Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kárpátaljai magyarság jogainak megvédését sürgette Rétvári Bence

Részletesen ismertette, milyen atrocitások érik Ukrajnában a magyarokat.

A kárpátaljai magyarság jogainak megvédését sürgette Rétvári Bence

Részletesen ismertette, milyen atrocitások érik Ukrajnában a magyarokat.

Ez 150 ezer magyar egy pillanat alatt elhelyezkedhetne: ők a rejtett tartalék

Magyarországon a csaknem 4,4 millió foglalkoztatottból 150 ezren megváltozott munkaképességűek és még további mintegy 150 ezren lehetnek, akiknek "támogatással, segítséggel, sok erőfeszítéssel és rehabilitációval" munkát lehetne biztosítani...

A kárpátaljai magyarok jogainak megvédését sürgette Rétvári Bence

A kárpátaljai magyarokkal szembeni jogsértések és a keresztényüldözés elleni fellépés fontosságát hangsúlyozta felszólalásában csütörtökön Párizsban Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az UNESCO 40. közgyűlésén.

Élen a magyar gazdaság az Európai Unióban

Minden idők egyik legnagyobb GDP növekedését érte el Magyarország a harmadik negyedévben.

Fidesz: A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást

Várhelyi Olivér EP-szakbizottsági meghallgatása egyértelművé tette, hogy nem szakmai, hanem politikai támadás folyik a magyar biztosjelölt ellen.

Uniós források: a magyar kormány bekalkulálta a pénzvisszatartást

Infostart
-
  Ma 20:08 Gazdaság

Van olyan állapotban a magyar költségvetés, hogy amennyiben szükséges, átstrukturáljon bizonyos tételeket - mondta a pénzügyminiszter arra reagálva, hogy körülbelül 700 milliárd forint lehívását akadályozza az Európai Bizottság büntetés gyanánt - jelentős részben közbeszerzési szabálytalanságok miatt.

A kárpátaljai magyarok jogainak megvédését sürgette Rétvári Bence az Unesco közgyűlésén

Az államtitkár részletesen ismertette, milyen atrocitások érik Ukrajnában a magyarokat az oktatási törvénytől a nyelvtörvényen át.

Továbbra is erőteljes növekedés jellemzi a magyar gazdaságot

Újabb gazdaságvédelmi és versenyképességet javító törvényjavaslatot nyújtott be a Pénzügyminisztérium az Országgyűlésnek. Egybeolvadnak például bizonyos járulékfajták, a jelentős bürokratikus tehercsökkentés mellett több adócsökkentést is hoz az új egységes járuléktörvény. Kedvezőbbé válik 2020-tól a gyermekek utáni családi kedvezmény is.

Varga Judit: Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek nagyarányú megvágása

Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek tervezett nagyarányú megvágása, ugyanis az egyelőre kevésbé jól teljesítő uniós tagországok megerősödésével egész Európa gazdasága sikeresebb lesz - jelentette ki az igazságügyi miniszter Hágában, az MTI-nek telefonon nyilatkozva csütörtökön.

„Az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni”

Az állam legfőbb célja 2010 óta, hogy Magyarország geopolitikai biztonságát, szuverenitását és a magyar családokat erősítse – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön Budapesten, a Terror Háza Múzeumban rendezett nemzetközi konferencián.

A magyar nyelv napját ünnepelték Heves megyében

Heol
-
  Ma 20:00 Kultúra

A magyar országgyűlés 2011-ben november 13-át a magyar nyelv napjává nyilvánította. Ebből az alkalomból számos rendezvényt tartottak és tartanak Heves megyében is. Az ünnepi ­eseményekről H. Varga Gyulát, az Egri Nyelvművelő Kör alapítóját kérdeztük.

Milliárdokat költünk karácsonyi ajándékokra: így szórják a pénzt a magyarok

A Regio Játék becslése szerint az éves magyar játékpiaci forgalom elérheti az 50 milliárd forintot, melynek csaknem fele a karácsonyt megelőző másfél hónapban realizálódik - közölte a cég az MTI-vel.

Az uruguayi, aki majdnem belehalt a magyaroknak szerzett góljába

M4 Sport
-
  Ma 19:56 Foci

Második gólja után annyira ünnepelt, hogy megállt a szíve.

Újabb olimpiára pályázik Magyarország

Magyarország szeretné megrendezni a Nemzetközi Színházi Olimpiát 2023-ban - közölte a budapesti Nemzeti Színház.