Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem betonra esünk: Magyarországot kevésbé érintheti a válság

hirado.hu
-
  Ma 17:58 Gazdaság

Magyarország nem az eurózóna része, így a válság nem rántja a mélybe a magyar gazdaságot.

Apácák, akik szabadon kiélhették testi vágyaikat: a középkori rend Magyarországon is működött

Femina
-
  Ma 17:26 Karácsony

A középkori feministákként is emlegetett beginák nem tettek szüzességi fogadalmat, és a túlzásba vitt szegénységet is elutasították.

Magyarország legjobb kontyművészeinek csapatát erősíti a hevesi mesterfodrász

Heol
-
  Ma 16:57 Belföld

Kalmárné Nagy Ildikó hevesi mesterfodrász vehette át a Magyarország kiemelkedő kontyművésze 2019 díjat.

Több milliárd forintra büntették a Facebookot Magyarországon

Borsod24
-
  Ma 16:25 Megyei

Ez a versenyhivatal történetének eddigi legnagyobb összegű fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott büntetése. A Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor ingyenesként hirdette szolgáltatását nyitóoldalán és súgóközpontjában, ezért 1,2 milliárd forint büntetést szabott ki. A fogyasztóknak ugyan valóban nem kellett díjat fizetniük a szolgáltatás

Évente 46 ezer ember hal meg Magyarországon az egészségügy működési zavarai miatt

Hírklikk
-
  Ma 16:24 Belföld

Az interneten is megtalálható már az uniós tanulmány, amelyet az Európai Bizottság szakértői készítettek, s amiből kiderült, hogy a magyarok átlagéletkora öt évvel rövidebb, mint az európai átlag. Elvileg ugyan nálunk ingyenes az egészségügyi ellátás, de a gyógyulásra fordított kiadások egyharmadát ma a saját zsebükből fizetik a betegek. És noha el

A Halál Kávéház Magyarországon is tabuk nélkül fogadja vendégeit

A Londonból induló Death Café mozgalom célja, hogy elfogadó környezetben éljük meg a halál utáni ösztönös kíváncsiságunkat.

Több mint 13 ezer közönségszavazat érkezett a Magyarország 365 fotópályázatra

Lezárult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása, több mint 13 ezren szavaztak a legjobb képekre. A közönségdíjakat és a zsűri szakmai elismeréseit szerdán adják át Budapesten, a Bálna rendezvényközpontban – mondta el az MTI-nek a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba kiemelte, hogy a legjobb…

Mavir: Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord szerdán

Új történelmi rekordot ért el Magyarország téli villamosenergia-fogyasztása szerdán a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint.

Minden termékkörben meredeken nő a fogyasztás Magyarországon

Infostart
-
  Ma 13:29 Gazdaság

Az Országos Kereskedelmi Szövetség tapasztalata szerint már nemcsak az alapvetőnek számító élelmiszerek fogynak jobban, mint korábban, hanem második éve bővül az iparcikkek értékesítése is, ami arra utal, hogy a lakosság jövedelmi viszonyai tartósan javultak.

730 ezer olyan ember dolgozik ma Magyarországon, akinek el tudnák venni a munkáját a robotok

HVG
-
  Ma 13:03 Infotech

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének (GVI) új elemzése szerint a magyar munkavállalók nem kevés része olyan területen dolgozik, ahol a feladatok nagy részét gépek is el tudnák végezni.

Mutatjuk, kik a leginkább elégedetlenek Magyarországon

Portfolio
-
  Ma 13:01 Gazdaság

Egy kicsit megint rosszabbul érezték magukat a magyarok, mint tavaly, pedig a jövedelmi helyzet javult és a szegénység is csökkent az országban.

Több mint 13 ezer közönségszavazat érkezett a Magyarország 365 fotópályázatra

Lezárult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása, több mint 13 ezren szavaztak a legjobb képekre. A közönségdíjakat és a zsűri szakmai elismeréseit szerdán adják át Budapesten, a Bálna rendezvényközpontban - mondta el az MTI-nek a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

17 ezer pályamű, 13 ezer szavazó a Magyarország 365 fotópályázaton

Szerdán a Bálnában jön a díjátadó - számos kategóriában, rangos zsűrizés mellett.