Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyot nőttek Európában az Asus eladásai

Az Asus bejelentette, hogy Közép- és Kelet-Európa vezető notebook gyártójává avanzsált, legalábbis ami 2020 harmadik negyedévének fogyasztói notebook piacát jelenti, de egyéb területeken sem kell szégyenkeznie a tajvani gyártónak. Az IDC Quarterly Personal Computing Device Tracker 2020 Q3-as időszakra vonatkozó felmérése sz

Az orosz vakcináért anyagi felelősséget is kell Magyarországnak vállalnia

Magyarország alkalmazhatja az orosz Szputnyik V vakcinát, de kizárólag saját felelősségére, beleértve az anyagi felelősséget is – idézte a Politico Stefan De Keersmaecker, az EU Bizottságának egyik szóvivője szavait. A biotechnológia felhasználásával előállított gyógyszereket az EU-ban engedélyezni kell az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA).

Szájer csak saját magát hiteltelenítette, amit felépített, azt nem – mondja a korábbi KDNP-s EP-képviselő

Surján László igyekezett nekiállni megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Októberben nőttek a termelői árak az euróövezetben

Októberben a vártnál nagyobb mértékben emelkedtek az előző havihoz képest az ipari termelői árak az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdai jelentése alapján. Októberben az euróövezetben 0,4 százalékkal nőttek a termelői árak az előző havihoz képest az euróövezetben a várt 0,2 százalékos havi növekedés helyett.…

Kollégái netes zaklatása miatt ölte meg magát egy 24 éves nő

Daniella Dunleavy úgy érezte, megkapta az álommunkát, amikor egy utazási iroda a francia Alpokba, egy síházba helyezte. Ám hamarosan rémálommá vált az élete.

Rémisztően megnőtt a halálozások száma Magyarországon

Az előző öt év 45. heti halálozásainak átlagához képest 40 százalékkal nőtt a halálesetek száma az idei 45. héten, a KSH friss adatai szerint.

Kirúghatják az ember, ha nem oltatja be magát?

Index
-
 Ma 16:24Belföld

A COVID-19-re várhatóan reagálni fognak a jogszabályok is

Kiszivárgott: Magyarország és Lengyelország megkerülését mérlegeli az Európai Bizottság!

Egy áthidaló jellegű, a helyreállítási alap mintájára készülő speciális megoldást mérlegel az Európai Bizottság azért, hogy a magyar és a lengyel kormány költségvetési vétója ellenére is tudjon haladni és ha később majd a két kormány feladja a vétóját, csatlakozni tudjon a konstrukcióhoz – tudta meg a Financial Times egy magasrangú uniós…

Megérkezett Magyarországra a Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Immáron hazánkban is rendelhető a Toyota hibrid elektromos modellkínálatának zászlóshajója, minden idők legnagyobb teljesítményű RAV4 modellje, a 306 LE teljesítményű RAV4 Plug-in Hybrid.

Megdöbbentő: Hiába szerettek volna magyarországi kórházban forgatni, csak Székelyudvarhelyen kaptak engedélyt

RTL Klub
-
 Ma 15:51Bulvár

A Magyar Hang című lap forgatócsoportja 700 kilométert utazott azért, hogy megmutassák: milyen egy műszak a koronavírus-járvány idején. Erre ugyanis Magyarországon nem kaptak engedélyt. Hogy milyen nehéz egy intenzíves nővér élete arról Lukács Csaba mesélt az RTL Híradónak! Forrás: Magyar Hang

Von der Leyen hátat fordított Magyarországnak

Az Alapjogokért Központ elemzői szerint az új Európai Bizottság is politikai szereplőként tekint magára, sőt, politikai céljai tovább mélyítik a tagállamok közötti ellentéteket.

Meghalt 165 beteg, 4136-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 165, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4136 magyar

Surján László: Szájer magát tette hiteltelenné

Aki pedig keresztényként van felháborodva a bűn miatt: tegye fel magának a kérdést: tudná-e dobni az első követ?