Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar–román csata lehet az Eb-szereplésért

A labdarúgó Nemzetek Ligája csoportjain keresztül juthat az Európa-bajnokságra a magyar és a román fociválogatott. Egy ágra kerültek, akár egymással is megvívhatnak a helyért.

Magyar Levente: Folytatódik a vajdasági gazdaságfejlesztési program

A magyar kormány a jövőben is segíteni szeretné a vajdasági magyarságot, valamint erősítené a vajdasági gazdaságot és a szerb-magyar kapcsolatokat – közölte az államtitkár.

Bővítik Magyarország és Bosznia-Hercegovina védelmi együttműködését

Benkő Tibor honvédelmi miniszter kiemelte, hogy Magyarország tapasztalataival segít egy olyan programot összeállítani, amellyel támogathatja Bosznia-Hercegovina euroatlanti csatlakozási törekvéseit.

Újabb ingyenmilliókat szór a kormány 2,5 millió magyarra

A falusi csok programban részt vevő 2486 "preferált kistelepülésen" építkezőknek érkezett jó hír: a 27 százalékos áfával kiállított számlákra legfeljebb 5 millió forintig adóvisszítérítést kérhetnek.

Bővítik Magyarország és Bosznia-Hercegovina védelmi együttműködését

Az együttműködés keretében közösen lépnénk fel az illegális migráció, valamint az illegális fegyverkereskedelem ellen – hangsúlyozta Marina Pendes.

Kovácsréti a labdarúgás magyar szentélyében

Szon
-
  Ma 13:02 Sport

Kovácsréti Márkra, a Kisvárda Master Good játékosára négy egymást követő mérkőzésen is számított Gera Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi edzője.

Két és fél millió magyar otthonhoz jutását segítheti az újabb gazdaságvédelmi lépés

A gazdaságvédelmi akcióterv újabb pontja vált érvényessé, január elsejétől áfa-visszatérítési támogatás jár a kistelepüléseken építkezőknek ötmillió forintos összeghatárig – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyar Közlönyben megjelent jogszabályról pénteken az MTI-nek.

Megőrültek ezek a magyarok: több százmilliót vertek el két óra alatt

Az év egyik legjobban várt kiskereskedelmi eseménye, a Black Friday ma 7 óra után 9 perccel elindult az egyik ismert online webshopban. Hatalmas érdeklődés övezte az indulást, az első fél órában összesen több mint 781 millió forint értékben...

Megműtötték a magyar válogatott sportolót

Sikeres műtéten esett át Münchenben Pongó Marcell válogatott kosárlabdázó, akire várhatóan nyolc-tíz hetes kényszerpihenő vár.

Pótselejtező: lehetnek-e magyar szurkolók Bulgáriában?

NB1
-
  Ma 12:52 Foci

Anglia után kétmeccses, zárt kapus büntetést, kaptak ám!

Mintegy két és félmillió magyar otthonhoz jutását segítheti az újabb gazdaságvédelmi lépés

A Gazdaságvédelmi akcióterv újabb pontja vált érvényessé, január elsejétől áfa-visszatérítési támogatás jár a kistelepüléseken építkezőknek ötmillió forintos összeghatárig – mondta a pénzügyminiszter.

Jósa Nap - A Jósa András Múzeum napja - ünnepséggel, kiállításokkal

Nyíregyháza
-
  Ma 12:51 Kultúra

Idén is megrendezik a Jósa András Múzeum napját. November 29-én délelőtt az Északi temetőben a Jósa András Múzeum névadójára, megalapítójára emlékeznek, valamint a Városházán tartanak ünnepséget. A múzeum napja alkalmából, délután négy kiállítás is nyílik. 

Eb-2020 pótselejtező: Kisorsolták a magyarok és a szlovákok ellenfelét is

Körkép
-
  Ma 12:49 Sport

Ha március 26-án győzünk, a playoff döntőjét a Puskás Arénában rendezik meg