Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Évadzáró társulati ülést tartottak a Bartók nagytermében tegnap

Tegnap délután tartotta évadzáró társulati ülését a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza, ahol Őze Áron igazgató összegezte az évadot, ismertette a nyári fesztivál-meghívásaikat, és a jövőbeli tervekről is értesítette a társulatot.

Kivonulhatnak a külföldi filmstúdiók Magyarországról a homofób törvény miatt?

A Variety azt mérlegelte, hogy a héten elfogadott homofób törvény miatt vajon kivonulnak-e Magyarországról a nagyobb, releváns filmstúdiók és produkciók.

A legmagyarabb ruhadarab készítői, a szűrszabók tartottak konferenciát

Zaol
-
 Tegnap 16:10Kultúra

A cifraszűr a magyarság keleti öröksége: a sztyeppék vidékéről hoztuk magunkkal.

Variety: kivonulhatnak a homofób törvények miatt a külföldi filmstúdiók Magyarországról?

A filmügyi kormánybiztos szerint a jól képzett szakemberek és az adókedvezmények fontosabbak lesznek, mint a politika.

Nem támogatta az MSZP a baranyai képviselő indulását, mert túl DK-közelinek tartották, most hamarosan Gyurcsánnyal …

Szakács László fel is függesztette MSZP-s párttagságát, valóban DK-s képviselő lehet belőle.

Évadzáró társulati ülést tartottak a dunaújvárosi Bartók Színházban

Őze Áron vezetheti továbbra is a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházat, megbízatása július 1-jétől öt évig tart. Az igazgató a csütörtök délutáni társulati ülésen vette át megbízólevelét a város polgármesterétől.

A Variety arról spekulál, kivonulnak-e a külföldi filmstúdiók Magyarországról a melegellenes törvény miatt

Media1
-
 Tegnap 12:14Média

Korábban a Disney, a Netflix, a WarnerMedia, a Sony és más stúdiók is bojkottal fenyegették az amerikai Georgia államot a melegellenes törvényei miatt.

Már teszt, oltás és karantén nélkül lehet Horvátországba utazni Magyarországról

Feltéve, ha a beutazó nem mutatja a koronavírus tüneteit és nem került szoros kapcsolatba az utazás előtt egy fertőzött személlyel.

Kivonulhatnak Magyarországról a nagy amerikai filmstúdiók a Fidesz homofób törvénye miatt

Az egyik legfontosabb amerikai filmes lap, a Variety egy csütörtöki cikkében azt fejtegette, hogy a héten a Fidesz és a Jobbik által elfogadott homofób törvény

Kivonul az amerikai filmipar Magyarországról a homofóbtörvény miatt?

Az egyik legfontosabb amerikai filmes lap, a Variety egy csütörtöki cikkében azt találgatta, hogy a héten elfogadott homofób törvény miatt vajon távol maradnak-e a nagy filmes produkciók Magyarországtól.

A Covid-járvány következményeiről tartottak sajtótájékoztatót Zalaegerszegen

Zaol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Balaicz Zoltán polgármester az elmúlt 15 hónapról szólva kiemelte: sokaknak tartozik a város köszönettel, megtapasztalhatta, hogy a nehéz helyzetben számíthat kollégára, családra, barátra, és sikerült kialakítani egy olyan városi közösséget, amely igyekszik megőrizni az emberi kapcsolatokat.

Orthodox rabbinő Magyarországról

Szombat.org
-
 21.06.17 23:02Kultúra

Dr. Vető Ágnes a New York állambeli Vassar College adjunktusa, a Vallástörténeti tanszékén és Judaisztikai Programján tanít az ókori zsidó vallásról és kultúráról. Kutatási szakterülete a rabbinikus irodalom. Ő volt az első magyar nő, akit egy New York-i ortodox zsidó vallásos …

Nemzetbiztonságra veszélyes cikkek - Újabb újságírók elleni razziát tartottak Hongkongban

Egy éven belül másodszor csaptak le a hongkongi hatóságok a metropolisz leghíresebb Peking-kritikus újságjára, az Apple Dailyre. Tegnap reggel otthonaikban őrizetbe vették a szerkesztőség és a kiadó öt vezetőjét, valamint ezzel párhuzamosan átkutatták a bulvárlap irodáját is. Az összehangolt rendőrségi akcióban 500-an vették részt. A más…

Széles körű együttműködésre van szükség a gyermekvédelemben – Szakmai fórumot tartottak a Patronában

„Gyökeresen változtatni kell a szemléletmódunkon.” Országos gyermekvédelmi fórumon mutatták be célkitűzéseiket, programjaikat, egyre szélesebb körben megvalósuló együttműködésüket a katolikus intézmények képviselői. A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom (T72) Pedagógiai Műhelyének meghívására gyermekvédelmi szakemberek…