Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem csak SZFE-ügy: az Akadémiák Európai Szövetsége a magyar kormány intézkedéseit kritizálja

Az Akadémiák Európai Szövetsége az ENSZ illetékesét és az Európai Parlamentet is megkeresi a magyar kormány lépései miatt. A  65 akadémiát tömörítő szövetség követeli, hogy a művészet szabadságának megsértése ellen lépjenek fel jogi eszközökkel. A Berlin.de cikkében az SZFE kormányzati átvételét és az egyetemek autonómiájának…

Itt vannak a számok: így telefonált és mobilnetezett a magyar a koronavírus-járvány idején

25-ről 47 százalékra nőtt a 4G szerepe a hangforgalomban Magyarországon,

Makkai Béla feltárta a legnagyobb magyar temetőt: Ó-Romániát

„A regáti magyarok megtartásáért zajló titkos kormányzati segélyprogramot tekinthetjük úgy is, mint a darwinista létharc egyik kelet-európai epizódját” – írta a történész.

A világ legnépszerűbb szépségápolási márkái a keresések alapján

A Lookfantastic e-kereskedő oldal listát közölt a legnépszerűbb szépségápolási brandekről az elmúlt 12 hónap Google keresései alapján.   A listát a The Ordinary vezeti toronymagasan, 37 millió kereséssel, második a Neutrogena több mint 7,8 millióval, míg a dobogóra a Foreo fért még fel 6,8 millió kattintással.    

Magyar fejlesztés a használt gumiabroncsokat újrahasznosító gép

Használt gumiabroncsokat újrahasznosító gépeket fejlesztett ki magyar és uniós forrás segítségével a tiszalöki székhelyű, épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó Hot&Cold Therm Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.

Kevesebb Moszkva, több Brüsszel: erre számíthatna Európa és Magyarország egy zöld német kancellártól

Ha maradnak a jelenlegi trendek, ősztől az Európai Unió legnagyobb és legbefolyásosabb tagállamát egy zöld politikus fogja vezetni. A Zöldek a programjukban igyekeznek a polgári rétegeknek is szólni, de egy valami biztos: Baerbock kancellársága éles szakítás lenne a merkeli örökséggel. Konfliktusok Moszkvával, Macronnal és a német ipari…

Új előadások a Nemzeti Táncszínház virtuális színpadán

Új előadásokkal és műsoron tartott repertoár darabokkal várja továbbra is a közönséget a Nemzeti Táncszínház online színpada - közölte az intézmény az MTI-vel.

Így alakul az ipari termelés Magyarországon - ábrán mutatjuk!

termelői volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100,

Férjhez ment a magyar énekesnő

Kimondta a boldogító igent párjának, Gábornak a 39 éves Mohamed Fatima. 

Ismered a magyar mocsárvilágot? Mutatunk 3 mocsarat, amit te is felfedezhetsz!

A mocsár és a láp között az a különbség, hogy míg a mocsár egy növényektől lassan bezáródó vízfelület, addig a

Itt az új, 30 milliárdos pályázat a magyar állattartóknak

30 milliárd forint keretösszeggel, állattartással foglalkozó gazdálkodók számára hirdetett pályázatot az agrártárca. Nagy István agrárminiszter szerint a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett felhívás célja, hogy a kisebb állattartó gazdaságok kiválthassák korszerűtlen termelési technológiájukat. Ezzel javulhat a termelékenységük és a jöv

A Vitorlás térről rajtol a nemzetközi verseny

AQUA
-
 Ma 06:32Vitorlás

A 42. Tour de Hongrie második szakasza Balatonfüredről indul, és csak kontinentális vagy annál magasabb bejegyzésű csapatok, illetve nemzeti válogatottak indulhatnak rajta. Az első Tour de Hongrie-t 1925-ben rendezték meg a magyar kerékpárosok a Tour de France mintájára. Az idei a 42. kiírás, és a körverseny kilencvenhat éves története során…

Az adólevonási jog korlátozása a magyar áfa rendszerében 7.

Adó
-
 Ma 06:30Gazdaság

A lakóingatlanokhoz kapcsolódó tilalmakról és feloldásokról szóló cikksorozat mostani részében a lakóingatlan építéséhez és felújításához kapcsolódó termékek és szolgáltatások adólevonási tilalmáról, feloldásáról lesz szó.