Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Történelmi csúcson a foglalkoztatottság Magyarországon

Már több mint 4,5 millió ember dolgozik hazánkban, aminek köszönhetően történelmi csúcsra, 75,3 százalékra emelkedett a 20 és 64 év közöttiek foglalkoztatottsági rátája. Bodó Sándor az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára értékelte az aktuális munkaerőpiaci helyzetet.

Minden eddiginél többen dolgoznak Magyarországon

Ilyen magas foglalkoztatási szintet még nem mért a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), mint a tavalyi negyedik negyedévben.

Üzemanyagcellás személyszállító drón készül Magyarországon

Totalcar
-
  Ma 13:24 Autó-motor

Az amerikai-magyar együttműködésben készülő járművek egyelőre pilótával repülnének, de később kikerülnek belőlük az irányítószervek, teljesen autonóm járműként fognak közlekedni.

Gondoltad volna? Magyarországon a fizikai munkások átlagbére már 1200 Ft felett van

Nuus
-
  Ma 13:18 Belföld

Az persze nézőpont kérdése, hogy ez sok vagy kevés.

Bánhatja, hogy perelt a Kolozsvári Magyar Napokat befeketítő újságíró

Maszol
-
  Ma 13:17 Határtalan

Megerősítette az alapfokú ítéletet a kolozsvári ítélőtábla.

Teljes látogatási tilalom a magyar kórházban, túl sok beteg érkezett

Az egri kórházban robbanásszerűen megnőtt az influenzás betegek száma.

Minden eddiginél többen dolgoznak Magyarországon

Ilyen magas foglalkoztatási szintet még nem mért a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), mint a tavalyi negyedik negyedévben - mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a legfrissebb adatokat értékelve.

Magyarország lényegében elérte a teljes foglalkoztatottságot

A múlt évben tovább javultak a munkaerőpiaci mutatók, a munkanélküliségi ráta csökkent, a foglalkoztatottak száma emelkedett. Lényegében a teljes foglalkoztatottságnál tart Magyarország, ugyanakkor a további fejlődéshez, például a foglalkoztatottsági ráta javításához szemléletváltásra és lépésekre van szükség.

Trianon: a magyar város felszabadította magát

Balassagyarmat lakói 1919-ben elűzték a cseh megszállókat, bátorságukon felbuzdulva a magyar katonaság is támadásba lendült.

Magyar sci-fi dráma érkezik a mozikba, itt az Éden első előzetese!

Mafab
-
  Ma 12:55 Film

Befutott a  Kocsis Ágnes rendezésében készülő Éden első filmelőzetese, mely elég súlyos atmoszférát sejtet. Alig egy hete debütált a Rotterdami Filmfesztiválon Kocsis Ágnes harmadik nagyjátékfilmje, ...

ITM: Minden eddiginél többen dolgoznak Magyarországon

Kitért ugyanakkor arra is, hogy jelentős az eltérés a férfiak és a nők foglalkoztatásában, ez a helyzet pedig feladatokat is ad.

Megúszta a műtétet a magyar énekes: el is engedték a kórházból, óriási szerencséje volt

Blikk
-
  Ma 12:43 Bulvár

Tavaly novemberben adtunk hírt róla, hogy a Dirty Slippers zenekar nemrégiben Pro Arte, majd Sikeres Gyulai-díjjal is kitüntetett énekese komoly egészségügyi problémával találta szembe magát: Lobó-Szalóky Lázárnál rövid időn belül gerincsérvet és köldöksérvet is diagnosztizáltak. Ami nem meglepő, hiszen a zenekarával tavaly közel 100…

Sajnos rossz hírt kapott a magyar válogatott

Rangadó
-
  Ma 12:38 Foci

Az északírek ellen kezdünk szerda délután.

Szupervonat indul a régi erdélyi magyar városba

Origo
-
  Ma 12:36 Gazdaság

A Budapestről induló járat, a részben új építésű vasúti pályán, akár 350 kilométeres sebességgel is száguldhat.

1 milliárd dollárért vett vissza kötvényeket Magyarország

Sikeres volt az egy hete meghirdetett aukció, így Magyarország egymilliárd dollár értékben vásárol vissza korábban magas hozam mellett kibocsátott dollárkötvényeket. Ezzel jelentős kamatmegtakarítás ér el az állam a következő években.