Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A beszédes magyar halálozási adatok ellenére még mindig vannak, akik nem viselik a maszkot

Annak ellenére, hogy napi szinten aggasztó járványügyi adatokat közöl az operatív törzs, egyesek továbbra sem tartják be a szabályokat.

Újabb vádat emeltek a hivatalából elmozdított mianmari vezető ellen, mert megsértette a természeti katasztrófák elhárítá…

Újabb vádat emeltek hétfőn a hivatalából katonai puccsal február elején elmozdított mianmari vezető, Aung Szan Szú Kjí ellen, ezúttal a természeti katasztrófák elhárításáról szóló törvény megsértése miatt - közölte a politikus egyik ügyvédje.

Szijjártó: A magyar válságkezelés bevált

Bevált a válságkezelési módszerünk, hála annak, hogy a saját utunkat járjuk, és nem azt, amit Brüsszel diktált – jegyezte meg Szijjártó Péter külügyminiszter Százhalombattán egy raktárkomplexum átadóján.

Két év után ismét együtt edzett a két legjobb magyar gátfutónő

Magyar atléták népes csapata edzőtáborozik az olaszországi Formiában, itt készül együtt Kozák Luca és Kerekes Gréta, a két kiváló gátfutónő.

Megemlékezés a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapján

Huszadik századi traumáinkra emlékezni gyász, de egyben összetartozásunk hitvallása is - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára hétfőn, a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja alkalmából rendezett online megemlékezésen.

Szijjártó 23 708 halottnál: bevált a koronavírusra adott magyar válasz

A koronavírus által okozott egészségügyi és gazdasági válságra adott magyar válasz bevált, ami annak köszönhető, hogy a kormány nem a tankönyvi utat választotta a válság kezelésében, nem elégedett meg a brüsszeli vakcina beszerzésekkel és nem csak segélyekkel akarta ellentételezni a növekvő munkanélküliséget – bizonygatta a…

Többet jártak el otthonról a magyarok márciusban, amikor már naponta több mint 200 koronavírusos halt meg

SzMo
-
 Ma 13:15Belföld

A mobilitási adatok szerint a lakosság mindössze legfeljebb 10 százalékkal csökkentette a mobilitását márciusban a 2020. januári alapszinthez képest. Ez a régió többi országához képest kiugróan alacsony érték.

Holyfield visszatér, de nem Tyson ellen

m4sport.hu
-
 Ma 13:14Boksz

A cirkálósúly és nehézsúly korábbi legendás bajnoka jelen állás szerint a nála 11 évvel fiatalabb Kevin McBride ellen húz kesztyűt június 5-én.

Közös médiaplatformot javasol a Türk Tanács országainak a magyar külügy a félretájékoztatások megelőzésére

24.hu
-
 Ma 13:13Külföld

Szijjártó Péter államtitkára a hétvégén a Türk Tanács-tagok miniszterei előtt rukkolt ki az ötlettel.

„Rendbe fogsz jönni„ – üzenték a halálos kórral küzdő többgyermekes magyar anyukának

Ripost
-
 Ma 13:10Belföld

Adrit gyászolja élete szerelme, aki egyedül maradt kisfiukkal és újszülött gyermekükkel.

A 8 legjobb életmód tipp korpásodás ellen

A korpás fejbőr sokunk életét megkeseríti. Bemutatunk 8 tippet a korpás fejbőr ellen! Bőrgyógyászok és hajápolási szakértők most következő tanácsai segítségével elűzhető a bosszantó hámlás és viszketés:

Magyar Közút: a héten az út menti illegális szemetet szedik össze

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. évente egy kisebb megyeszékhely kommunális hulladékának megfelelő mennyiségű, illegálisan kidobott szemetet gyűjt össze az országos közutak mentén. Az átlagosan évi 10 ezer tonnányi szabálytalanul kihelyezett hulladék felszámolása ellenére időszakosan így is több helyen újratermelődnek az illegális…

Önnek van kedvenc Esterházy-idézete? – 40 köztéri plakát került ki a harmadik kerületben az író születésnapja alkalmá…

Április 14-én, Esterházy Péter születésnapján nemcsak az írót, hanem a magyar irodalmat is ünnepeljük – ez ugyanis a magyar próza napja. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Óbudai Anziksz 40 hazai kortárs írót és költőt kért fel, hogy ebből az alkalomból ossza meg a kedvenc EP-idézetét, amelyekből aztán színes köztéri…

Davis Kupa - Torinóban játszik a magyar válogatott

A magyar válogatott a D csoportban Ausztráliával és Horvátországgal találkozik.