakcinákat pótolni, május végére mindenkit beolthatnak, aki regisztrált – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Május 3-án a Magyar Kupa serlegéért küzd a Mol Fehérvár Fc

Az Mtk Budapest 2-1-es legyőzésével jutott a Mol Fehérvár Fc a labdarúgó Mol Magyar Kupa döntőjébe, ahol az Újpest Fc együttesével csatázik.

Május elején nyitnának a magyar szállodák

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke szerint három hónap sikeres működéssel lehetetlen feladat fenntartani egy vállalkozást.

Május elején nyitnának az evangélikus templomok

Szigorú járványügyi szabályok betartása mellett tartanák az istentiszteleteket.

Heger: Szlovákia már májusban olthatna a Szputnyikkal, ha azt a magyar laboratóriumok megfelelőnek találják

Promenad
-
 Tegnap 20:04Színes

Szlovákia már május elején elkezdhetné az oltást a Szputnyik V orosz vakcinával, amennyiben a (magyarországi) laboratóriumi vizsgálatok megfelelőnek találják azt erre a célra - jelentette ki Eduard Heger szlovák kormányfő csütörtökön Prágában.

Féléves kiesés után májusban kaphatnak tejport a kismamák

Székelyhon
-
 Tegnap 19:21Határtalan

Az egészségügyi igazgatóságok országos programokra szánt költségvetési kerete már tavaly novemberben kimerült, kiegészítést nem kaptak, így azóta nem tudtak ingyen tejport biztosítani a jogosultaknak.

Már májusban oltana Szlovákia a magyarok által bevizsgált orosz vakcinákkal

888.hu
-
 Tegnap 19:20Külföld

Szlovákia március elején kapott 200 ezer adag orosz oltóanyagot, amelynek bevizsgálásához azonban az országban jelenleg nincs megfelelő laboratórium.

Május elején nyitnak az evangélikus templomok

A Magyarországi Evangélikus Egyház püspöki tanácsa azt javasolja az evangélikus gyülekezeteknek, hogy május elején nyissák ki a templomokat.

Május elején nyitnak az evangélikus templomok

Május 2-i nyitást tart reálisnak a püpöki tanács. Az istentiszteletek online közvetítése azonban utána is menni fog.

Magyar Kupa: Újpest–Mol Fehérvár döntő lesz májusban

A labdarúgó Magyar Kupa második elődöntőjében az MTK 2–1-re kikapott odahaza a Mol Fehérvár FC-től, így a fehérváriak jutottak be a májusi döntőbe, ahol az Újpest lesz az ellenfelük.

Szlovákia májustól oltana a Szputnyikkal

24.hu
-
 Tegnap 17:56Külföld

Sok szlovák csak az orosz vakcinával hajlandó beoltatni magát.

Szlovákia májusban kezdhet oltani a Szputnyikkal

Szlovákia már május elején elkezdhetné az oltást a Szputnyik V orosz vakcinával, amennyiben a (magyarországi) laboratóriumi vizsgálatok megfelelőnek találják azt erre a célra - jelentette ki Eduard Heger szlovák kormányfő csütörtökön Prágában.

Új abroncscímke jön május elején

Feol
-
 Tegnap 17:30Autó-motor

Három hét múlva jelentős változás jön az autósok számára – egy uniós szabályzat szerint a gumik május 1-jével megújuló energiacímkéi egyértelmű és egységes besorolást adnak a gumiabroncsok műszaki jellemzőiről, tájékoztatva a vásárlókat a gördülési ellenállásról, a nedves felületeken történő fékezésről és a külső zaj nagyságáról.