Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Idén is milliárdokat költenek játékokra karácsonykor a magyarok

A szülők fele több mint tízezer forintot tervez kifizetni, a 40 százalékuk pedig 5–10 ezer forint közötti összeget szán gyermekenként karácsonyi ajándékra.

Egyre többen halnak meg koronavírus-fertőzés miatt Magyarországon

Meghalt 193, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 5525 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést 0 közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

Koronavírus: ismét rekordot döntött a magyar halottak száma

193-an hunytak el a fertőzésben. 5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 243 581 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 193 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5706 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 70 396 fő, az…

Hogyan randizzunk járvány idején?

Jócskán beszűkült az életterünk az elmúlt hetekben. Kiestek az esti programok, és sokaknak a munkahely is, ami eddig elegendő társas érintkezést biztosított. Mindez talán azok számára a legnehezebb, akik az üres lakásba térnek haza. De vajon le kell-e mondanunk arról, hogy ebben az időszakban párt találjunk? Úgy tűnik, a többség azért nem…

Magyar dinók hozták lázba a világot

24.hu
-
 Ma 09:57Tudomány

Hungarosaurusok különös halálközösségére bukkantak a Bakonyban, tucatnyi állatot ölt meg egy időben az áradás. Világszinten egyedülálló leletegyüttes.

162,5 millió euróval támogatja az EIB a magyar egészségügyet

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 162,5 millió euró kölcsönnel támogatja a koronavírus-járvánnyal küzdő magyar egészségügyi szektort.

Hulladékszállító munkások közé hajtott egy ámokfutó Magyarországon!

A közlemény szerint hulladékszállítást végző munkások kértek segítséget még pénteken a rendőröktől, mert egy autós megtámadta egyiküket, szidalmazta és bántalmazta. Az ismeretlen férfi ezután visszaült az autójába és elhajtott. Kis idő múlva az autós visszatért, és gépkocsijával nagy sebességgel, fékezés nélkül a szemétszállító autó mellett…

DK: Orbán a vétóval a magyar önkormányzatiságot támadja

„Orbán Viktor és a Fidesz brüsszeli vétókísérlete egy neveletlen kisgyerek dackorszakára emlékezteti az embert” - írja Gy. Németh Erzsébet közleményében.

Egy nap alatt ismét több mint ötezerrel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

A kormányzati portálon azt írták: 243 581-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 5706-ra emelkedett, a gyógyultak száma...

Negatív rekord: Közel 200 halott és 5525 újabb Covid fertőzött szombat reggel Magyarországon

5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 243 581 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. The post Negatív rekord: Közel 200 halott és 5525 újabb Covid fertőzött szombat reggel Magyarországon first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.

Csokimikulásokat rejtettünk el szerte a megyében, amerre jártunk

Vaol
-
 Ma 09:36Megyei

Gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek kedveskedtünk adventi kalendáriumunkban

193 beteg halt meg a koronavírus miatt egy nap alatt Magyarországon

5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-1