Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Diana hercegnő tényleg majdnem lefújta az esküvőjét?

Hosszú távon valószínűleg mindenkinek így lett volna jobb.

Diana hercegnő tényleg majdnem lefújta az esküvőjét?

Hosszú távon valószínűleg mindenkinek így lett volna jobb.

Nyert a Jászberény, majdnem felállt a padlóról a TVSE

Szoljon
-
 Tegnap 20:07Sport

A Jászberény három ponttal gazdagodott a Tiszaújváros ellen, a Tiszafüred viszont hiába kapaszkodott, kikapott a Sényő otthonában.

Így lettem majdnem milliomos bitcoinból, de aztán mégsem

Portfolio
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

Hét évvel ezelőtt kaptam egy darab papírt, amiről nem tudtam, mennyit érhet. A kis papír ugyanis egy cold storage bitcoin tárca volt, és az egyik legnagyobb magyar bitcoin-gurutól kaptam, aki azt mondta, nem tudja, van-e benne bitcoin. Én sem tudtam, de a héten végül pontott tettem a történet végére.

"Ha nem zárom be az ajtót, akkor be fog jönni a fény" – Megjelent Szabó T. Anna új kötete

Vaskarika
-
 Tegnap 09:55Kultúra

Szabó T. Anna új novellái a felemelkedésről szólnak, arról, hogy miként tudjuk lerázni magunkról a szorongásainkat. A kultura.hu írása.

Megjelent a Meteoritika szakfolyóirat első lapszáma

Planetology
-
 Tegnap 09:45Tudomány

Szerző: Rezsabek Nándor Megjelent a Magyar Meteoritikai Társaság (MMT) által szerkesztett és kiadott szakfolyóirat, a Meteoritika első száma. A kiadvány Magyarország első és egyetlen kimondottam meteoritikával foglalkozó tematikus szaklapja. Főszerkesztője Kereszty Zsolt, szerkesztőbizottságát Dr. Kereszturi Ákos, Nádai László és Szklenár…

Friss adatok: majdnem 7000 új fertőzöttet regisztráltak

6819 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 211 527 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 156 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 672 főre emelkedett.

Megjelent az egészségügyi jogviszonyról szóló kormányrendelet, a másodállások korlátozásában nem engedett a korm…

A kirendelhetőséget viszont alaposan mérsékelték. 2021 márciusáig kéne dönteniük az egészségügyi dolgozóknak, hogy megkötik-e az új munkaszerződésüket.

Drágulnak az autópálya-matricák - megjelent a rendelet

Az augusztus infláció mértékével megegyező mértékben drágulnak jövőre az e-matricák vagyis a motorosoknak, autósoknak, buszoknak ennyivel kell többet fizetniük a fizetős utakon.

Majdnem 500 millióért beköltözhetünk egy malomba!

Bár többségünk el sem tudja képzelni, hogy valamiféle különleges építményben élje a mindennapjait, valamiféle megmagyarázhatatlan vonzalom van mindenkiben az ilyen házak iránt. Szeretjük ezeket a képeket nézegetni, bepillantani, hogy lehet élni egy-egy egyedi ingatlanban. Anglia szívében most módunk lenne arra, hogy egy igazi…