Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Folyamatosan állnak le az autógyárak a félvezetők hiánya miatt

Az autóipar tavaly belassult, ezért az elektronikai gyártók is másra kezdtek koncentrálni. Most, hogy megint felpörögne a szektor, máris érződik a tavalyi átállás hatása.

Donald Trump feloldotta a kormányzatának tagjaira vonatkozó etikai kódexét

Donald Trump leköszönő amerikai elnök szerdai hatállyal mentesítette kormányzatának jelenlegi és volt tagjait azon etikai kötelezettségeik alól, melyeket ő szabott meg négy éve.

Mérföldkő az orosz Szputnyik V vakcina kapcsán, ami Magyarországon is elérhetővé válhat

Liner
-
 Ma 14:10Külföld

Ha minden a tervek szerint alakul, Európán belül is széles körben terjedhet el Oroszország egyik legígéretesebb vakcinája, amiből Magyarország is vásárolhat.

Biden 17 rendeletet hoz hivatalba lépése után

Kampányígéreteit teljesítendő tizenhét rendelet ír alá már a beiktatása napján, szerdán Washingtonban Joe Biden megválasztott amerikai elnök, egyebek mellett országának a párizsi klímaegyezményhez és az Egészségügyi Világszervezetbe (WHO) való visszatéréséről, valamint a bevándorlás kérdéséről – közölték szerdán a politikus tanácsadói.

A sminkes elárulta: ez a karikás szem ellensége

A sminkmester évek óta alkalmazza az egyszerű technikát kialvatlan, karikás vagy duzzadt szemű klienseinél.

Mi szabadulhat a zárás alól Magyarország ? Friss prognózis érkezett

Napi.hu
-
 Ma 14:07Belföld

Annak függvényében, hogy idén mikorra sikerül kellő mennyiségű oltást beadni, a gazdasági növekedést 2 és 6 százalékos végletekre becsüli a Raiffeisen Bank. A pénzintézet szerint maradnak az alacsony kamatok, és bajok lehetnek abból, hogy egyre inkább fokozódik a gazdaság összteljesítményben az autóipar súlya.

Tényleg az életed múlik rajta? Szombaton középiskolai felvételi

UniLife
-
 Ma 14:06Karrier

Január 23-án 10 órakor ragadnak tollat a tanulók, és megannyi gyakorlás, magánóra, illetve szülői és pedagógusi “szentbeszéd” után megírják a központi felvételi vizsgát, ami matek és magyar feladatlapokból áll.

Cseh László gyötrelmei nem értek véget, de nem adja fel

Elhalasztott olimpia, elvesztett édesapa, pocsék ob, vakbélműtét. Mégis folytatja az úszóklasszis.

Mark Rutte beismerte felelősségét

A holland ügyvivő kormányfő beismerte személyes felelősségét abban a nagy port felkavaró családtámogatási botrányban, amely a kormány lemondásához vezetett – írja az NlTimes Holland hírportál.

Több mint négy és fél év börtönre ítélték el azt a férfit, aki késsel rabolt ki egy kisboltot Debrecenben

Dehir
-
 Ma 14:05Megyei

Debrecen - A bíróság távmeghallgatás útján hallgatta ki a 41 éves férfit, aki beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

Ilyen feltételekkel várja Srí Lanka az utazókat

Srí Lanka a 10 hónapon át tartó lezárás után január 21-től újból megnyitja határait a nemzetközi látogatók előtt - ám szigorú COVID-19 protokoll van érvényben.

Komáromban rendezik meg az első Felvidéki Szépművészeti Biennálét

„Olyan művek létrehozását várjuk, amelyben az ember fizikai munkája által mozgásban tartott jármű egyúttal a szabadság, az útkeresés szimbóluma is, és a művészek rámutatnak individuális hatalmára – nyilatkozta portálunknak a szervezők nevében Miglinczi Éva művészeti író.

Az oltás fontosságára hívja fel a figyelmet Bábel Balázs érsek

Baon
-
 Ma 14:00Belföld

A vírusjárvány okozta aktualitások mellett a nemrégiben átvett Kalocsa Hotel további sor­sáról, és a kecskeméti nagytemplom felújításáról kérdeztük a helyi egyházmegye főpásztorát.

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

888.hu
-
 Ma 14:00Vélemény

Miközben Kínában már több, mint 10 millió embert oltottak be Sinopharm vakcinával, Oroszországban pedig 1,5 milliót a Putniv V-vel, azokkal az ellenszerekkel, amelyek Magyarország számára is hozzáférhetők lehetnek, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélye megszületik, addig az ellenzék és lakájmédiája teljes erőből tüzeli a…