Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elfogatóparancs volt ellene, mégis ittasan ült autóba a miskolci férfi

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki elfogatóparancs hatálya alatt, érvényes vezetői engedély nélkül, ittas állapotban ült a volán mögé – olvasható a Miskolci Törvényszék honlapján. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2021. május 5-én nem sokkal éjfél előtt Miskolcon a Görgey Artúr utcán haladt az

Ez a legendás magyar tésztaétel bográcsban az igazi: itt az eredeti recept

A Hajdúságban nagy hagyománya van a slambucnak, ennek az ízletes tésztakásának, amit persze máshol is ismernek és készítenek az országban, különösen a pásztori múlttal rendelkező településeken: öreglebbencsnek vagy öhönnek is hívják. Slambucfőző versenyeket is rendeznek a hajdúsági településeken, és bár nem érdemes…

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Vásárosnaményban

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Vásárosnaményban Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 09., v - 07:18 Kiemelkedő jogsértés volt a biztonsági öv használatának elmulasztása, és ezúttal ittas járművezető is akadt.

A méhek képesek kiszagolni a koronavírust, fontos feladatot kaphatnak a járványkezelésben

Ripost
-
 Ma 07:11Külföld

A közönséges mézelő méhek másodperceken belül, 90-93 százalékos biztonsággal képesek felkutatni a koronavírusos mintákat.

Májusi kerti feladatok – ellenőrzőlista

Agrotrend
-
 Ma 07:06Otthon

Az áprilisi kerti feladat dömping után májusban sem pihenhetnek a kiskert tulajdonosok. A színesen pompázó virágoskertekért és a zamatos termésért májusban is kézbe kell venni a kerti szerszámokat.

A testmozgás és a járvány mentális hatásainak összefüggése

A testmozgás védő szerepe számos testi és lelki megbetegedés esetén ismert és bizonyított a kardiovaszkuláris megbetegedésektől a cukorbetegségen át a depresszióig.

Több mint 84 ezer fiatal regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra

Liner
-
 Ma 07:01Életmód

Magyarország az elsők között kezdheti meg a 16-18 év közötti fiatalok oltását, a programra több mint 84 ezer tinédzser regisztrált.

Kalandok kis felfedezőknek – Berg Judit írónő meséjével kampányol az UNICEF Magyarország

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Berg Judit-mesét és kreatív feladatlapot is tartalmazó csomagot rendelhetnek a családok az UNICEF Magyarország kampányában. A kiadvány előfizetői a szervezet gyermekeket segítő munkáját támogatják.

Külső-belső árnyékolással védekezhetünk a hő és a fény ellen

Veol
-
 Ma 07:00Otthon

Szinte észre sem vesszük, és már itt lesz a nyár, a nap égető sugarai elől árnyékba menekülünk. Ma már egyre többféle módon megoldhatjuk az árnyékolást otthonunkban is.

Rózsakertek Magyarországon – 15 rózsakert, ahol különlegességek virágoznak

Örömmel sétálnál olyan rózsakertben, ahol istenien illatozó, gyönyörű színekben pompázó rózsák virágoznak körülötted? Nem láttál még zöld rózsát, vagy kínai tearózsát? Összegyűjtöttünk 15 helyszínt, ahol a rózsakertek igazi rózsakülönlegességeket tartogatnak számodra!  Rózsakertek Magyarországon – 15 kert, ahol igazi…

Ez Friderikusz Sándor lesújtó véleménye a magyar celebekről

Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb mondásait.

Több száz rejtélyes, fényes pont haladt át Magyarország fölött az éjjel: mindenki ezt akarja tudni, mi volt ez

Life
-
 Ma 06:57Bulvár

Rengetegen jelezték különböző fórumokon a közösségi médiában, hogy ijesztő jelenséget láttak szombaton este félr 10 körül az égbolton: több száz fénylő pont halad egymás után, sorban a csillagok között. Nem, nem ufók voltak, a különleges jelenséghez Elon Musknak van köze.

Nincs ellenzéki célja a munkánknak

Telex
-
 Ma 06:55Kultúra

Elindult a DW Magyar, a német közmédia magyar nyelvű hírszolgáltatása Youtube-on. A magyar kormány és a kormánymédia már a kezdés előtt kikezdte emiatt a németeket, de Peter Limbourg vezérigazgató szerint kifejezetten igény van itthon a munkájukra.

A járvány hatása idén tavasszal is megmutatkozott a véradók számában

Szoljon
-
 Ma 06:55Belföld

A véradók számának alakulásán is tetten érhető a koronavírus-járvány hatása.

Újra itt a kullancsveszély: ezek a legfontosabb tudnivalók csípés esetén

Nool
-
 Ma 06:50Belföld

Köztudott, hogy az utóbbi ötven évben megnőtt a kullancsok száma, tavasszal és ősszel fertőzik meg a legtöbb embert.