Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Feltörték, majd ellepték a törökök a Burger King magyar Instagramját

Telex
-
 Ma 13:47Infotech

Minden link egy bizonyos török adatlapra mutat.

Támadás érte a magyar Burger Kinget

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját, furcsa bejegyzések még nincsenek, de szokatlan név már feltűnt a magyar Burger King Hungary 25 ezer követővel rendelkező Instagram-csatornáján - szúrta ki a hvg.hu a cég Facebook-bejegyzését.

A magyar származású építész, aki New York ikonikus épületeit tervezte: Róth Imre felhőkarcolói

Femina
-
 Ma 13:16Utazás

A magyar származású építész luxus-lakóépületeiben sztárok élnek, fiai részt vettek a World Trade Center építésében is.

Ezt a csodás ékszert egy magyar lány tervezte

Reményi Éva legújabb kollekciójának ékszerei modernkori, urbánus talizmánként szolgálnak, amelyeket mi magunk ruházhatunk fel védelmező, szerencsehozó funkcióval.

Magyarország legdrágább ékszerei és órái 2020-ban

A BÁV Aukciósház adatai szerint a luxuscikkek piaca 2020-ban is élénk volt. A legdrágábban elkelt ékszer egy Van Cleef&Arpels briliáns fülbevaló volt 11,4 millió forintért. A férfiak is vásároltak magunknak drága kiegészítőket, egy Rolex búváróráért 5,5 millió forintért fizettek. Lássuk a legkülönlegesebbeket! Noha Magyarország nem Amerika, ahol a

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját

Furcsa bejegyzések még nincsenek, de furcsa név már feltűnt a magyar Burger King Hungary 25 ezer követővel rendelkező Instagram-csatornáján.

Befagy a Balaton - megérkezett a szibériai hidegrázás Magyarország egyes helyeire

A Balaton elkezdett befagyni Siófoknál, ahol ma reggel mínusz 3 fok volt. Nem meglepő módon Kékestetőn ennél jóval kevesebbet mutattak a hőmérők, a fagy mínusz 12 fok körül járt.

A világ vezető múzeumi szakemberei aggódnak a szlovén, magyar és lengyel fejlemények miatt

Teljesen felkészületlen, alkalmatlan, szakmaiatlan személyek kulcspozícióba emelése rendszerszintűvé vált - áll a vezető kortárs és modern múzeumokat tömörítő CIMAM nyilatkozatában.

Nem tudott min gyakorolni, programozott egy appot a magyar zenész

Index
-
 Ma 12:50Zene

Mememememe félhangonként, amíg el nem éri a felső határt.

Feladta óceánátkelő kísérletét a magyar rekorder

Rakonczay Gábornak hallucinációi is voltak.

Pécs és Bécs összefog, készül a magyar–osztrák vakcina

Azt még nem lehet tudni, hogy mikor állhat rendelkezésre. Pécsett és Bécsben fejlesztés alatt áll egy közös oltóanyag a koronavírus ellen -írja az Index. A vakcinafejlesztési projekt a laboratóriumi fázisába érkezett. Január végén, február elején kezdjük meg az állatkísérleteket is. Nagyon bízunk benne, hogy hamarosan eredményeket tudunk…

A példátlan támogatás ellenére is zsugorodik a romániai magyar sajtó

Egy újabb magyar nyelvű erdélyi lap, a nagyváradi Várad folyóirat megszűnése apropóján közöl összeállítást a Jelen „Milliárdos támogatások ellenére a megszűnés határán a romániai magyar sajtó” címmel. A Várad nem egy volt az erdélyi magyar sajtókiadványok között, hanem egyike az utolsó kiadványoknak. S hogy milyen szerepet játszik…

Marco Rossi és a magyar állampolgárság

NB1
-
 Ma 12:24Foci

Őszintén válaszolt.

Örülhetnek a magyar gazdák – ennyivel nőtt a jövedelmük

Az Eurostat – az EU statisztikai hivatala – előzetes adatai alapján Magyarországon kiugró mértékben, 14,9 százalékkal nőttek a mezőgazdasági jövedelmek 2020-ban. Tavaly az EU átlag 3,5 százalék volt. A jövedelemnél ugyan szerényebb mértékben – 4,1 százalékkal - de nőtt az agrárium kibocsátása is, miközben az uniós tagországok…