Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kétszer is megerőszakolták Lil G-t, megpróbált végezni magával - drámai információkat osztott meg magáról a rapper

Öngyilkosság, nemi erőszak, pszichiátria - a még csak 18 éves, de már országszerte ismert rapper borzalmas titkokat mesélt az életéről.

Ittasan graffitiztek a kijárási korlátozás alatt

Állításuk szerint csak jól akarták magukat érezni.

Ezek az Omega-3 zsírsav hiányának az alapvető tünetei – Érdemes ellenőrizni!

Blikk
-
 Ma 11:46Bulvár

Magyarországon az ajánlott Omega-3 mennyiségnek csak töredékét fogyasztjuk el, ez annak is köszönhető, hogy ez a fajta telítetlen zsírsav főként tengeri halakban található meg, aminek fogyasztása nem kifejezetten gyakori.

Szétszerencsejátékozták magukat a járvány alatt a magyarok

444.hu
-
 Ma 11:46Gazdaság

A járvány legsúlyosabb hónapjaiban sikerült összehozni a rekordot.

Oltásmutyi Gyöngyösön: volt szoci képviselő tanácsára oltatta be magát Hiesz György

Volt szocialista képviselő háziorvosa tanácsára oltatta meg magát Gyöngyös baloldali polgármestere. Információink szerint Hiesz György feleségét is beoltották. De megkapta a vakcinát a háziorvos felesége is, aki egy gyöngyösi önkormányzati cég ügyvezetője. Célpontban a baloldali oltásmutyi.

Mit kell tudni az MKB Kamatrögzítő Magánhitelről?

Az MKB Kamatrögzítő Magánhitel egy viszonylag új konstrukció, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Mi sem tesszük, hanem összegezzük a legfontosabb tudnivalókat.

Oltóponttá alakul a Nobel-díjátadó helyszíne

NLC
-
 Ma 11:36Egészség

A stockholmi városháza legnagyobb dísztermében is oltanak majd.

Új szakosztály alakulhat Győrben

Kisalföld
-
 Ma 11:33Megyei

Bár hivatalosan még nem dőlt el, de jó esélye van annak, hogy a jégkorong és a műkorcsolya mellett curlingszakosztállyal bővül a Győri Nemak ETO HC „kínálata”. Erről egyeztetett tegnap a klub, az országos szövetség és a város vezetése.

Alattomos dögtől retteg R. Kárpáti Péter – a Barátok közt sztárja vissza akarja kapni az életét

Indirekt
-
 Ma 11:30Belföld

Elege van a karanténból, vissza akarja kapni a régi életét, és beszállt az oltás-kampányba. A Ripostnak elmondta, miért retteg attól, hogy elkapja a betegséget. „Én nagyon félős vagyok: fertőtlenítés, kézmosás, maszk és kevés érintkezés, ezeket igyekszem maximálisan betartani. Nagyon szomorú, hogy vannak hasonlóan körültekintő embertársaink,…

Állatvédelmi Központ alakult az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) új szervezeti egységeként január elsején kezdte meg működését az Állatvédelmi Központ, amelynek feladata az edukáció mellett, hogy tudományos hátteret biztosítson az állatvédelem területén dolgozó valamennyi szereplőnek - hangzott el az intézményt bemutató keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Három férfi kirabolt egy nőt a Rózsák terén, egyiküket fotó alapján keresik

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a VII. kerületi támadás egyik gyanúsítottja ellen, társait pár napon belül elfogták.

Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler

A svájci-magyar vegyesvállalat fő profilja a tervek szerint vasúti teher- és tartálykocsik gyártása lesz a hazai és nemzetközi piacokra.

A 18 év alattiak 69 százaléka szerint klímavészhelyzet van

Telex
-
 Ma 11:21Tudomány

Az Oxfordi egyetem és az ENSZ felméréséből kiderült, hogy legnépszerűbb klímavédelmi kezdeményezés az erdők megvédése, míg a legnépszerűtlenebb a növény alapú étrendre való áttérés.

Ružić: A magánkézben lévő színitanodák nem részei az oktatási rendszernek

Az iskolákban a járványügyi helyzet szempontjából „minden a lehető legnagyobb rendben van”, állítja a szerb oktatási miniszter.