Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Navajonki” Renáta sajátos formáját választotta a pénzszerzésnek: késsel fenyegetőzve akart kirabolni két kamaszlányt

A budapesti rendőrök elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint - késsel fenyegetőzve - Pesterzsébeten akart kirabolni két diáklányt.

Nap képe: Kettős szivárvány a Kis-Salgó csúcsánál

Vásárhely24
-
  Ma 08:06 Színes

Az egyik menetrend szerint érkező zápor nyomán gyönyörű szép kettős szivárvány ívelt át a Boszorkánykő felett.

„A felhatalmazási törvény szellemiségében velünk marad”

Egy éve jutott be az Európai Parlamentbe Cseh Katalin és Donáth Anna. A két momentumos képviselőt a járvány európai és hazai következményeiről, az ellenzék feladatáról kérdeztük.

Vajna Timi magára maradt Amerikában: szerelme hazatért Magyarországra

Vajna Timi magára maradt Amerikában: szerelme hazatért Magyarországra

Gulyás Gábor maradt a vezetőedző

Hatvan Online
-
  Ma 07:54 Megyei

FC Hatvan – Vajon melyik osztályban?

Késsel fenyegetett két fiatal lányt

Késsel fenyegetett két fiatal lányt Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 07:43 A budapesti rendőrök elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint Pesterzsébeten akart kirabolni két diáklányt.

Hableány-baleset: egyelőre bűnügyi felügyelet alatt marad a hajóskapitány

Négy hónappal meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a hajóskapitánynak a bűnügyi felügyeletét, akit a Hableány hajóbalesettel kapcsolatban segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak. A végzés nem végleges. A közleményben azt írták, hogy a gyanú szerint a kapitány a balesetet okozó Viking Sigyn szállodahajó…

A magyarok kétharmada várja a magyar eurót

A magyarok kétharmada támogatja az mihamarabbi euróbevezetés és a forint lecserélésének ötletét – derül ki a Napi.hu számára a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból. A pénzcserének azonban egyelőre kicsi a realitása. Meglepő eredmény A magyarok jelentős többsége (gyakorlatilag a kétharmada) támogatja a…

Itt vannak a számok: a magyarok kétharmada mielőbb eurót szeretne

A magyarok kétharmada támogatja az mihamarabbi euróbevezetés és a forint lecserélésének ötletét - derül ki a Napi.hu számára a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból.

Kövér László: először vérrel, utána az ország kétharmadával fizettünk

Infostart
-
  Ma 07:23 Belföld

Az Országgyűlés elnöke szerint a mostani évfordulón a trianoni döntést követő egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni. Kövér László a Magyar Nemzetben szerdán megjelent interjúban arról is beszélt, hogy nem tartja őszintének a főpolgármester ezalkalomból tett kezdeményezését, s, hogy a magyar baloldal újra és újra rátámad a saját…

További forinterősödésre számítanak a pénzügyi szakemberek

Jó esély van arra, hogy az árfolyam visszatér a járvány előtti szintekre.

További forinterősödésre számítanak a pénzügyi szakemberek

Jó esély van arra, hogy az árfolyam visszatér a járvány előtti szintekre.

Százból két diák ment be a suliba

Mintegy 21 ezer tanuló jelent meg kedden a tankerületek fenntartásában lévő iskolákban, közölte a Népszavával a Klebelsberg Központ. Jelenleg 700 ezer általános és 500 ezer középiskolás van az országban, írta a lap. A kormány két hete döntött az iskolák júniusi kinyitása mellett. Az intézményeknek ugyanakkor be kell tartaniuk a járványügyi…

Videó: „Tiszadobon jártunk, és a drón sem maradhatott otthon”

Szon
-
  Ma 07:10 Életmód

Olvasónk egy lenyűgöző drónvideóval lepett meg minket. „Hétvégén Tiszadobon jártunk, a drón sem maradhatott otthon! Szép idő volt, sikerült jó felvételeket készíteni!” – írta.

A lendületes kötegyáni fejlődést törték ketté Trianonnal

Beol
-
  Ma 07:09 Belföld

A Bihar vármegye részét képező Kötegyán és környéke 1920-ig Magyarország egyik leglendületesebben fejlődő térsége volt – mondta dr. Hajdu Mihály kötegyáni vállalkozó, helytörténeti kutató.