Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ma beiktatják Joe Bident: mire számíthat tőle a világ és Magyarország a következő években?

A migránskaravánok már elindultak az Egyesült Államok felé. Biden első intézkedései miatt milliók veszíthetik el állásukat, még Kanadával is konfliktusba kerülhet. Európában a radikális baloldal aggresszív támogatására számíthatunk.

Stabilizálódott a magyarországi munkaerőpiac

A munkaerőpiac az elmúlt év végére összességében már nem mutatta a világjárvány negatív hatását.

Gyorsított eljárásban állhatott bíróság elé két részeg sofőr

Egyikük balesetet okozott, a másik három utas életét veszélyeztette.

Újabb lépés a kihalás szélén álló orrszarvúalfaj megmentésére

Az északi szélesszájú orrszarvú újabb két embrióját sikerült létrehoznia decemberben egy nemzetközi kutatócsoportnak. A petesejteket december 13-án gyűjtötték be a kenyai Ol Pejeta rezervátumban élő két utolsó nősténytől, a csehországi Dvur Králové-i állatkert tulajdonában lévő Najintól és Fatutól.

Jogellenesen hallgatták le az államfőt

Az államfő és családtagjai lehallgatásának ügyével gyanúsított személyektől kapott információkat a vonatkozó törvénynek megfelelően a szervezett bűnözés elleni ügyészségéhez továbbították.

Jelentős döntést hoztak Magyarország víruslaborjában

Ausztriában - amely Orbán Viktor szerint Magyarország víruslaborja - fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat - jelentette be Werner Kogler alkancellár.

Egyesíti-e Joe Biden az Egyesült Államokat?

Index
-
 Ma 14:38Vélemény

Varga Gergely, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatójának írása.

Magyarország digitális felzárkóztatása is a Google céljai között: ezzel a pályázattal segítene a vállalat

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért, illetve az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza - közölte a Google szerdán az MTI-vel.

Profession.hu: év végére stabilizálódott az álláspiac

Csupán egy százalékkal maradt el az álláshirdetések száma 2019-től.

Hamarosan négyfajta oltás közül választhatnak a szerbiai állampolgárok

Néhány héten belül várhatóan az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcináját is bejegyzik Szerbiában, így már négyfajta oltóanyag közül választhatnak azok, akik önként beoltatnák magukat – jelentette be Aleksandar Vucic szerb államfő.

Közeledtek az álláspontok: ekkora minimálbér-emelés jöhet

Elhúzódó egyeztetés után ma sem született végső megállapodás az idei legkisebb bérekről. Készül viszont egy megegyezéstervezet, benne 4 százalékos emeléssel.

Állítólag gondok voltak a Pfizer–BioNTech és a Moderna vakcinákkal is

Az Európai Unió azonban – a problémák megoldása után – már engedélyezte a használatukat. Egyes források szerint az uniós szervek nyomást gyakoroltak az Európai Gyógyszerügynökségre, hogy mielőbb hagyja jóvá a Pfizer vakcináját.

Biztató jelek: 2020 negyedik negyedévére stabilizálódott a hazai álláspiac

A koronavírus második hulláma már egyáltalán nem érte a márciusihoz hasonló sokként a hazai munkaerőpiacot. 2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt 2019 azonos időszakának szintjétől – derül ki aProfession.hu negyedik negyedéves…

Ma új elnöke lesz az Egyesült Államoknak - Beiktatják Joe Bident – Percről percre!

Hivatalosan mától, 2021. január 20-tól Joe Biden az Egyesült Államok következő, vagyis 46. elnöke, Kamala Harris pedig a 49. alelnöke. Élőben közvetítjük a beiktatási ceremóniát.