Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Beárazták az egyik vezető magyarországi építőipari céget, nagy kötvénykibocsátás jöhet

Portfolio
-
  Ma 06:20 Gazdaság

Júniusban indult el az MNB vállalati kötvényprogramja, aminek keretében a jegybank összesen 300 milliárd forint keretösszegig vásárol hazai székhelyű vállalatok által kibocsátott, legalább B+ minősítéssel rendelkező vállalati kötvényeket...

Egészen más képet fest a mai világról, ha a vállalatokat a bevételeik szerint rangsoroljuk

Player
-
  Ma 06:18 Infotech

Valószínűleg kevesen vannak, akik ne vágnák kapásból, hogy manapság a világ legértékesebb vállalata az Apple, aminek szorosan ott lohol a nyomában a Microsoft, az Amazon meg az Alphabet (aka. Google).

Lesz, ahol esni fog, máshol marad a száraz, napos idő

HVG
-
  Ma 06:17 Belföld

Az északi és nyugati megyékben lesz több a felhő.

Lekörözte a világot a 15 éves magyar fiú fotója

24
-
  Ma 06:16 Színes

Hatalmas elismerés az első hely a rangos nemzetközi versenyen.

Északon felhős idő lesz, és eshet is

Anticiklon peremére kerül a Kárpát-medence, ez pár napig így is marad. Csütörtökön az északi vidékeken lesz több a felhő, csapadékra is ott van nagyobb esély. A hőmérsékletet tekintve nyugaton lesz a hűvösebb, keleten a melegebb. Az északi és nyugati megyékben lesz több a felhő, amelyek jelentősen is takarhatják a napot,…

Lakásárak a világ körül: hol a legkönnyebb és hol a legnehezebb a vásárlás?

Portfolio
-
  Ma 06:05 Gazdaság

Látható, hogy a lakásárak az utóbbi években nagyobb ütemben emelkedtek Magyarországon mint a jövedelmek, ezért jogosan érezhetik úgy sokan, hogy egyre nehezebben tudnak lakáshoz jutni. Érdemes azonban egy kitekintést tenni a világ többi...

Világnyílzáporra is jutott a több tízmillió állami pénzből

Népszava
-
  Ma 06:00 Belföld

Szkítakonferencia, és sámán napok – egyebek mellett ezekre a programokra költött idén a Nemzeti Kulturális Alap kollégiuma összesen 90 millió forintot.

Az ellenzék számára a lét lesz a tét

Éles, harcias üzenetekre és az etikai normák további süllyedésére lehet számítani a helyhatósági választási kampányban, mivel az ellenzéknek túlélési küzdelem lesz az októberi voksolás.

A macskák világuralomra készülhetnek, ugyanis sikerült stratégiailag fontos pozíciókat is elfoglalniuk

Player
-
  Ma 05:36 Kultúra

Már sikerült a stratégiailag fontos pozíciókat is elfoglalniuk, többek között Morgan Freeman, George Clooney és John Lennon kebléhez is odaférkőztek.

Két újabb magyar startup Európa élvonalában

116 jelentkező közül választották ki a két magyar és további 13 csapatot, melyek 25 000 euró értékű mentori és tréning támogatást kapnak.

Itt van Magyarország 35 legnépszerűbb autója

Mindent visz az Opel Astra és a Suzuki Swift, de van jó néhány érdekesség.

Sokkal kevesebb lesz a körte

Javában zajlik a Vilmos körte szedése. Az előzetes adatok alapján idén a megszokottnál 20-25 százalékkal kevesebb, mintegy 25 ezer tonnányi lehet a hazai termés körtéből, a minőség megfelelőnek ígérkezik – derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből.