Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Somlyó György száz éve született – Szülője és szülöttje lett az anyanyelv

Amikor a kamasz, későbbi jóbarát Devecseri Gábor elvitte az első verseit az ismert költőnek, Somlyó Zoltánnak, hogy írjon hozzájuk előszót, az apa többek között azt is mondotta: az ő fia szerencsére csak teniszezik, nem ír verseket. Pedig a kis Somlyó György, aki épp száz esztendeje, 1920. november 20-án született, akkoriban, 15-16 évesen már…

Turi Borit vele született gólérzékenység jellemzi

Bama
-
 Ma 18:17Sport

Turi Bori még csak 11 éves, de nála idősebbek között edz és játszik, nem is akárhogyan. A Sportolda-Pmfc ifjú tehetsége a pécsi női labdarúgás nagy ígérete.

Tévhitek a magabiztos nőkről

Style
-
 Ma 17:20Életmód

Hajlamosak vagyunk túl hamar véleményt alkotni, féltékenykedni és irigykedni bizonyos általunk túl tudatosnak vélt nőkről. Egyet azonban ne felejtsünk el: nem születünk magabiztosnak. A magabiztosságért meg kell küzdeni, kemény csatákat kell vívni az élettel, ki kell érdemelni a tiszteletet, a függetlenséget, az erőt.

A Peugeot 405 T16 volt a győzelem kulcsa

Valamivel több mint 1000 darab Peugeot 405 T16-os készült és nem hiába. Ezért tudták beállítani a rekordot Pikes Peak-en és megnyerni a Párizs-Dakart. Nem is egyszer.

Fantasztikus győzelem a serdülő bajnokságban!

Több mint háromhetes kényszerpihenő után lépett pályára ismét a serdülő bajnokságban a Hódmezővásárhelyi LKC csapata. A lányok a veretlen Csepel otthonába látogattak és remek csapatjátékkal elhozták a két pontot.

Fantasztikus győzelem a serdülő bajnokságban!

Több mint háromhetes kényszerpihenő után lépett pályára ismét a serdülő bajnokságban a Hódmezővásárhelyi LKC csapata. A lányok a veretlen Csepel otthonába látogattak és remek csapatjátékkal elhozták a két pontot.

Otthon tartották az egy pontot a csabaiak

Beol
-
 Ma 12:33Sport

Békéscsaba DKSE–Köröstarcsai KSK 25–25 (11–14)

28 másodperc a pokoli tűzben – Sokkoló baleset és Hamilton győzelem – Bahreini Nagydíj

Alapjárat
-
 Ma 11:48Forma1

A dráma mellett izgalmas stratégiai csatát hozott a sivatagi verseny.

Adventi szelfitér lett a csabai vásártérből

Behír
-
 Ma 11:46Belföld

Először vasárnap, 20 óra után akartam kimenni. Majd rájöttem, hogy mennyire szomorú látvány egy magányos karácsonyfa a tér közepén. Így gyertyagyújtás után, kijárási tilalom előtt néztem meg a főteret.

Magabiztosan eligazodsz a vírusos álhírek világában? Ebből a kvízből kiderül!

Mitől véd a védőoltás? Kötelező lesz a vakcina? Mennyire bíznak benne a magyarok? És mi köze mindehhez Bill Gatesnek? Itt a Political Capital legfrissebb álhírkvíze.

SG Kecskemét Futsal U17-U20: Kettős győzelem a Kincsem ellen

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A SG Kecskemét Futsal U17-U20: Kettős győzelem a Kincsem ellen bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Betis - Eibar: Fekir győzelemre vezetheti csapatát

Fortuna Web
-
 Ma 09:11Sport

November utolsó napján találkozik a Betis és az Eibar, a mi tippünk pedig az, hogy ez egy emlékezetes találkozó lesz. Egy győzelemmel mindkét csapat rengeteget nyerhet, így nem is kérdés, mi a cél.

Magyar győzelem a budapesti Díjugrató Világkupán

Index
-
 Ma 08:29Sport

Hagyományosan jól szerepeltek a hazai lovasok és lovaik a tradicionális versenyen.

Véletlen lenne? Épp 173 publikáció született három magyar egyetem közös informatikai projektjéből

Darabra pontosan 173 tudományos publikáció született az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) most lezárult közös informatikai projektjéből – közölte az ELTE. A szám nem lehet véletlen: a 173 ugyanis egy különleges…

Diamant: két nap, két győzelem

A Diósgyőr ellen is 3:0-ra nyertek a kaposvári női röplabdázók.