Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb jelentős elismerés a világbajnok magyar vitorlásoknak

A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős Ezüst Sombrero-díjat kapott.

Hírösszefoglaló: Nem segített a magyar útlevél

Nem segített a magyar útlevél A Munkács–Budapest vonatra váltott jegyet, de csak Csapig jutott. A...

José Cura a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek első állandó vendégművésze lesz

A 2019/2020-as évadtól José Cura argentin operaénekes, zeneszerző, karmester a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek (MRME) első állandó vendégművésze lesz. Az együttműködés részeként november 13-án Verdi Requiemjét vezényli a Müpában.

Átlagosan 239 400 forintot keresnek a magyarok

A tavalyi egész éves bruttó átlagkereset 329 900 forint, a nettó átlagkereset 219 400 forint volt, mindkettő egyaránt 11,3 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A teljes munkaidőben alkalmazásban állók nemzetgazdasági szintű átlagos bruttó keresete – a legalább öt főt…

Európai adatokra figyelnek a magyar befektetők

VG
-
  Ma 09:07 Pénzügy

 A szerdai záró értékéhez képest 0,03 százalékkal gyengült a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe.

Nem elégedett a Mercedes – valóban lemaradtak volna?

M4 Sport
-
  Ma 09:07 Forma1

Pillanatnyilag jobb a Ferrari, de a döntő a második hét lesz.

Nagy titkolózás közepette menekülteket fogadott be a magyar állam

444
-
  Ma 09:05 Külföld

Venezuelából fogadtak be olyanokat, akiknek vannak magyar felmenőik. De megkérték őket, hogy ne nagyon hangoztassák befogadásuk tényét.

Korábbi magyar kapitány irányítja az ománi válogatottat

M4 Sport
-
  Ma 09:05 Foci

Erwin Koeman két évre szóló szerződést írt alá.

Magyar abszurd: menekülteket segít a kormány, de titkolja

Példamutató módon bánik a magyar kormány olyan venezuelai menekültekkel, akiket Magyarországra mentettek a katasztrofális helyzetben lévő latin-amerikai országból. Megkérték őket, hogy nem álljanak a nyilvánosság elé bevándorlásuk történetével.

Diplomácia és adómentesség jár a Magyarországra jövő orosz banknak

Adó-, járulék-, és diplomáciai mentességet is kapna az orosz Nemzetközi Beruházási Bank, amikor Budapestre költözik – számolt be róla az Index.

Edzősors: a volt magyar kapitány Ázsiában vállalt munkát

NSO
-
  Ma 09:00 Foci

Erwin Koemant, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szakvezetőjét nevezték ki az ománi nemzeti csapat szövetségi kapitányának.

Kiderült, mennyit keresnek a magyarok

Portfolio
-
  Ma 09:00 Gazdaság

Decemberben is kitartott a keresetek emelkedése, így az év egészében dinamikus, 11,3%-os béremelés valósult meg Magyarországon - derült ki a KSH friss adataiból. A reálkeresetek jelentősen, 8,3%-kal nőttek az év egészében, miután...

Ennyiből él az átlag magyar - brutális számokat közölt a KSH

Decemberben a bruttó átlagkereset 360 000 forint volt, 10,2 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. 2018. január–decemberben a bruttó átlagkereset 329 900 forint, a nettó átlagkereset 219 400 forint volt, mindkettő egyaránt 11,3 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. A növekedésre a…

Európa megrendült biztonsága – siralmas állapotú német és magyar hadsereg

London távozásával az EU elveszti tagállamai katonai költségvetésének a negyedét és a NATO katonai kiadásainak 80 százaléka az EU-n kívül kerül. A szétesett német hadsereg most a franciákkal szövetkezik. Budapest a múlt háborújára készül fel.

Magyar-román kórházi együttműködés indul

Lokál
-
  Ma 08:55 BelföldRománia

Több mint 13 millió euróból (4,1 milliárd forintból) kezdődnek egészségügyi fejlesztések egy román-magyar uniós program segítségével a romániai Szatmár megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három kórházában.