Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Simonka: „befolyásos az a csoport, akinek az áldozatai vagyunk”

Simonka György országgyűlési képviselő és 32 társa ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indult eljárás. Az előkészítő ülést múlt héten tartották. Az országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban exkluzív interjút adott az OrosCafénak. Simonka-saga A megvádolt politikus szerint…

Hivatalos: Véget ért az Alonso-McLaren kapcsolat

Az elmúlt hetek eseményei alapján sejteni lehetett, de immáron hivatalosan is megerősítésre került, hogy Fernando Alonso és a McLaren istálló útjai elválnak egymástól, de nem haraggal.

Levélben kért bocsánatot a győri diák, aki megkéselte a tanárát

A 17 éves fiú esetében még folyik az orvosi vizsgálat.

Kutyajátszóteret kaptak Debrecen kutyái

Bekerített, agility akadályokkal felszerelt kutyajátszóteret adtak át Debrecenben - a kutyák boldogan vették birtokba új futtatójukat!

Ki kicsoda: épp 100 évvel ezelőtt kapta a nevét a Blaha Lujza tér, na de ki volt Emke?

WeLoveBudapest
-
  Ma 06:03 Belföld

1920. január 23-án jelent meg a Fővárosi Közlönyben a hír, hogy az addig hivatalosan név nélküli területet, ahol a Nemzeti Színház (korábban Népszínház) is állt, Blaha Lujzáról nevezik el. Az új elnevezés azonban még sokáig nem tudta felülírni a tér nem hivatalos, régi nevét, az Emke-t.

Marnie: Két pszichopata bizarr kapcsolata

Mafab
-
  Ma 05:43 Film

A Marnie az én szememben Alfred Hitchcock nehezen megítélhető és megfogható alkotásainak sorát gyarapítja; kevésbé ütős, mint mondjuk a Psycho (jóllehet, a mondanivalóját tekintve jóval fajsúlyosabb é...

Menő befektetőtől kap pénzt a Revolut

FinTechRadar
-
  Ma 05:33 Gazdaság

A TCV nem csak dollármilliókat hoz a cégnek, hanem azt a tudást is, hogyan lehet tőzsdére vinni egy sikeres startupot.

A leggazdagabb országok értékelik a kapitalizmust

Bizalmatlanságot mutató felmérés a davosi találkozó előtt

A Danyi–Elek kapitánypáros fejében már a válogatott kerete és stábja is megvan

M4 Sport
-
  Ma 00:30 Kézilabda

A múlt héten kinevezett szövetségi kapitánypáros az M4 Kézilabda magazinjának vendége volt.

A Gazdag Zsidó, Aki Jól Tudott Festeni... Kihűlt világ. Farkas István (1887-1944) művészete

Revizor
-
  Tegnap 23:45 Kultúra

Farkas István sokadik újrafelfedezését ígéri a Nemzeti Galéria életmű-kiállítása. A tárlatra, amelynek kurátora Kolozsváry Marianna, a saját gyűjteményen kívül öt külföldi és 11 hazai gyűjteményből érkeztek alkotások. Vajon miért kell újra és újra rácsodálkozni az életét 75 éve Auschwitzban végző festő életművére? Zöldi Anna Recenziója.

A néppárt elnöke február elején teszi közzé a Fidesszel kapcsolatos értékelését

Az Európai Néppárt (EPP) elnöke bejelentette hétfőn, hogy a pártcsalád február elején esedékes politikai közgyűlésén teszi közzé a Fidesz magyar kormánypárt tevékenységének vizsgálatára létrehozott háromfős testület jelentésével kapcsolatos értékelését. Donald Tusk a Herman Van Rompuy, Wolfgang Schüssel és Hans-Gert…

Kiderült, mikor kap értékelést a Fidesz az EPP-től

Az Európai Néppárt (EPP) elnöke bejelentette hétfőn, hogy a pártcsalád február elején esedékes politikai közgyűlésén teszi közzé a Fidesz magyar kormánypárt tevékenységének vizsgálatára létrehozott háromfős testület jelentésével kapcsolatos értékelését.

Serie A: meglepetés, az Atalanta otthon kapott ki a sereghajtótól

NSO
-
  Tegnap 22:40 Foci

A hazai környezetben szereplő Atalanta meglepetésre 2–1-re kikapott a SPAL-tól az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában.