Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus – Magyarországról korlátozás nélkül lehet utazni Ausztriába

Akik külföldre utaznak, mindenképp tájékozódjanak, hogy biztosított-e a célországba történő beutazásuk.

Rács mögé kerülhet, le akarják tartóztatni a magyar pornócsillagot

Foghatja a fejét Cicciolina, kiderült ugyanis, hogy New Yorkban újra elővették az 1992-es emberrablási ügyét és ismét kiadták ellene a nemzetközi elfogatóparancsot. Ez azt jelenti, hogy azonnal lecsukhatják, amint beteszi a lábát az Egyesült Államokba!

Őszi vizsgaidőszak: itt a magyarérettségi hivatalos megoldókulcsa

Eduline
-
  Ma 08:09 Karrier

Már javában tart a mai matekérettségi, de sokan a tegnapi feladatok megoldásokra kíváncsiak. Mutatjuk közép- és emelt szintű magyarérettségik megoldását. Délután pedig jövünk a földrajzérettségi feladataival.

Német EP-képviselő Budapesten: Magyarországon minden projektből lopnak

Mandiner
-
  Ma 08:09 Belföld

Daniel Freund szerint a német kormány nem veszi komolyan ezt az ügyet, sőt, részben érintettek is, ennek köze lehet ahhoz, hogy a nagy német autógyárak jól keresnek, számol be az Euronews.

A Semmelweis Egyetem három klinikáján is alkalmazzák a magyar remdesivirt

Hét COVID-19 beteg kapta meg eddig a magyar gyártású remdesivirt a Semmelweis Egyetemen, amelynek három klinikája vesz részt a Richter Gedeon Nyrt. által gyártott koronavírus-gyógyszerrel kapcsolatos klinikai vizsgálatban. Az egyetem ugyanakkor a hatóanyag amerikai változatát már augusztus eleje óta használja, eddig 15 beteget…

Ilyen autókat keresett a magyar a járvány idején

A használtautó-piacot kevéssé rázta meg a koronavírus-járvány, a minőségi, egy-hét éves használt autókkal kereskedők számára még új vevőket is hozott a járványhelyzet - állapítja meg a DasWeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Ki jár jól valójában Magyarországon a raktárkoncertekkel?

Rockbook
-
  Ma 08:08 Zene

A címben feltett kérdésre azonnal rávághatjuk, hogy a rajongó és a zenész nyilván. A Telex újságírói azonban...

Beütött a krach a külföldi vadászok nélkül Magyarországon?

MFor
-
  Ma 08:04 GazdaságVadászat

Soha annyi pénzt nem hagytak Magyarországon a külföldi vadászok, mint az előző vadászidényben. A koronavírus-járvány azonban derékba törte az ágazat prosperitását - írja a Világgazdaság.

Rengeteg magyar otthon szorulna korszerűsítésre

Magyarországon a 2,7 millió családi háznak csupán 5-10 százaléka tekinthető energetikailag korszerűnek, az épületek több mint 60 százalékára jelentős felújítás vár még – közölte a Knauf Insulation Kft. és a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete csütörtökön az MTI-vel.

Magyar filmalkotásokat díjaztak Spanyolországban és Varsóban

Magyar sikerekkel zárult a Sitges-i Nemzetközi Fantasztikusfilm Fesztivál Spanyolországban és az A-kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztivál is: a borzongató mozifilmek nagy presztízsű nemzetközi seregszemléjén a Drakulics elvtárs című filmért Bodzsár Márk a legjobb forgatókönyv díját nyerte, Lengyelországban Felméri Cecília Spirál című filmjét…

A DIGI és az NKM nevében küldött kamuszámlákkal próbálnak pénzt kicsalni a Magyarországon garázdálkodó adathalás…

Qubit
-
  Ma 07:48 Infotech

A béna angolsággal mesés vagyonokat ígérő nigériai hercegeknek egyre kevesebben dőlnek be, de itt a zseniális új trükk: fizesd be a gázszámládat, és szabadulj meg a pénzedtől könnyen, gyorsan, akár egyetlen kattintással!

A Mitte Communications nyerte a Skanska magyarországi PR tenderét

A MITTE Communications nyerte a Skanska magyarországi kommunikációs céljainak támogatására kiírt PR ügynökségi pályázatát. 2020 augusztustól az ügynökség felel a Skanska helyi PR tevékenységéért.     A több mint 130 éves múltra visszatekintő Skanska a világ egyik vezető építőipari és ingatlanfejlesztési vállalata, melyet a Fortune “a…

A Mitte Communications nyerte a Skanska magyarországi PR tenderét

A MITTE Communications nyerte a Skanska magyarországi kommunikációs céljainak támogatására kiírt PR ügynökségi pályázatát. 2020 augusztustól az ügynökség felel a Skanska helyi PR tevékenységéért.     A több mint 130 éves múltra visszatekintő Skanska a világ egyik vezető építőipari és ingatlanfejlesztési vállalata, melyet a Fortune “a…

A városi könyvtárban híres magyar nők legendás életét ismerhetjük meg

Vásárhely24
-
  Ma 07:28 Kultúra

A sorozat második előadását október 21-én 17 órakor tartják meg.

Óriási változást hozott a home office Magyarországon, de nem mindenhol

Infostart
-
  Ma 07:25 Belföld

Budapesten kedvelt a távmunka, de péládul az alföldi régiókban elenyésző maradt az aránya.