Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, halottak

Emberek közé hajtott egy autós kedden a németországi Trierben egy sétálóutcában, legalább ketten meghaltak, tizenöten megsérültek. Wolfram Leibe polgármester a helyszínen újságíróknak azt mondta, hogy ámokfutás történt a belvárosban. Karl-Peter Jochem, a trieri rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy az autó vezetőjét őrizetbe…

Németországban műtötték meg Kabát Petit

Life
-
 Ma 08:33Egészség

A focistának régóta problémái voltak a vállával, most érkezett el az idő, hogy Kabát Peti kés alá feküdjön. Az operációra Németországban került sor.

Erdélyi Tímea is szerepet kapott a Mintaapák 2. évadában

Filmsor
-
 Ma 08:32Film

Erdélyi Tímea állandó szereplőként érkezett a Mintaapák 2. évadába, így huzamosabb ideig látni fogják őt a nézők.

Leállhatnak a külföldi beruházások Magyarországon - Orbán vétójára reagált a német tőke

A korábban ritkán nyilatkozó Varga Mihály ma már szinte mindennap megszólal. Legutóbb a parlamentben beszélt arról a pénzügyminiszter, hogy az idei válságévben sem lesz pénzhiány a magyar gazdaságban. Igaz, egy nappal korábban Orbán Viktor sikerként elkönyvelve jelezte, hogy Magyarország 2.5 milliárd eurós hitelt vett fel. Varga szaporodó…

Engedélyt kapott Nagy-Britanniában a Pfizer covid-oltása

Nagy-Britannia az első nyugati ország, amely megkezdheti a leginkább veszélyeztetettek tömeges immunizációját.

Értékes 16. századi tengeri atlaszt árvereztek el Németországban

A ritka térkép a szakértők szerint „a tengeri kartográfia egyik mérföldköve”.

Nagyon felpörgött az NHP Hajrá: már 17 ezer cég kapott belőle

Az áprilisban elindított NHP Hajrában már több mint 17 ezer kkv jutott kedvező forráshoz. Az 1159 milliárd forintnyi megkötött szerződés több mint felét a működést segítő forgóeszközhitelek tették ki, míg egyharmada új beruházások megvalósulását támogatta – közölte az MNB.

Klímabarát díjat kapott az önkormányzat

A Klímabarát Települések Szövetségének pályázatán – melyet idén először hirdettek meg – a XIII. kerület első helyezést ért el, ezzel a Klímabarát Díjat is elnyerte.A szakmai zsűri több mint húsz szempontot vizsgált, mielőtt döntött. Például: környezetvédelmi fejlesztéseket, energiahatékonyságot, szemléletformálási akciókat, kapcsolatot civil szerve

Még mindig nem látni a végét: újabb rendkívüli szigorításokat hoztak Németországban, szinte teljesen leáll az élet

Kedden Németországban is életbe léptek a szigorúbb korlátozások, amiket a koronavírus-járvány második hulláma miatt hoztak meg.

Új kerítést kapott a pécsbányai temető

Az idők folyamán az egyes kerítésszakaszok elhasználódtak, vagy ellopták, megrongálták őket. Mivel a temető közvetlenül határos a Mecsek egyik legnagyobb összefüggő erdőjével, így a környezetében honos hazai nagyvadak (gímszarvas, vaddisznó, őz) jelenléte folyamatos volt a területen. A nagyvadállomány, gátló akadály híján…

18 év fegyházbüntetést kapott egy nő, aki egy vascsővel véresre verte idős szomszédját

Szerencsés módon az idős asszony túlélte a támadást, azonban csak pillanatokon múlt, hogy nem halállal végződött a nő ámokfutása.

Leáll az élet, jönnek az újabb szigorítások Németországban

Életbe léptek kedden Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt megszigorított korlátozások.

Új szabályok Németországban, rekord Oroszországban - így áll a világ a koronavírus elleni harcban

Ismét gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, keddre megint több mint 12 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt. Oroszországban több mint 26 ezerrel nőtt az igazolt új koronavírus-fertőzöttek száma. Közben a horvát miniszterelnöknek is pozitív lett a koronavírus-tesztje.