Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zajlik a magyar gazdaság tisztulása

vg.hu
-
 Ma 05:09Gazdaság

Az újraindítási hitelprogram akkor lehet­ igazán sikeres, ha a kifutása után a mikro­vál­lalati kölcsönök kiáramlása magas marad – mondta a VG-nek Szepesi Balázs, az MCC iskolaigazgatója.

Én csak szabadidőpartnerre vágytam, de halálos szerelmet kaptam

She
-
 Ma 05:05Életmód

Talán minden nő életében van egy olyan életszakasz, amikor nem gondolkodik komoly kapcsolatban. Ezt sok minden kiválthatja, de még ekkor is szükségét érezzük egy olyan partnernek, akivel lehet programokat szervezni, no meg persze hancúrozni is, ha úgy adódna. Van azonban, amikor a sors közbeszól.

A magyar kommandós, aki a náci Rommellel teázott

Végre feltárul a titokzatos X-csapat története, a II. világháborúban fontos szerepet játszó egységé.

Három év múlva már 7500 magyar lesz milliárdos

Százezrek lettek jóval gazdagabbak az utóbbi években úgy, hogy alig nőttek a megtakarításaik A szakmai háttérslideok itt érhetőek el. Nem csak a lakossági megtakarítások szintje jár történelmi csúcson, jókora vagyongyarapodásra tett szert a magyar háztartások egy része az ingatlanok drágulása révén. Mindez persze korántsem azt jelenti, hogy…

ITM: már magyarul is elérhetik a digitális önértékelő eszközt a pedagógusok

Már magyarul is elérhetik a digitális önértékelő eszközt a pedagógusok – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A pedagógusok digitális kompetenciájának európai keretére épülő online felület mindössze 22 kérdés megválaszolását követően ad részletes visszajelzést a pedagógusok digitáliskompetencia-szintjéről, és hasznos…

Európa megtanulta: mindenki félhet a magyar fociválogatottól

Ripost
-
 Ma 04:30Sport

Nem szabad sokáig szomorkodni, ősszel folytatódnak a világbajnoki selejtezők.

Tiltott módszerrel fogynak a magyar influencerek

NLC
-
 Ma 04:22Bulvár

Több celeb és influenszer valójában nem a futópadon izzadva szabadul meg a feleslegtől.

Ez a cég lett a legnagyobb kereskedelmi üzletlánc Magyarországon

A magyarországi tizenegy kereskedelmi üzletlánc 2020-ban 7,3 százalékkal, több, 5306 milliárd forint bruttó forgalmat ért el, ezzel 2007-hez képest 96 százalékkal bővült, vagyis csaknem megkétszereződött a piac – hívta fel a figyelmet a GKI Gazdaságkutató legfrissebb elemzésében.

Felújítási láz: a magyarok fele még idén renoválná az otthonát

Magyarországon a lakosság 49 százaléka tervez lakás- vagy házfelújítást egy éven belül – derül ki az újHÁZ Centrum féléves Trendriportjából. Az építőanyag kereskedési hálózat reprezentatív kutatása szerint a felújítók több mint fele festést vagy tapétázást tervez, de közel harmaduk burkolat- vagy nyílászárócserébe, valamint szigetelési…

Gyógyszerek, melyek mellett ellenjavalt a napozás

Azoknak, akik kénytelenek „együtt élni” egy vagy több krónikus betegséggel, és tartós gyógyszerszedésre szorulnak, bizonyos összetevőjű gyógyszerek szedése mellett kifejezetten tilos napozniuk, mivel e készítmények alapanyagai/összetevői túlérzékennyé tesznek a napfényre.

Kriptovaluta lett a magyar vizsla

Ripost
-
 Ma 03:00Belföld

Május végén elindult Magyarország első mémcoinja, amivel szerencsés esetben tényleg sokat lehet keresni. Az alapítók a kriptovaluta tíztrilliós teljes készletének 10 százalékát állatmenhelyeknek adják majd.

4265 milliárd forint jut a magyar agráriumra

Az elkövetkező hét évben az uniós forrásokkal együtt 4265 milliárd forintot fordít a kormány a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére, amelyből 2021-re és 2022-re 1527 milliárd forint új forrás jut - közölte az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára szerdán Soltvadkerten.