Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar kémfőnök: a darkweben a kínai Sinopharm a legdrágább vakcina

ATV
-
 Ma 14:11Külföld

700 dollárt kérnek a darkweben a kínai Sinopharm vakcináért, és ezzel ez a legdrágább vakcina, amelyhez a kibertér féllegális zónájában lehet hozzájutni. Ezt Bunford Zsolt, az Információs Hivatal főigazgatója mondta a Spirit FM Exkluzív című műsorában. Hozzátette, a vakcinaigazolvány már önálló üzletággá vált a darkweben.

Nemesgörzsönynek malaca van

Bár a szokásos „Visítástól Vigadásig” Böllérversenyt és –fesztivált idén a koronavírus helyzet miatt nem lehetett megrendezni, életbe lépett a „B” terv. A szervezők nem szerették volna, ha a hagyomány megszakadna, így az idei évben is jótékony célra fordítják a felhasználni kívánt húst.

Mészáros Lőrinc balszerencséje: nősülni készül, de a cége épp most nem fizet osztalékot

Rájár a rúd a felcsúti gázszerelőből milliárdossá lett Mészáros Lőrincre. Az általa is tulajdonolt Opus Global igazgatósága ugyanis azt javasolja az április 30-ra összehívott közgyűlésnek, hogy a tavalyi év 6 966 240 000 forint adózott eredménye a tartalékalapba kerüljön, vagyis, osztalék kifizetésére ne kerüljön sor. Két évvel ezelőtt Mészáros Opu

A Magyar Nemzeti Bank 250 milliárd forint osztalékot fizet a költségvetésbe

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 250 milliárd forint osztalékot fizet a költségvetésbe a 255,4 milliárd forintos tavalyi nyereségéből - közölte az MNB.

A Fidesz nem szavazta meg a rokonok kizárását a közbeszerzésekből Hódmezővásárhelyen

A hódmezővásárhelyi Fidesz nem szavazta meg a rokonok kizárását az önkormányzati közbeszerzésekből – írja a polgármesteri hivatal közleménye. Az ügy előzménye, hogy a város polgármestere, Márki-Zay Péter a Partizánnak adott interjújában elmondta, hogy egy tavaly decemberi közbeszerzést a sógornője férje, Fonay Tibor cége nyerte el, mert…

Ezek a legnagyobb tévhitek a tojásról: lerántjuk a leplet a magyarok nagy kedvencéről

Általános tévhit például, hogy a házi tojás színe sötétebb, mint a ketrecesé. De mi a különbség az EU-konform ketreces, a mélyalmos és szabadtartás között? Mitől lesz a tojást bio? – kérdéseinkre a Magyar Tojásszövetség vezető tanácsadója, Jámbor Eszter válaszolt.

Senki nem tanul úgy, mint Kim Kardashian - tangában, pucsítva

Noizz
-
 Ma 14:03Bulvár

„Tanulás a napon” - ezt írta az alábbi képsorozat alá Kim Kardashian. Napozás közben tanulni, na abban nincs sok egyedi. Valahogy mégsem így képzeljük el, ahogyan a luxilány végzi azt a teraszán.

Demcsák Zsuzsa nem zárkózik el attól, hogy 40 felett újra gyereket vállaljon

Liner
-
 Ma 14:02Bulvár

Zsuzsa azok közé tartozik, akik nem kötik életkorhoz a gyerekvállalást, hiszen a többség pontosan ezt teszi, egy bizonyos életév előtt szülni akar.

Moziképek – Vetítések a magyar film napján az Uránia online csatornáján

kultura.hu
-
 Ma 14:01Film

Sokszínű programot állított össze április 30-ra az Uránia a magyar film napja alkalmából.

Reszkessetek, betörők! - 10 tény, amit nem tudtál az idén 30 éves filmről

Mafab
-
 Ma 14:01Film

Ha úgy érzed, hogy nem érzed az idő megállíthatatlan múlását, akkor segítünk: A Reszkessetek, betörők! idén már harminc éves. Szívesen. Na, most, hogy ezen a kis sokkon túl vagyunk, miszerint Kevin immár három évtizede boldogít minket minden karácsonykor, egy picit jobban is foglalkozhatunk a filmmel, amiről mindenki azt hiszi, hogy úgy ismeri,…

A hétvégén már nem csak a rakpartot, de az Andrássy út egy szakaszát is megnyitják a gyalogosok és kerékpárosok elő…

Most szombaton és vasárnap (április 24-25) a pesti rakpart mellett a Kós Károly sétány- Andrássy út-József Attila utca szakaszt is…

Négyfős csapatot küld a SpaceX a Nemzetközi Űrállomásra

PCWorld
-
 Ma 14:00Infotech

A SpaceX a NASA mellett japán és európai partnerekkel együttműködve felügyeli az űrrepülést.

Nem bosszantásként helyezték ki a váli sebességkorlátozó táblákat

Feol
-
 Ma 14:00Megyei

A falutábláig húzódó főút felújítása kevésbé látványos munkálatokkal kezdődik, ám az előkészületek részét képezi a korlátozó táblák kihelyezése.

Nemzetközi televíziós hálózaton debütál a Magyar Állami Nép Együttes előadása

Ez az első alkalom, hogy magyar néptáncegyüttes táncfilmje nemzetközi zenei csatornán szerepel.

Dr. Mihalecz Károly: Aki egészséges, nem halhat meg az oltástól

Zaol
-
 Ma 14:00Megyei

A koronavírus elleni védőoltások mai ismereteink szerint nem okozhatják egészséges ember halálát – jelentette ki dr. Mihalecz Károly háziorvos, fül-orr-gégész szakorvos, allergológus.