Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fontos döntést hozott a Kúra egy devizahiteles ügyben

Devizaalapú kölcsönszerződés esetén tisztességtelen a folyósítási jutalék felszámítása, mert nem beazonosítható az ellenszolgáltatás – döntött a Kúria gazdasági tanácsa egy egyedi ügyben meghozott határozatában, visszautalva első fokra az ügyet.

Básti Juli és Borbély Alexandra egy szerepben – Ősbemutató a Centrál Színházban

Március 8-án, Nőnapon lesz a Centrál Színházban Tracy Letts A nevem Mary Page Marlowe című darabjának ősbemutatója Puskás Tamás rendezésében. Tracy Letts új darabjában egy asszony életét villantja fel 11 képben. A fiatalkori jeleneteket Borbély...

Tóba gurította kerekesszékes feleségét egy ausztrál férfi

Index
-
  Ma 12:42 Baleset-bűnügy

A gyilkosság után Kínába készült egy másik nőhöz szexjátékokkal teli bőrönddel. Életfogytot kapott.

Izrael nagykövete járt az egyetemen

Kisalföld
-
  Ma 12:40 Megyei

Yacov Hadas-Handelsman még csak két és fél hónapja tartózkodik Magyarországon, de itteni munkájának egyik első állomása a Rába-parti megyeszékhely volt.

Gwyneth Paltrow elsütött egy viccet a koronavírusról

Posztolt egy képet, amint szájmaszkban retteg, aztán emlékeztetett, hogy neki ez a helyzet ismerős a Fertőzés című filmből.

Klímavédelmi akcióterv – Betiltják az egyszer használatos műanyagokat

Orbán Viktor a klímavédelmi akcióterv egyik fontos állomásaként jelölte ki az egyszer használatos műanyagok betiltását.

Majdnem egy kezdőcsapatnyi játékossal hosszabbított a Siófok

Szikora Melinda, Such Nelli, Katarina Jezic, Simone Böhme és Gnonsiane Niombla is új szerződést kapott.

Kést rántott ismerőseire egy férfi egy szegedi bevásárlóközpont közelében

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a férfinak, aki február 24-én, a kora esti órákban felfegyverkezve garázdálkodott egy szegedi bevásárlóközpont közelében - közölte az ügyészség.

Elképesztő mértékben nőttek az egyenlőtlenségek az Orbán-kormány évtizedében

Népszava
-
  Ma 12:22 Gazdaság

A romló mutatóért az egykulcsos szja bevezetése felel legnagyobb mértékben, de a kirívóan magas, 27 százalékos áfa hatása is megmutatkozik benne.

„Elképesztő erővel megy a pánikkeltés a szigeten” – egy Tenerifén élő magyar a koronavírusról

Mandiner
-
  Ma 12:20 Vélemény

„Részünkről nincs pánikhangulat, tudjuk, hogyan kell kezelni a csapból, a médiából és a közösségi platformokból folyó hisztériakeltést” – mondja egy lassan kilenc éve családjával Tenerifén élő, névtelenséget kérő magyar nő a Mandinernek. 

Cáfolta Gulyás Gergely, hogy koronavírusos lenne egy pécsi orvostanhallgató

Továbbra sincs koronavírus-megbetegedés Magyarországon, nincs olyan minta, amely azt igazolná, hogy bárki megfertőződött volna - mondta Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón Budapesten. Közölte azt is, hogy nem igaz a hír, hogy koronavírusos lenne egy pécsi orvostanhallgató.  A Miniszterelnökséget vezető miniszter kiemelte: éjjel…

Iparkamara: egy éve először javultak a cégvezetők várakozásai

Budapest - Megszakadt az üzleti bizalom szintjének egy éve tartó visszaesése, a cégvezetők várakozásai januárban már javultak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (MKIK GVI) negyedéves konjunktúramutatója 26-ról 32 pontra emelkedett - közölte az MKIK GVI az MTI-vel csürtörtökön.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne? Egyetlen gombbal adtak el több százmillió dollárnyi bitcoint

24 millió felhasználójával a CashApp az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb fizetési alkalmazása, amivel az emberek megoszthatják egymás között a számláikat, de akár különböző részvényekbe, vagy bitcoinba is befektethetik a pénzüket. A cég tegnap tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését, ami szerint…

Egyre közelebb a járvány: Már Bécsben is diagnosztizáltak koronavírusos beteget

Egy idős férfi betegedett meg, már vizsgálják, hogy kaphatta el.

Üres tésztáspolcok miatt elégedetlenkedik egy idős olasz férfi

Mandiner
-
  Ma 12:14 Külföld

Akkor nem volt ekkora pánik, amikor kitört a második világháború – fakad ki az üres tésztáspolcok láttán egy öreg olasz úr.