Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magassági rekorder tévedt Magyarországra

A Himalájában őshonos madarat az Alföldön látták.

A magyarok többsége támogatja a klímabarát kilábalást

A magyar lakosság többsége pártállástól függetlenül támogatja, hogy az ország fenntartható és zöld legyen, illetve a koronavírusból is olyan mentőcsomaggal lábaljon ki, amely a klímakérdést is érinti, derül ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából.

Belga és magyar milliárdokból fejlesztik Baján a lisztériás botrányban érintett üzemet

Magro
-
 Ma 06:37Gazdaság

A belga tulajdonú zöldségfeldolgozó Sugo Food Kft. 5,4 milliárd forintból háromelemű beruházást valósít meg bajai székhelyén. A fejlesztéshez a magyar kormány 1,7 milliárd forint támogatást biztosít. Az első ütemben egy új tortilla chips gyártóüzemet készítenek el. Ezt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be Baján. Szijjártó Péter szerint a

Kvíz: 10 szép ősi magyar név, de férfiak vagy nők viselték-e őket? Nagyon meg fogsz lepődni az eredmény láttán

Kicsit visszamegyünk az ősök idejébe, és megnézzük, milyen neveket adtak csemetéiknek.

Harry Bell nem szerette a bort, mégis a kisfröccs szót tanulta meg először magyarul

Origo
-
 Ma 06:17Sport

Az első magyarországi sztárlégiós még mindig nagyon népszerű Körmenden. Nagyinterjú nőkről, szurkolókról, pénzről, csapattársakról, a nyolcvanas évek Chicagójáról és a kilencvenes évek elejének Magyarországáról.

Egyedüli magyarként élnek egy indonéz szigeten

24.hu
-
 Ma 06:15Életmód

Évekkel ezelőtt úgy telepedtek le Indonéziában, hogy addig maradnak, ameddig jól érzik magunkat. Ma sem vágynak máshová.

Magyarország mentőautói 1948-tól napjainkig

Sajnos napjainkban fokozott igénybevételnek teszi ki a járvány az országos mentőszolgálatot, úgy a személyzetet, mint a járműveket. Persze a mentősök

Őrült fagy ront Magyarországra - ekkorák lesznek a mínuszok

Az időjárást beharangozó hírek versenyében röpködtek a "szibériai" jelzők, kiderült, hogy mínusz 17 fok is lehet. Leginkább Moszkvában. Magyarországon be kell érnünk gyenge 8-11 fokos éjszakai mínuszokkal, de csak a keleti határnál, amúgy a mi "Szibériánk" mínusz 3 és 6 fok között csikorog majd.

Értem én, hogy új év, új kezdet, na de hol van a motivációm?

She
-
 Ma 05:35Életmód

Tavaly szilveszterkor mindenki lelkesen írogatta az újévi fogadalmait, bízva abban, hogy január elsején fordul egyet a világ és minden a helyére kerül, és tiszta lappal kezdhetünk mindent. Tulajdonképpen minden év első napján arra számítunk, hogy az új esztendő kezdetével minden rossz, lustaság, fáradtság, rosszkedv törlődik és új energiák, optimiz

Tarkovszkij, a Skót-felföld, a magyar történelmi múlt és fantasybe illő óriási sziklaüregek egy helyen: Sóskút

Budapesttől pár kilométerre nyugatra, az Érdi járásban találjuk Sóskút községet, ami egy csöndes, apró, néhány ezer fős település dicső múlttal, híres kőbányával és egy remek túraútvonallal.

Egy titokzatos alakra bukkantak a több mint száz év óta lappangó magyar műalkotás hátán

Roadster
-
 Ma 05:00Kultúra

A 2020-as év aukcióinak rekordját Tihanyi Lajos Akt studium című festménye érte.

A 15 legjobb sci-fi, amit most nézhetsz a Netflixen magyarul

Mafab
-
 Ma 04:55Film

Nincs jobb annál, mint egy téli hétvégén megnézni egy jó kis sci-fit vagy többet. A Netflix műsorkínálatában ráadásul jelenleg több nagysikerű produkció is elérhető magyarul. Alábbi összeállításunkban nem akármilyen különlegességekkel készültünk, hiszen olyan “kultikus” darabok is helyet kaptak, mint az 1997-ben megjelent Sötét zsaruk vagy…

Sikerült megmenteni a koronás kismamát - anya és baba is jól van

A koronavírusos kismama 40 napig volt mélyaltatásban.