Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Székely: ennyi esélyes eddig még sosem volt

Haon
-
  Ma 17:55 Sport

A debreceni Arany Bikák Darts SE játékosa szerint iszonyatosan jó meccsek várhatóak a világbajnokságon.

Januárban bemutatkozik a valaha volt leggyorsabb Toyota Yaris

Autó Pult
-
  Ma 17:53 Autó-motor

A Toyota még októberben mutatta be a vadonatúj Yarist, és a piaci bevezetés ugyan még várat magára egy kicsit, már azelőtt szolgál nekünk izgalmakkal a japán gyártó, mielőtt kipróbálhatnánk a kisautót. Januárban ugyanis leleplezik a GR Yarist, ami a természetesen a Toyota gyári sportrészlege, a Gazoo Racing által kezelésbe vett verziót takarja,…

Lövöldözés volt a New Yorkhoz közeli Jersey Cityben, hatan meghaltak

Lövöldözés tört ki kedden este a New York városához közeli Jersey Cityben, hatan meghaltak és többen megsebesültek. A lövöldözés a város temetőjében kezdődött, ahol a rendőrök gyanúsnak találtak két férfit és igazoltatták őket. A férfiak fegyvert rántottak, az egyik rendőrt agyonlőtték, a másikat megsebesítették, majd elmenekültek. Később egy…

A színházi világ költségvetése soha nem volt ilyen magas

Az előadások száma 2900 körüli, a korábbi 1900 helyett, a nézőszám pedig négymillióról hétmillió fölé ugrott a Gyurcsány-kormány óta, mondta Szakács Árpád a Hír TV Magyarország élőben című műsorában

Németh Zsolt: A parlamenti diplomácia is egyre hangsúlyosabb a magyar-amerikai kapcsolatokban

Az Országgyűlés külügyi bizottságának is elnöke elmondta, hogy a magyar Országgyűlés magyar-amerikai baráti tagozatának képviselői David Cornstein nagykövettel folytattak megbeszélést.

Nincs ember, aki jobban képviselné a magyar kormányt külföldön, mint Kovács Zoltán

Azonnali
-
  Ma 17:41 Vélemény

Az a Magyarország amelyik az európai partnereivel, szövetségeseivel, kvázi barátaival ilyen stílusban kommunikál, ne lepődjön meg, ha majd csak a hasonszőrűek hajlandóak vele szóba állni.

20 méteres mélységben dolgozik a magyar modell

Ripost
-
  Ma 17:40 Bulvár

Akár irigylésre méltó is lehetne a modell választott élete, ha a valóságban nem volna egy kicsit szomorú az ok.

Magyar, brit kutatók: át kell értelmezni a földi élet fejlődését

Magyar és brit kutatók munkája nyomán alapjaiban kell átértelmezni a földi élet fejlődését. Az eredmény a más naprendszerek bolygóin kialakult összetett élet keresésében is jelentős változást hozhat. Erről az MTA adott ki ismertetést.

Eufória? Rendszerváltás-történetek Magyarországról a Capa Központban

BDPST24
-
  Ma 17:37 Kultúra

Eufória – ez a szó sűríti leginkább magába azt az intenzív érzést, amelyet a magyarországi rendszerváltás eseményei váltottak ki a fordulatot üdvözlők körében. Bár az, hogy pontosan milyen érzéseket takar ez a szó, az egyénenként változó. A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Eufória? – Rendszerváltás-történetek Magyarországról c.…

Az Igazából szerelemmel kampányol a miniszterelnök

Cívishír
-
  Ma 17:36 Megyei

Az angoloknak a nehéz időkben is van humorérzékük.

Magyar Kupa – Nyolcaddöntőben az Újpest, búcsúzott a Debrecen

Az Újpest bejutott a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, a Debrecen viszont tizenegyespárbajban alulmaradt a nyolcadik forduló múlt hétről szerdára halasztott mérkőzésén.

Top 10 könyv karácsonyra: ezeket keresik most leginkább a magyarok

Pénzcentrum
-
  Ma 17:31 Belföld

Karácsonykor sokan vásárolnak könyvet: kézenfekvő, gyors, olcsó és személyre szabható ajándék. Most kiderült, melyek a TOP10 legkeresettebb kiadványok: a Trónok harca, a Miután és a Két lépés távolság vezeti a listát. A...

Ünnepváró koncert volt a Móricz iskola kórusaival

Duol
-
  Ma 17:30 Megyei

Ismét a helyi Krisztus király főtemplomban tartotta immáron hagyományos adventi koncertjét a Móricz Zsigmond Általános Iskola megannyi remek kórusa.

Három magyar városban is lőfegyvereket foglaltak le a rendőrök

Ripost
-
  Ma 17:30 Belföld

Egy Németországban bankautomatákat robbantó csoportra csaptak le a rendőrök, több mint száz rendőr kutatott át 7 lakást, amikből rengeteg fegyver is előkerült.

Újabb támadás a kárpátaljai magyarság ellen?

Ha elfogadják az ukrán közigazgatási törvény módosítását, az újabb támadás lehet a kárpátaljai magyarok ellen Zsigmond Barna Pál szerint.