Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A legnagyobb magyar gyárak – A MOM alapítója a síneken lelte halálát

Tudás.hu
-
  Ma 04:37 Kultúra

A Magyar Optikai Művek valamikor a magyar finommechanika zászlóshajója volt. Megalapítója Süss Nándor Németországból érkezett Magyarországra, ahol egymaga alapozta meg ezt az iparágat. Ő az egyik

Máris kész a 710 lóerős amerikai izom-SUV „magyar változata”

HVG
-
  Ma 04:33 Autó-motor

X-Tomi, aki elég komoly referenciákkal rendelkezik a virtuál tuningban, elkészítette a legerősebb Dodge Durango SUV pickup változatát.

"A magyar autópiacot jó helyzetben érte a válság"

Növekedés
-
  Ma 03:33 Gazdaság

Az jó jel, hogy az érdeklődők száma már jelenleg is a tavalyi szint 80 százalékát mutatja. Ha nem lesz második hulláma a járványnak, akkor az utolsó negyedévben már nagyságrendileg elérhetjük azt a szintet, ahol 2019 végén voltunk - mondta el a növekedés.hu-nak Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója.

Szabad és ideológiamentes magyar kultúra Szlovákiában?

Dunszt
-
  Ma 00:32 Vélemény

Válasz Rigó Konrád kulturális víziójára

Orbán Viktor: Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

 " Szakaszgyőzelmet arattunk" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, utalva a koronavírus-járvány első hullámára, melyet sikeresen kezelt mind a kormány, mind a magyar társadalom, azonban a háborút még nem nyertünk meg, hiszen a vírus ellen nincs vakcina. Hazánk kulcsszerepet fog játszani a vírus miatt bajban lévő országok…

Soha ennyi gyermeket még nem írattak be a kassai magyar óvodába

ma7.sk
-
  Tegnap 22:50 Határtalan

Kassa. Közel 100 gyermekkel kezdik szeptemberben a tanévet a kassai Magyar Tanítási Nyelvű Óvodában. A tanintézmény történetében ez eddig a legmagasabb létszám.

Magyar Nemzet: A baloldali Hírklikkre tolja át a hamisítást a csodamasina lobbistája

A baloldali fiaskóként lelepleződő álmentős videót is leadó, baloldali kötődésű Hírklikk újabb hangzatos állításokat tartalmazó interjút közölt.

Merkely: ha túl sok magyar megy külföldre, hazahozhatják a vírust

Budapest - A Semmelweis Egyetem rektora inkább belföldi nyaralást javasol, mert déli szomszédunknál aggasztóan növekszik a vírusos esetek száma. 

Egyre több a veszélyes tigrisszúnyog Magyarországon – Mit tehetünk ellenük?

Blikk
-
  Tegnap 21:12 Belföld

Nemcsak a vízpartokon, hanem már nagyvárosokban sem lehet megmaradni a szúnyogoktól.

Élénkülés kezdődhet a magyar gazdaságban

hirado.hu
-
  Tegnap 21:03 Gazdaság

A koronavírus-járvány az első nagy sokkját nagyjából túléltük. A gyári leállások, az ellátási problémákból fakadó termeléskieséseknek vége van. Azonban nagy a bizonytalanság, hogy mennyire sérült meg a kereslet.

Magyar emlékek nyomában: Jézus Szíve templom – Mexikóváros

ma7.sk
-
  Tegnap 20:40 Életmód

A mexikói főváros központi fekvésű Juarez negyedében található az a templom, amely a latin-amerikai országban élő magyarok számára kiemelt jelentőségű. A 20. század elején épült, ám az 1956-i forradalom és szabadságharc után Mexikóba menekült magyarok és más, a diaszpórában élő honfitársaink temploma lett, benne magyar szentek…

Meghan és Harry állítólag szétesett Los Angelesben, boldogtalanok

Blikk
-
  Tegnap 20:39 Bulvár

Harry és Meghan nem érzik jól magukat Los Angelesben sem - állítja egy hozzájuk közel álló személy. Harry gyötrődik a széthullott családi kapcsolatai miatt, míg Meghan rosszkedvű és nehezen birkózik meg a dolgaival, ami az új Los Angeles-i életükkel jár.

Magyar IKU Karate Szövetség központi edzőtábor és övvizsga

Monokli
-
  Tegnap 20:24 Boksz

A koronavírus miatt sajnos csak magyar résztvevőkkel.

Így reagáltak a magyar cégek a koronavírus kitörésére: sok dolgozóban nyomot hagyott

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzet mindenkit váratlanul ért, rekordgyorsasággal kellett reagálni a dolgozóknak és a munkaadóknak egyaránt. Egy friss, online felmérés szerint a munkavállalók többsége úgy élte meg, hogy