Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tragikus baleset: szabálytalanul előző, részeg sofőr miatt halt meg egy nő Bács-Kiskun megyében

Meg akart előzni egy járműoszlopot az ukrán sofőr, ám figyelmetlensége és szabálytalansága egy vétlen ember életébe került.

Győri szív dobog a világ egyik leggyorsabb autójában: Donkervoort D8 GTO-JD70 R

Autó Pult
-
  Ma 10:09 Autó-motor

A hiperautók teljesítményét hozza szuperautós áron, teszi mindezt győri szívvel – röviden ez az új Donkervoort D8 GTO-JD70 R. Az R utótag nélküli Donkervoorthoz képest fontos különbség, hogy a radikálisabb kivitel nem kaphat rendszámot.

Magyaros kolbászos, krumplis egytál: ezzel szinte nincs is munka

Femina
-
  Ma 10:08 Recept

A kolbászos, krumplis egytál laktató, kiadós fogás, amit pár perc munkával elkészíthetsz.

Szinte az egész keret koronavírusos lett, elmarad egy Magyar Kupa-meccs

Szerdán 16 órától játszanák le a Ménfőcsanak–Haladás labdarúgó MOL Magyar Kupa-mérkőzést. Ám a meccset kénytelenek elhalasztani, ugyanis a hazai csapat szinte valamennyi tagja – 15 fő – kapta el a koronavírust.

Egy Modern Warfare hiba felfedi a titkos Makarov pisztolyt

Leet
-
  Ma 10:00 Gaming

Az Infinity Ward minden évadban igyekszik rengeteg újdonságot behozni, hogy kicsit feldobja a metát. Minden évad indulásakor legalább két új fegyver érkezik, ám a háttérben valószínűleg ennél jóval több fegyveren dolgoznak. Az ilyen fegyverek közül persze nem mindegyik kerül be végül a játékba, néhány a fejlesztés korai szakaszából sosem lép…

Napokra egyedül hagyta gyermekeit egy ukrán anya

A már éhező gyerekek segélykérő kiáltásait a ház lőtt elhaladó

Az ütemtervhez képest hamarabb fejezi be az Egyetem Tower Debrecen mélyépítési munkálatait a HBM

A 65 lakásos Egyetem Tower Debrecen mélyépítési munkálatai a végéhez közelednek.

Egyre többet rendelünk külföldről

Évről évre nő az online vásárlások és a vásárlók száma is Magyarországon, a felnőtt lakosságból 3,3 millióan vásárolnak online és közülük több mint 2 millióan külföldről is, főleg Kínából rendeltek már terméket – derült ki a GKI Digital Magyar Posta felkérésére készített reprezentatív kutatásából.

Művészi Berlin-ábrázolás egy budapesti tűzfalon

A 30 évvel ezelőtt történt Kelet- és Nyugat-Németország újraegyesítésének kíván emléket állítani az a művészeti célú tűzfalfestmény, amely a Német Nagykövetség és a Színes Város Csoport közös projektjeként jött létre a főváros Vii. kerületében, az Akácfa utca 27. alatt. A rajzot a frankfurti művész, Justus Becker - alias Cor - és Benkő…

Biztonság és hatékonyság egyszerre

digitrend-i
-
  Ma 09:57 Infotech

A céges rendszerek és adatok őrei naponta küzdenek azzal, hogy megtalálják az egyensúlyt a produktivitás, az egyszerű használat és a biztonsági előírások hatékony érvényesítése között. Hogyan lehet anélkül prioritást adni a biztonságnak, hogy végeláthatatlan folyamatokkal és jelszavakkal terhelnénk a dolgozókat? Hiszen ha a…

50 forint egyszeri segélyt kapott az államtól egy fóti nyugdíjas

„Ez annyira megalázó, hogy ezen már csak nevetni lehet.”

Prosztatamegnagyobbodást tüntettek fel egy koronavírusban meghalt idős nő alapbetegségeként

Ezt Hadházy Ákos szúrta ki a koronavirus.gov.hu oldalon. Tegnap két női elhunytnál is prosztatával kapcsolatos alapbetegségeket tüntetett fel a koronavírusról tájékoztató hivatalos állami honlap. Az egyiknél időközben javították az elhunyt nemét, a másik esetben viszont továbbra is fennáll a bizarr helyzet, ami Hadházy Ákosnak is feltűnt – írta…

Egy korszak lezárult: kanadai lesz a Rubik-kocka

50 millió dollárért, vagyis több mint 15 milliárd forintért vásárolja fel a Rubik Ernő tervezte játékot a Spin Master nevű kanadai játékgyártó cég - szúrta ki az Index a Huffington Post cikkét.