Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Figyelmeztet a szakértő: akár napi 200 koronavírusos halott is lehet hamarosan Magyarországon

Ferenci Tamás, a járványmatematikai és epidemiológiai csoport tagja szerint a gyors esetszám növekedés a brit mutáns miatt lehet jelenleg. A szakértő az RTL-nek adott interjújában elmondta, a második hullám csúcsán, akár napi kétszáz körüli halálozás is lehet majd.

B, a bűvös betű: a magyar nyelv betűnyi csodái

egy.hu
-
 Ma 19:43Életmód

Abban sokan egyetértenek, hogy anyanyelvünk a világ egyik legkifejezőbb és legtitokzatosabb nyelve. Csupa nyitott kérdést találunk vele kapcsolatban akkor is, ha a tudomány felől közelítünk felé – de én nem ezt teszem ezúttal.

Megszólalt az Erste: Magyarország jöhet ki a legjobban a járványból a térségben

Közzétette az Erste csoport az idei évre vonatkozó gazdasági előrejelzését. Minden országban fellendülést várnak a régióban, Magyarországon lesz a legnagyobb GDP-növekedés a prognózis szerint, írja a Napi.hu.

4 árulkodó jel, hogy párterápiára van szükségetek

Párkapcsolati problémák nem attól lesznek, hogy beszéltek róluk – de csak így van esélyetek megoldani őket. Mutatjuk, miben tud segíteni a szakember.

Új település kerül fel a magyar termálfürdők listájára

Csurgón termálmedencés élményfürdő, uszoda, szauna, negyvenszobás négycsillagos hotel is épül.

Énekléssel, kiabálással is tesztelhető a koronavírus

NLC
-
 Ma 19:33Egészség

Egy amszterdami tesztállomás szakított a hagyományos, pálcikás mintavétellel. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb tesztelést biztosít.

Meghalt koronavírusban egy katona Ungváron

A szerződéses állományú katonát az Ungvári Városi Klinikai Kórházban kezelték

Bezártak egy covid-osztályt, mert elfogytak a koronavírusos betegek

Liner
-
 Ma 19:27Külföld

Az egyik iowai kórházban ideiglenesen felfüggesztették a koronavírus-részleg működését, mivel nem maradtak fertőzött betegek, akiket kezelni kellett volna.

Teke: Továbbra is nyílt a bajnoki cím kérdése

Két veretlen csapat találkozott a férfi tekézők Szuper Ligájának szombati rangadóján. Ezúttal mindkét oldalon akadtak gyengébb teljesítmények, s végül igazságos döntetlen született.

Csak a Semjénháza együttese tudott idegenben nyerni az I. osztály 17. fordulójában

Zaol
-
 Ma 19:22Sport

A hét végén a 17. fordulóval folytatódtak a küzdelmek a megyei labdarúgó I. osztályban. A Csesztreg 2-1-re legyőzte a listavezető Andráshida SC-t, amelynek így egyetlen pontra olvadt az előnye a két mérkőzéssel kevesebbet játszó ATE előtt.

Hogyan előzte meg London New York-ot a dollármilliomosok számát illetően?

A közelmúltban vált ismertté, hogy a brit főváros London megelőzte a világhírű New York-ot a dollármilliomosok számát illetően: Londonban 874 354 személyt tartanak nyilván, akinek vagyona meghaladja a 720 000 fontot, ami 1 millió amerikai dollárna...

Hazugság, hogy nem lehet vakcinához jutni, inkább csak drágálljuk

Ugytudjuk
-
 Ma 19:14Megyei

Miközben a kormány az EU-t szapulja, valójában ismét kettős játékot játszik.