Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ne bízz senkiben, csak ez véd meg a hackerektől!

A Microsoft vezető biztonsági szakembere a SolarWinds adatlopási ügyet elemezve sokkal szigorúbb ellenőrzésre buzdítja a cégeket, és ismét felhívja a figyelmet a többfaktoros azonosítás használatának fontosságára.

100 alatt az új koronavírus-elhunytak száma Magyarországon, egyre kevesebben vannak lélegeztetőgépen

Liner
-
 Ma 09:08Életmód

Megkaptuk az elmúlt 24 óra járványügyi adatait az aktuális számokkal, benne az új fertőzésekkel és az elhunytakkal, akik a koronavírus következtében haltak meg.

Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a szombat reggeli adatok

1344 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 358 317 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 93 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 904 főre emelkedett - közölte a koronavirus.gov.hu kormányzati portál.

Stagnált a cégek száma Magyarországon 2020-ban

Bár kevesebb cég szűnt meg, kevesebb felszámolás, csőd és kényszertörlés indult, csak minimális mértékben nőtt a vállalkozások száma 2020-ban az előző évhez képest. Miközben az ágazatok nagy többségénél kevesebb cég működött 2020 végén, mint egy éve, a megyék túlnyomó többségében emelkedett ez az érték - közölte a Bisnode.

Varga Judit: Nem érdekel más, csak a Diósgyőr!

Index
-
 Ma 08:57Belföld

A DVTK-drukker miniszternek nem okoz gondot, hogy négy fradistával kell megküzdenie otthon.

Az európai ombudsman és a titkosított záradékok

Az európai ombudsman pénteken vizsgálatot indított azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság elutasította a koronavírus elleni oltóanyagok felvásárlásával kapcsolatos uniós szerződésekhez való nyilvános hozzáférhetőséget.

Az európai ombudsman vizsgálatot indít az uniós oltóanyag-szerződések titkosított záradékaival kapcsolatban

Az európai ombudsman pénteken vizsgálatot indított azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság elutasította a koronavírus elleni oltóanyagok felvásárlásával kapcsolatos uniós szerződésekhez való nyilvános hozzáférhetőséget, közölte a szervezet irodája.

Mennyei, diós-karamellás szelet: csak mindent össze kell keverni hozzá

Só&Bors
-
 Ma 08:36Recept

A külseje ropogós, a belseje ragacsos, a dió és a tejkaramella tökéletes párost alkot ebben a süteményben.

Ez a gyönyörű modell Nigéria hercegnéje: Keisha Omilana két év után tudta csak meg, hogy egy herceggel randevúzik

Femina
-
 Ma 08:36Divat

Keisha Omilana egy igazi dolgozó hercegné, aki a mai napig modellkedik. Nemcsak gyönyörű és tehetséges, hanem nagyon inspiráló is.

Cseh Katalin eltiltaná az uniós pénzektől Orbán miniszterelnök vejét

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője szerint nem szabadna Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak uniós támogatást adni. Erről a véleményéről levélben értesítette az Európai Unió szervezetét.

A lényeget épp csak megvillantó kétperces írások

Kevés tudományos munkát lehet akkora élvezettel olvasni, mint H. Nagy Péter könyveit – a Karanténkultúra és járványvilág után most itt van a Mikromechanizmusok,

Elolvastuk, hogyan látják a román tudósok Trianont: ott az a mainstream, amivel Káslerék csak próbálkoznak

A hivatalos román történetírás előtt még hosszú út áll, hogy a mítoszait lerombolva tárgyilagosan szemlélje a múltat. Ott ugyanis az a mainstream történelemszemlélet, amit Kásler Miklósék kultúrkampfja annyira erőltet itthon. A Trianonról szóló gigakötet ennek díszpéldánya. Elolvastuk!

Megújul Magyarország szimbóluma

Index
-
 Ma 08:12Belföld

A Lánchíd felújítási tervét készítő csoport vezetője, Horváth Adrián ipari professzor nyilatkozott az Indexnek.

Szövetmaszkok helyett csak a sebészeti maszkok védhetnek a koronavírustól?

Liner
-
 Ma 08:04Életmód

A francia kormány legújabb ajánlása szerint az állampolgároknak otthoni készítésű ruhaanyagokból készült szájmaszkok helyett orvosi arcvédőket kellene használniuk.