Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyarokat mintegy ezer munkatáborban szórták szét az Északi-sarkkörtől a Fekete-tengerig

A Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselő által benyújtott indítványt elfogadva az Országgyűlés méltóképpen kívánt megemlékezni arról a mintegy 800 ezer...

Magyar György: Amerikában a rendőr a második felszólítás után már a fegyveréhez nyúl

Az MSZP törvényjavaslata bűncselekménnyé minősítené az engedély nélküli járművezetést. Ez alapján, ha valakinek bevonnák a jogosítványát, és mégis autót vezetne, akár három évre is leültethetnék. Magyar György ügyvéd szerint, ha valakinél a járművezetés eltiltás hatálya alatt áll és ennek ellenére mégis volánhoz ül, az azt jelenti, hogy az…

Már külföldről is érdeklődnek az egyedi magyar koronavírust érintő vizsgálatok iránt

Liner
-
 Ma 06:48Életmód

Müller Cecília országos tisztifőorvos erősítette meg, hogy külföldről is van érdeklődés a sajátos, egyedi szennyvízvizsgálatuk iránt, ami eddig nagyon hatékonynak tűnik.

Magyar rapszódia: futballunk tíz sorsfordító eseménye

hirado.hu
-
 Ma 06:42Sport

November 25-én, a legendás 6-3 napján ünnepeljünk a magyar labdarúgás napját.

Karácsonyfa-körkép 2020: ennyibe kerülnek a magyarok kedvenc fái

Novemberben olyan hírek láttak napvilágot, miszerint drágulhat a fenyő, sőt, hiány is lehet belőle. Egy hónappal karácsony előtt már elkezdték árulni a fát - mutatjuk, mennyiért lehet hozzájutni.

Magyar gyökereiről is megemlékezett a leendő amerikai külügyminiszter

Antony Blinken azon családtagjairól mesélt, akik valamilyen elnyomó rendszer elől menekültek Amerikába.

Agyvérzés vitte el a legerősebb magyart

24.hu
-
 Ma 06:30Tudomány

Kinizsi Pál egész életét a csatatéren töltötte. Nem volt egy óriás, de a kortárs szigorú tekintetű, rendkívül, izmos, robusztus testű férfinak írta le.

Kásler Miklós miniszter: “Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben”

Az európai országok közül GDP-arányosan Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben – hangsúlyozta éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Kásler bármelyik oltást beadatná magának, ami Magyarországon forgalomba kerül

Igaz, a mellékhatásokkal kapcsolatban tévedésből éppen az ellenkezőjét állította. A miniszter abszolút bízik a leendő vakcinákban. Az emberi erőforrások minisztere szerint “év végén a karácsony hangulatához jobban illő híreket fogunk mondani.” Rogán Antalhoz hasonlóan Kásler Miklóst is meghallgatták a parlamentben, őt az a népjóléti bizottság,…

Megérkeztek az Eurostat adatai a magyarországi medián bérekről

A medián bér az átlagbér 80 százalékát sem éri el.

Vagyonuk felét bukhatják a magyar házaspárok, ha nem lépnek

A házassági szerződés sokunk fejében valami olyat jelent, ami csak a gazdagokat érinti, akik nem szerelemből házasodnak, és akkor kerülünk a legközelebb hozzá, ha valamilyen sorozatot nézünk a tévében. Pedig ez egyáltalán nincs így. A Bank360.hu megmutatja, melyek azok az esetek, amikor a legigazabb és tartósabb szerelem mellett is…

Európa polgárai szívesen körmére néznének a brüsszeli bürokratáknak, a magyarok meg főleg

Az uniós polgárok 71, a V4-országok lakóinak 74 százaléka, ezen belül a magyarok 81 százaléka helyesli a brüsszeli elit szigorúbb elszámoltathatóságát – derül ki a Századvég Alapítvány felméréséből.

“A család fogalma mindenek felett való, a gyermekek valós érdekei ellenére is”

Apa, anya, gyerekek – a megkívánt családmodell. De mi van, ha nem így alakul? Mitől lesz család a család?

Kvíz: Magyar legek és rekordok. Kevesen tudják 80% felett megoldani!

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

A járvány alatt rekordszámú versenyző vett részt Magyarország legnagyobb informatikai versenyén

Az online zajló e-Hód versenyre tanáraik nevezhettek be általános-, és középiskolás diákokat, akiknek informatikai gondolkodást igénylő feladatokat kellett megoldaniuk. Idén 249 iskola több mint 29 ezer diákja csatlakozott a megmérettetéshez.