Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek két ukrán embercsempész ellen Magyarországon

A Mátészalkai Járási Ügyészség vádat emelt egy nemzetközi embercsempész-bűnszervezet két ukrán állampolgárságú tagjával szemben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője.

Az autóipart ütheti ki legjobban a koronavírus

Az autógyártás szenvedheti meg leginkább az új koronavírus okozta járványt az ipari ágazatok közül.

Minden idők legjobban várt mozis játékadaptációja a Sonic

SG
-
  Ma 09:36 Film

A Sonicnál jobban még egy videójátékos adaptáció sem kezdett Amerikában.

Itt az első fecske: élesben is elindult a nyílt bankolás Magyarországon

Portfolio
-
  Ma 08:43 Gazdaság

Élesben is elindult a négyből az egyik PSD2-es engedéllyel renelkező fintech, a Számlázz.hu szolgáltatása a K&H Bankkal, ezzel beléptünk a nyílt bankolás korába.

Januárban 1 százalékkal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

Januárban 1 százalékkal, 65 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ).

Így néz ki a fiatal fideszesek vagyona pár év alatt !

OLKT
-
  Ma 08:31 Vélemény

Nem tehetsz arról, hogy rossz helyre hozott a gólya…de ha irigy vagy, az nem jó. Nekem csak két kérdésem van: Kifizette-e már a kölcsönt a szüleinek? Ja és miért nem volt az én szüleimnek rám 80 milliója? Az én szüleim éjt nappallá téve dolgoztak egy életen át…Vajon mit dolgoztak Szíjjártó szülei? Ez azért bassXa a […]

Nőtt a vagyon, de nem a hozamok miatt

Januárban 65 milliárd forinttal növekedett a befektetési alapokban kezelt vagyon – adta hírül a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ). A fejlett piacok tőzsdéin kisebb korrekciót figyelhettünk meg, míg a fejlődő piacokon jelentősebb visszarendeződés volt. A magyar börze az átlagosnál nagyobbat esett. A…

Új üzletágvezetőkkel erősít az Sap Magyarországon

Médiapiac
-
  Ma 08:03 Gazdaság

Új szakmai vezetőket nevezett ki az SAP Hungary Kft. a szolgáltatási, tanácsadási üzleti terület, valamint a pénzügyi-biztosítási szektornak dedikált új üzletág élére.

Ez vár Magyarországon a rossz földekre

Infostart
-
  Ma 07:32 Gazdaság

Beültetik növényekkel, de nem gabonafélékkel vagy zöldségekkel - hanem fákkal.

Rétvári: Nőtt a házi segítségnyújtásban foglalkoztatottak száma

Több figyelem, több idő és több segítség is jut minden rászorulóra

Ezért fontosak az egyetemi startupok Magyarországon

Egyetemi startupokkal növelhető Magyarország innovációs teljesítménye - hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter hétfőn a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Z-épülétének 10. emeletén létrehozott startup inkubációs központ átadásán.

Már csaknem tizenkétezer-milliárdnyi vagyon hever parlagon

Újabb rekordot döntött a lakosság kezében lévő készpénz mennyisége 2019 végén, de a legelképesztőbb a lekötetlenül heverő, folyószámlán tartott bankbetét növekedése. A lakosság így összesen 11,6 ezermilliárd forinttal szó szerint nem csinál semmit; nem fekteti be, és nem is köti le. Ehhez képest nem is olyan sok az államnak frissen adott…