Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elképzelhető, hogy Thanos mégis életben van?

Filmezzünk!
-
  Ma 13:18 Film

Elképzelhető, hogy Thanos mégis életben van? Úgy tűnik, hogy a Marvel filmes univerzumában semmi sem tűnik el örökké. Korábban már szó volt arról, hogy Tony Stark újra felbukkanhat egy kisebb cameo erejéig a jövő év elején mozikba kerülő Fekete Özvegyben, az is felmerült azonban, hogy akár Thanos is újra visszatérhet még a…

Diós - vaníliás hókifli

Femcafe
-
  Ma 12:30 Recept

Omlós diós tészta, amit vaníliás porcukor borít be, és ahogy beleharapsz biztos eszedbe jutnak a régi szép Karácsonyi emlékek..

Darts-vb: Undorodom magamtól – Van Barneveld kikészülve búcsúzott

NSO
-
  Ma 12:25 Sport

Mint megírtuk, a holland Raymond van Barneveld meglepetésre már az 1. fordulóban kiesett a PDC darts-világbajnokságról. A profi pályafutását ezzel a búcsúval lezáró Barneveld látszólag megtört a történtek után.

Elege van a Trump elleni eljárásból, republikánusként folytatja a demokrata képviselő

Neokohn
-
  Ma 12:07 Külföld

Jeff Van Drew szombaton bejelentette a stábjának, hogy pártot cserél, mert nem támogatja az elnök elleni impeachment eljárást. 

Orbán Viktor olyan országban akar élni, ahol gyorsvasutak vannak

A miniszterelnöknek sikerült olyan beszédet mondania a romániai forradalom temesvári kitörésének 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, amelyből világosan látszik, hogy teljesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Orbán Viktornak láthatóan elképzelése sincs Magyarország valódi helyzetéről. Olyan országot vizionál,…

18 évvel az euróbevezetés után még mindig 12 milliárd német márka van forgalomban

Portfolio
-
  Ma 11:45 Gazdaság

Nehezen tudnak megválni a németek a német márkától, 18 évvel az euróbevezetés után még mindig több mint 12 milliárd márka van forgalomban, annak ellenére, hogy nem csak a jegybanknál lehet visszaváltani a korábbi fizetőeszközt, de egyre több üzletben is elfogadják.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség elhalasztotta az új klasszikus versenyeket tömörítő sorozatának bevezetését

Velo
-
  Ma 11:39 Sport

A sportág irányító szervezete hivatalosan is elhalasztotta új Classic Series sorozat bevezetését, legfőképpen a csapatok szakszervezetének panaszai miatt.

14 halottja van egy zarándokokkal teli busz balesetének

A zarándokok a híres Kalincsouk Bhágavati hindu templomban jártak, ahonnan hazatérőben az őket szállító busz a fővárostól, Katmandútól 80 kilométerre keletre lesodródott az útról. A helyszínre érkező segélyerőknek sikerült a sebesülteket kiemelni a járműből és kórházba szállítani. A rendőrség szerint a balesetet az okozhatta, hogy az eső miatt…

Világbajnok hiányzója is van a Märcz Tamás által kihirdetett bő Eb-keretnek

Ebből a 17 fős névsorból kerül ki a januári budapesti Európa-bajnokságon résztvevő 13 játékosból álló magyar férfi vízilabda-válogatott.

X-Faktor: Vanek Andor utolsó dalával még megkönnyeztette Bogit, és nem csak őt

Andor ugyanazt a dalt adta elő, amit elsőként is énekelt, és ez sok mindent eszébe juttatott a mentoroknak.