Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Macron a 7 éves EU-költségvetésről: ma még nem lesz alku

Az Európai Unió következő hosszú távú költségvetésének meg kell őriznie azokat a politikákat, amelyek Európát naggyá tették, beleértve a közös agrárpolitikát - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozót megelőzően.

Biztonságos Internet Nap 2020

Prim Online
-
  Ma 16:54 Infotech

Napjainkban nem csak a gyerekeknek jelent kihívást a biztonságos internethasználat. Egyre komolyabb feladat jut a szülőknek és a pedagógusoknak, azaz a családnak és az iskolának. 

Nem lesz hulladékfeldolgozó Veszprémben

A képviselő-testület a mai közgyűlésen – 11 igen és 7 nem szavazattal – jóváhagyta, hogy a V-Busz Kft. 480 millió forint értékben vásároljon 50 új vagy használt autóbuszt, így a továbbiakban nem bérel majd járműveket. Még mindig befelé megyünk az erdőbe Ezúttal is a közösségi közlekedés témájában alakult ki a leghevesebb közgyűlési vita a…

Nagyon fontos részlet derült ki a Ren lovagjairól, ami végképp elválasztja őket a sith-ektől

IGN
-
  Ma 16:42 Film

Nyilatkozott a hamarosan induló képregényszéria szerzője Charles Soule, a Star Wars: The Rise of Kylo Ren című képregénysorozat szerzője egy nagyon fontos részlettel szolgált a fanok számára.

Magyarország támogatja Moldova integrációs törekvéseit

Kövér László az Országházban megbeszélést folytatott a moldovai parlament elnökével.

20 éves lejáratú állampapírt dob piacra Magyarország

Ennek első aukciója január 16-én lesz. Emellett az ÁKK bevezet egy állampapír-indexet, a HMAX-ot, amely a 3 évnél hosszabb futamidejű kötvények árfolyamváltozását követi. Maximum 1 milliárd euró értékben devizakötvényt is terveznek kibocsátani, s újdonság, hogy ezek úgynevezett zöldkötvények lehetnek, jenben és/vagy jüanban.

Testületi ülés lesz Székkutason

Promenad
-
  Ma 16:36 Megyei

December 16-án Képviselő-testületi ülést tartanak Székkutason, a Murgács Kálmán Művelődési Központban. 

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

December 15. és január 15. között a törvényes keretek között egyszerűsítik vámvizsgálatokat.

Orbán Viktor váratlanul bevallotta, hogy Magyarország szegény

A klímaváltozás elleni küzdelemről csütörtökön kezdődő tárgyaláson várható „csata közép-európai és magyar nézőpontból arról fog szólni, hogy ne engedjük meg a brüsszeli bürokratáknak azt, hogy megint a szegény emberekkel és a szegény országokkal fizettessék meg a klímaváltozás elleni harc költségeit” - jelentette ki Orbán Viktor…

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

Promenad
-
  Ma 16:33 Megyei

Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. között, ennek részleteiről csütörtökön egyeztetett a Horgos-Röszke határátkelőhelyen a szerb és a magyar fél - közölte a szerbiai vám- és pénzügyőrség.

Kövér László: Magyarország támogatja Moldova európai integrációs törekvéseit

Magyarország független, politikailag és gazdaságilag stabil, folyamatosan fejlődő Moldovai Köztársaságban érdekelt – mondta az Országgyűlés elnöke.

Egy napra járgányt cseréltek a motorsport titánjai: így még biztosan soha nem látta Lewis Hamiltont

A Forma–1 ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton és Valentino Rossi, a MotoGP hétszeres bajnoka egy napra kipróbálhatta, milyen a másik járgányát vezetni. A képek és videók magukért beszélnek.

A szívproblémák elkerüléséhez kevés lehet a napi egyszeri fogmosás

Sok mindent összefüggésbe hoztak már a szív egészségével, és egy tíz évig tartó koreai kutatás a fogmosást is a listához adta.   Koreai kutatók a European Journal of Preventive Cardiology című folyóiratban nemrég publikált tanulmánya szerint naponta legalább háromszor kellene fogat mosni ahhoz, hogy csökkenteni lehessen a…

7 nap alatt 26 millióan látták a Netflixen Az ír című filmet

Origo
-
  Ma 16:27 Film

Rengetegen nézték szerte a világon Scorsese, De Niro és Pacino ötszörös Golden Globe-jelölt filmjét.

Itt a Polgármesteri Hivatal ünnepi nyitvatartása! – Nyolc hivatali nap maradt az évből

Közeleg az év vége – a munkanap és pihenőnap-cserék és az ünnepek miatt változik az ügyfélfogadás az ügyfélszolgálaton, amint a Polgármesteri Hivatal nyitva tartása is.