Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Újra szemétvész a fővárosban

Népszava
-
  Ma 06:40 Gazdaság

Budapest és környéke hulladékszállításának - járványhelyzetben különösen ízléses - veszélyeztetésével bicskáztatja az Orbán-kormány az ellenzéki városvezetést. Új szerződés nélkül ez bármikor előfordulhat.

Gólfesztivált rendezett a ZTE Kaposváron

Debreceni Nap
-
  Tegnap 22:57 SportMOLFejér

A ZTE könnyed játékkal fölényes győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén. A vendégcsapat 6-0-ra verte meg az utolsó helyezett hazaiakat, akik ezzel még közelebb kerültek a kieséshez. A Kaposvár sorozatban kilencedszer kapott ki a bajnokságban. A Zalaegerszeg 4-0-s és 2-0-s siker után…

Gólfesztivált rendezett a ZTE Kaposváron

Teol
-
  Tegnap 22:35 SportBundesligaNB I

A vendégcsapat 6-0-ra verte meg az utolsó helyezett Kaposvárt.

Labdarúgó NB I – Gólfesztivált rendezett a Zte Kaposváron

A ZTE könnyed játékkal fölényes győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.     A vendégcsapat 6-0-ra verte meg az utolsó helyezett hazaiakat, akik ezzel még közelebb kerültek a kieséshez. A Kaposvár sorozatban kilencedszer kapott ki a bajnokságban.     A Zalaegerszeg 4-0-s és…

A Kaposvár kiütésével menekül a kiesőzónából a ZTE

M4 Sport
-
  Tegnap 22:10 FociKaposvár

A zalaegerszegiek 35 perc alatt 5 gólt rúgtak az első félidőben.

Gólfesztivált rendezett a ZTE

Infostart
-
  Tegnap 22:05 SportMOLFejér

A csapat könnyed játékkal fölényes győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

A Zte győzelmével elhárult a veszély a kieséstől

Sport365
-
  Tegnap 22:03 Foci

A zalaegerszegi csapat remek játékkal fölényesen nyert Kaposváron.

Gólfesztivál: a ZTE FC kiütötte a Kaposvárt!

Zaol
-
  Tegnap 21:57 Sport

Pénteken este a Kaposvári Rákóczi FC – ZTE FC találkozóval kezdetét vette a labdarúgó NB I OTP Bank Liga 26. fordulója. Teljes fordulót március közepe óta nem rendeztek Magyarországon, így az újrakezdést már mindenki nagyon várta. A péntek esti találkozón a ZTE FC és a Kaposvár is kieső pozícióból várta az összecsapást, innen elkerülni…

NB I: idegenben ütötte ki a Zte a Kaposvárt

NSO
-
  Tegnap 21:50 FociZalaKaposvár

Már az első félidőben öt gólt szerzett a ZTE a labdarúgó NB I 26. fordulójában a hazai pályán játszó Kaposvár ellen, majd a másodikban még egyet hozzátett, így rendkívül biztosan győzött, és elkerült a kiesőhelyről.

NB I: a Zte 35 perc alatt öt gólt lőtt a Kaposvárnak

NSO
-
  Tegnap 21:06 Foci

A labdarúgó NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a ZTE FC alaposan bekezdett a Kaposvár otthonában: a zalaegerszegiek 35 perc alatt ötször is bevették a Rákóczi kapuját. Radó András és Bőle Lukács egyaránt duplázott, továbbá Barczi Dávid is beköszönt. Íme, a gólok!

Félóra alatt kivégezte a ZTE az utolsó Kaposvárt

Rangadó
-
  Tegnap 21:03 Foci

Az első félidőben ötöt rúgott az utolsó helyezett otthonában.

NB I: gólfesztivált rendezett a ZTE

FociClub
-
  Tegnap 19:56 Foci

A Kaposvár csak asszisztált az egerszegi találatokhoz.

Háromfelé hajlítható mobillal készül a ZTE?

Androgeek
-
  Tegnap 19:48 Mobiltech

Tavaly óta a hajlítható mobilok óriási trendnek örvendenek, a ZTE pedig hamarosan bedobhat ebbe a sorba egy újfajta koncepciót, ugyanis a PriceBaba adott hírt egy friss szabadalomról a cég keretei közül. Konkrétan egy hár...

Hatot szórt a Zte Kaposváron a Rákóczinak

NSO
-
  Tegnap 19:47 Foci

Már az első félidőben öt gólt szerzett a ZTE FC a labdarúgó NB I 26. fordulójában a hazai pályán játszó Kaposvár ellen, majd a másodikban még egyet hozzátett, így rendkívül biztosan győzött, és elkerült a kiesőhelyről.