Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ország, amely 6 milliárd dollárt veszthet a világ egyik legnagyobb aranytartalékán

Origo
-
 Ma 22:14Gazdaság

Évek óta zajlik a jogi csatározás egy különös üzlet miatt, melyet sokan Pakisztán történelmének egyik leggyanúsabb ügyletének tekintenek.

Letartóztatták a világ egyik legnagyobb drogbáróját

Tse Chi Lop egy évi 20 milliárd dolláros bevételű drogszindikátust irányít Ázsiában. Pablo Escobarhoz és El Chapo Guzmanhoz hasonlítják.

Az Európai Unió elítélte a rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét. 

Az Európai Unió elítélte az oroszországi rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét és az ellenük alkalmazott "aránytalan erőszakot".

Merkel is támogatja az orosz vakcina európai felhasználását

Megint gond van az uniós vakcinaszállítással. Ezúttal a brit AstraZenecából, érkezik jóval kevesebb a vártnál.

Navalnij: az Európai Unió elítélte a rendőri erőszakot és őrizetbe vételeket

Szombaton több orosz városban számos tüntetőt, köztük Navalnij feleségét is előállították a helyi hatóságok. A tüntetők Moszkvában és Szentpéterváron áttörték a kordont, a rendőrök erőszakot alkalmaztak velük szemben.

Magyarország már a nyolc között a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfikézilabda-válogatott bejutott a negyeddöntőbe az Egyiptomban zajló világbajnokságon, miután a középdöntős csoportjában 16:10-es félidő után, 30:26-ra nyert Lengyelország ellen. A magyar együttes a

A bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését okozta a Falco legyőzésével a Kaposvári KK

Sonline
-
 Ma 20:40Sport

A férfikosárlabda élvonal alapszakaszában a 20. forduló mérkőzéseit rendezték.

Game-Breaking bugot hozott a Cyberpunk 2077 eddigi legnagyobb, 1.1-es frissítése

Sok hibát kijavított a legújabb Cyberpunk 2077 patch, de hozott helyettük egy újat is, ami ráadásul a meggátolja a fő történetszál folytatását.

Durva fellépéssel oszlatták fel az eddigi legnagyobb Navalnij-féle tüntetést Oroszországban

Oroszország több száz városában és kisebb településén vonultak utcára ellenzéki tüntetők, hogy a múlt vasárnapi hazatérése után azonnal őrizetbe vett és 30 napos elzárásra ítélt Alekszej Navalnij szabadon bocsátását követeljék. A legtöbben, mintegy 40 ezren, Moszkvában gyűltek össze és több városban komoly összetűzések alakultak ki a…

Magyarország-Olaszország, női vízilabda olimpiai selejtező, Élő közvetítés

A magyar női vízilabda-válogatott a házigazda Olaszországgal találkozik a trieszti olimpiai selejtezőtorna elődöntőjében. A mérkőzés győztese kijut a tokiói nyári olimpiára. A találkozóról élő szöveges közvetítésben számolunk be.

Vízilabda olimpiai selejtező élőben: Magyarország–Olaszország

Egyetlen mérkőzésen múlik a magyar női vízilabda-válogatott tokiói részvétele: a ma esti trieszti mérkőzésaen a hazai csapatokat, az olaszokat kelle legyőzni ehhez.

Negyeddöntős Magyarország

A 27. férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében Magyarország Brazília után Lengyelországot is legyőzte, így bebiztosította helyét a torna legjobb nyolc csapata között. Magyarország 26-30 arányba múlta felül a lengyel jóbarátokat.    A magyar férfi kézilabda-válogatott a csoportkörös győzelmek után, a középdöntőt is győzelemmel kezdte…