Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét sokan menekültek a hegyekbe a szobafogságból Magyarországon

Euronews
-
 Ma 14:44Belföld

Sok európai országgal ellentétben Magyarországon nyitva lehetnek a síközpontok, és ha már így van, az emberek élnek is a lehetőséggel.

A Moderna 7,5 millió adag vakcinát szállít a nem Európai Uniós Svájcnak az év közepéig

888.hu
-
 Ma 14:30Külföld

Ez már kezd nevetséges lenni: Nagy-Britannia, Norvégia, de még Szerbia is jobban járt vakcinaügyben, hogy nem a központi uniós elosztás részei. És már Svájc is.

Biden ígéreteire máris elindult az első migránskaraván Hondurasból

A demokrata elnök már a beiktatása napján beadja a kongresszusnak az új bevándorlási törvényt, amellyel tizenegy millió, már az országban élő illegális bevándorlónak adná meg az állampolgárságot. Közben már kilencezer fősre duzzadt az Egyesült Államokba tartó hondurasi migránskaraván.

2021-ben nem lesz influenzajárvány Magyarországon?

Liner
-
 Ma 12:13Életmód

Lehetséges, hogy idén nem kell számolnunk az influenzajárvánnyal, ami sok esetben könnyítené meg az egészségügyben dolgozók munkáját.

Ezt tudjuk eddig a Magyarországon megjelent vírusmutációról

Origo
-
 Ma 12:06Tudomány

Hogyan és mikor juthatott el az országba? Mivel lehet védekezni ellene?

Deutsch: A magyar járványügyi védekezésről elismerően beszél az európai baloldal

Változás tapasztalható a Magyarországról alkotott európai véleményekben.

Lassulhat a védőoltás beadása a jövő héten Magyarországon - vagy jön a kínai vakcina?

A jövő héten a vártnál kevesebb vakcina fog érkezni Magyarországra - árulta el Müller Cecília országos tisztifőorvos a Kossuth Rádiónak adott reggeli interjújában. Müller elmondása szerint az oltási tervet nem változtatják meg, és ezért megpróbálják szinten tartani a beadott oltások mennyiségét. Szavaiból ugyanakkor kiderül, hogy ehhez még…

Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Roadster
-
 Ma 10:56Utazás

Vannak lehetőségek bőven.

Müller Cecília: Európai Unión kívüli gyártókat is megkeres a magyar kormány

A tiszti főorvos azt is elmondta, a jövő héten valószínűleg kevesebb vakcina érkezik majd.

Deutsch: a magyar járványügyi védekezésről elismerően beszél az európai baloldal

Az EP-képviselő szerint a második hullám alatt elhalkult a gyalázkodók hangja. Deutsch Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában adott interjút, melyben beszélt többek között arról is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a hét elején találkozott a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) képviselőivel.  Orbán Viktor kormányfő, a…

Országos tisztifőorvos: Európai Unión kívüli gyártókat is megkeres a magyar kormány

A tisztifőorvos azt is elmondta, a jövő héten valószínűleg kevesebb vakcina érkezik majd.  Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven – emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban. Müller Cecília közölte: értesültek arról, hogy a jövő héten valószínűleg…

Meghalt 77 beteg, 1241-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Több mint 11 ezren meghaltak már koronavírus miatt Magyarországon.

Meghalt 77 beteg, 1241-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

A gyógyultak száma 228 615. Meghalt 77 többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1241 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 351 828-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 11 341-re emelkedett, a gyógyultak száma 228 615. Az aktív…

Deutsch: A magyar járványügyi védekezésről elismerően beszél az európai baloldal

A kutatás-fejlesztés támogatás 95 százaléka abba a 15 országba jutott, amely már 2004 előtt is az unió tagja volt, a fennmaradó 13 állam alig 5 százalékot kapott.