Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 472 hír

Elkészült az olcsó napelem, indulhat a gyártása

Izraeli szakértők egy csoportja olyan módszert dolgozott ki, amelynek segítségével költséghatékonyan lehet újrahasznosítani a perovszkit napelem cellákat. Az eljárás forradalmat hozhat el a napenergia-iparban.

Román vereséggel indult, norvég KO-val folytatódott a kézi-Eb

24.hu
-
 Tegnap 22:12Sport

Eddig nem borult a papírforma a dániai tornán.

Új eljárás indult Magyarország ellen útdíj ügyben, az épületkorszerűsítési programot is be kell mutatnunk

Portfolio
-
 Tegnap 21:53Gazdaság

Az Európai Bizottság eljárást indít annak érdekében, hogy a magyar piacon is fogadják el az európai elektronikus útdíjszedési szolgáltatóka, és felszólító levelet küld Magyarországnak, 12 további tagállamnak és az Egyesült Királyságnak, amiért nem nyújtották be hosszú távú épületfelújítási stratégiájukat.

Szilágyi Liliána nem indul Tokióban

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszó hétfőn bejelentette, hogy jövő nyárig nem versenyez. A tokiói olimpián sem indul. Nyolc év, nyolc érem. A pillangóúszásban jeleskedő Szilágyi Liliána szerzett ezüstérmet ifjúsági Európa-bajnokságon (2011, 2012), junior világbajnokságon (2013) és a 2016-os felnőtt…

Hamarosan indul a vakcina-előjegyzés

Jövő héttől már a vakcinainfo.gov.hu honlapon is lehet majd regisztrálni.

Jótékonysági Vidi-árverés indul

Feol
-
 Tegnap 20:43Sport

A Zte Fc elleni mérkőzésen a kezdőjátékosok által viselt és a Vidi focistái által dedikált mezekre lehet licitálni. A Mol Fehérvár Fc már évek óta támogatja a rászoruló gyerekeket, így – folytatva a hagyományt – jótékonysági gyűjtést indított.

A ValóVilág10-ben kezdenek teljesen elfajulni az indulatok

Filmsor
-
 Tegnap 20:27Film

VV Dani és VV Gábor egymás arcába lépnek, miközben VV Renátót továbbra is ordít.

Az orosz és a német válogatott győzelmével indult a női kézilabda Eb

Az olimpiai bajnok simán nyert a vb-ezüstérmes ellen.

A Walterland Team indulhat jövőre a klubcsapat-világbajnokságon

Baon
-
 Tegnap 20:00Belföld

Az idei év a horgászok számára is különleges volt a járványhelyzet miatt. Az eredményekről Kókai János, a Bácshosz versenyszakbizottságának elnöke számolt be hírportálunknak.

2021-ben nálunk is indul az HBO Max

HVG
-
 Tegnap 19:56Film

Az HBO jövő évben Európa-szerte megkezdi az átállást az HBO Max szolgáltatásra – közölte csütörtök este a tévétársaság hazai képviselete. Az is kiderült: jövőre sok film már a mozipremier napjától elérhető lesz.

Tiranában lesz a jövőre induló európai kupa első döntője

Egy új és jó esély a kisebb csapatok számára, a jövőre induló Európa Konferencia-liga.

Csődhullám indul a magyar sikerágazatban? – Kormányzati segítséget kértek a vállalatvezérek a Portfolio konferenciájá…

Portfolio
-
 Tegnap 19:24Gazdaság

Három csapás is érte idén a magyar baromfiágazatot, amely csődhullámot is elindíthat, és az a legnagyobb veszély, ha a magas gabonaárak miatt leálló termelők elküldik a dolgozókat, mert akkor azok döntő része később sem fog visszatérni az ágazatba – értett egyet három baromfiágazati nagyvállalati vezető a Portfolio mai Agrárszektor 2020…

Illegális fakitermelés gyanújával indul vizsgálat egy férfi ellen, aki saját területéről vágatott ki fákat

Székelyhon
-
 Tegnap 19:11Határtalan

Hivatali engedély nélkül vágatott ki a fákat saját födterületéről egy székelykeresztúri vállalkozó, ezért illegális fakitermelés gyanújával indított vizsgálatot ellene a hatóság – számol be közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Debreceni polgármester: még nem indultak meg a tárgyalások a repülőtér kormányzati tulajdonszerzéséről

Még nem indultak meg a tárgyalások a helyi repülőtérben történő kormányzati tulajdonszerzésről – közölte Debrecen polgármestere csütörtökön annak kapcsán, hogy egy kormányrendelet szerint a magyar állam 51 százalékos tulajdoni részesedést szerezne a debreceni repülőteret üzemeltető cégben. Papp László (Fidesz-KDNP)…