Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Iron Maiden – Elhalasztották a júniusi Aréna koncertet

Ahogy várható volt, elhalasztották az Iron Maiden nyári turnéját is 2022-re. A tárgyalások még folynak az új budapesti dátumról.

Serie A: egy meccsre eltiltották a kiállított Ibrahimovicot

Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan labdarúgóját egy mérkőzésre szóló eltiltással, valamint 5000 eurós (1,8 millió forintos) pénzbírsággal sújtotta az olasz labdarúgóliga – jelentette az MTI.

Mi a jobb zsírégető: edzés előtt enni vagy nem?

A testmozgást végzők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy edzés előtt mi a jobb, ha eszik az ember, vagy ha éhesen áll neki mozogni. Az American Journal of Physiology – Endocrinology and Metablism című lapban közzétett kutatás erre keresi a választ.

Még két napig kérhető az adóbevallási tervezet postázása

Az elkészült tervezeteket a NAV tértivevényesen április 30-ig küldi el postán az igénylőknek.

Aranytartalékban már jók vagyunk

Matolcsy György nyolc éves jegybank-elnöki működése során megtett lépéseivel mindig meglepi a pénz- és tőkepiac iránt érdeklődőket. Ezúttal azzal, hogy a Magyar Nemzeti Bank hosszútávú nemzet- és gazdaságstratégiai célokra hivatkozva 31,5 tonnáról 94,5 tonnára tornászta fel az aranytartalék mértékét, amellyel a nemzetközi rangsor…

Brutális pusztítást végzett a madárinfluenza Hajdú-Bihar megyében

2021. április 13-án Hajdú-Bihar megyében igazolta magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét a Nébih laboratóriuma. A járvány ezúttal egy Nádudvaron található tenyészpulyka-állományt ért el, ahol a szakemberek már a gyanú alapján megkezdték a mintegy 11.800 egyed felszámolását.

Az Iron Maiden is elhalasztotta budapesti koncertjét!

Az Iron Maiden a 2021 június – júliusra tervezett koncertjeit átütemezte 2022 nyarára. A turné néhány...

Matovičnak 90 napig van joga testőri védelemre

A 90 nap letelte után az aktuális kormányfő, Eduard Heger (OĽaNO) dönt Matovič testőri védelmének esetleges meghosszabbításáról ugyanennyi nappal. „A védelem terjedelméről, formáiról és eszközeiről, valamint az azt teljesítő tagok számáról nem tájékoztathatunk, azok ugyanis titkos információk és védelmi taktikák részét képezik” –…

Kemény pénzügyi év előtt állnak a nagyvállalatok

A hazai nagyvállalatok bevétel és profit szempontjából is komoly visszaesésre számítanak idén. A K&H nagyvállalati növekedési index eredményei alapján ugyanis az elmúlt évek eddigi legpesszimistább pénzügyi várakozása jellemzi a cégeket: 1,8 százalékos árbevétel és 3,9 százalékos nyereségcsökkenéssel számolnak.

Schobert Norbi reagált a „vágósúlyos”interjúra: „Utáltam magamon a csimpánz csöcsöket”

Liner
-
 Ma 13:57Bulvár

Norbi reagált a nagy port kavart véleményére, és tisztázta, hogy miről is van szó, mivel ő egyenesen gyűlöli a kóros elhízást, ami valóban életveszélyes.

Aranylemezen a Mass Effect Legendary Edition

A BioWare elkészült a trilógia felújításával.