Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Könnyedén verte az ASE a Jászberényt

117:63-ra győzött az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata hazai pályán a Jászberény ellen. A találkozót a piros kékek végig kézben tartották, az együttesből hatan értek el 10 pont feletti teljesítményt, így szezonbeli 5. sikerüket aratták.

Rendőrök vertek meg egy fekete bőrű zenei producert a hangstúdió előtt

Négy rendőr ellen indított eljárást a párizsi ügyészség egy fekete bőrű zenei producernek a bántalmazása miatt, ketten előzetes letartóztatásba, ketten pedig rendőri felügyelet alá kerültek – közölte hétfőn a vádhatóság. A feltételezett túlkapási eset miatt ismét fellángolt a közéleti vita a rendőri erőszakról és rasszizmusról Franciaországban. A n

Hamis járványügyi adatokkal verte át a világot Kína

Hupej tartomány egészségügyi hatóságai által készített, belső felhasználásra szánt, titkos dokumentumokat tett közzé a CNN. A hupeji betegségmegelőzési központból 117 oldalnyi, eddig ismeretlen dokumentum szivárgott ki. A bennük lévő adatok a 2019 október és 2020 április közötti időszakot ölelik fel.

Rendszereses verték a rabtársukat egy hazai börtönben, úgyhogy most felelniük kell

Fojtogatták, rendszeresen megverték és fenyegették - kényszerítés és könnyű testi sértés miatt emelt vádat három börtönben fogvatartott férfi ellen az ügyészség, miután egy negyedik társukat rendszeresen bántalmazták.

Saját tulajdonosai kalapáccsal verték szét Budapest egyik legjobb éttermét

Elbúcsúztatták a koronavírus miatt amúgy is átalakuló helyet.

Kalapáccsal verték szét Magyarország leghíresebb éttermét

A két Michelin-csillagos Onyx étteremben különös dolog történt a hétvégén: a tulajdonosok és néhány különleges vendég kalapáccsal verte szét a berendezést.

Kalapáccsal verték szét Magyarország leghíresebb éttermét

A két Michelin-csillagos Onyx étteremben különös dolog történt a hétvégén: a tulajdonosok és néhány különleges vendég kalapáccsal verte szét a berendezést.

Majdnem egymillióval verte át ismerősét egy férfi

Origo
-
 Tegnap 17:48Belföld

A férfi azt mondta az ismerősének, hogy olcsóbban tud neki építőanyagot szerezni.

Vascsővel verte az idős asszonyt a körösladányi nő

Tizennyolc év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, és tíz évre eltiltotta a közügyektől a Gyulai Törvényszék azt a körösladányi nőt, aki szinte pontosan két évvel ezelőtt súlyosan bántalmazta a szomszédjában élő idős asszonyt.

Kalapáccsal verték szét a luxuséttermet

Az Onyx március óta zárva tart, de tulajdonosai most Utolsó vacsora címmel egy elég “egyedi” eseményt tartottak az étteremben.

Nagy társaság verte szét az Onyx éttermet

Különleges vacsorán vett részt a társaság, akik engedéllyel szétverhették az éttermet is.